Obelix 140 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan NARAVNO! :D Živa da življa ne može biti. Prava diskoteka u dvije etaže, korpe, igračice, profi ozvučenje i rasvjeta kako mi je ovo poznato od nekud : Koga li ces dovesti ove godine sa sobom ?! ;D ;D ;D ovaj put solo turizam ;D (bar se nadam) Kada već pominješ turizam... mogao bi povesti nekoga ko radi u toj branši... nekoga iz Stella Maris... možda sa recepcije... ;) Tebi kao da muda vise netrebaju ?! ;D Pa turizam je u pitanju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan NARAVNO! :D Živa da življa ne može biti. Prava diskoteka u dvije etaže, korpe, igračice, profi ozvučenje i rasvjeta kako mi je ovo poznato od nekud : Koga li ces dovesti ove godine sa sobom ?! ;D ;D ;D ovaj put solo turizam ;D (bar se nadam) Kada već pominješ turizam... mogao bi povesti nekoga ko radi u toj branši... nekoga iz Stella Maris... možda sa recepcije... ;) Tebi kao da muda vise netrebaju ?! ;D Pa turizam je u pitanju ;D Bice tebi turizam kad ti zena zavrne jaja ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan NARAVNO! :D Živa da življa ne može biti. Prava diskoteka u dvije etaže, korpe, igračice, profi ozvučenje i rasvjeta kako mi je ovo poznato od nekud : Koga li ces dovesti ove godine sa sobom ?! ;D ;D ;D ovaj put solo turizam ;D (bar se nadam) Kada već pominješ turizam... mogao bi povesti nekoga ko radi u toj branši... nekoga iz Stella Maris... možda sa recepcije... ;) Tebi kao da muda vise netrebaju ?! ;D Pa turizam je u pitanju ;D Bice tebi turizam kad ti zena zavrne jaja ! ;D ;D ;D Ma neće... valjda... trebaju i njoj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 28, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan OPAA.... Upisano mastiljavom! ;D Samo ssssenka da nam ne dodje glave i ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan OPAA.... Upisano mastiljavom! ;D Samo ssssenka da nam ne dodje glave i ove godine... Tako je to , kada se muškarčine kere pred djevojkom, pokazujući ko može više popiti... i "popiju gašenje filma" . ;D Ma... pripazićemo vas mi iskusni... da vas ne podvedu đavolice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 29, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Intresting, veri intresting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Intresting, veri intresting A ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Auuuu sodoma i gomora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zare,Zare,ne odavaj sve tajne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prošlo cenzuru... one koje nisu smo polili benzinom, spalili i zakopali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodjo 9 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: bijeljina Motocikl: BMW R1100RT,HONDA CB650 SC Prijavi odgovor kao problematičan a mene i dalje ucijenjujes nekim foto montazama > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan a mene i dalje ucijenjujes nekim foto montazama > Misliš na ono kada si od igračica bježao iz korpe ? :D :D Te nisu spaljene... one su u sefu... čekaju pogodan trenutak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 30, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan hoce li ta Bijeljina vec jednom? hajde ubrzajte to,malo postajem nestrpljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma hoće... još dvije trke auto - krosa, pa Pančevo i eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Februar 1, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan DISKOTEKA IMEPRIO, PAVLOVIĆA PUT Petak ;D 27.02.2009. od 18,00h, pa do ..... ŽURKA ŽURKA Sviraće... pjevaće... NIKOLA KOSTIĆ A sta je ovo KNEZ ,R" ?! ??? fino....fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Molim rezervaciju za moje mesto za sankom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 3, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Molim rezervaciju ya moje mesto ya sankom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Molim rezervaciju za moje mesto za sankom Upisano . Još niko nije rezervisao mjesto u korpama sa snajkama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Molim rezervaciju za moje mesto za sankom Upisano . Još niko nije rezervisao mjesto u korpama sa snajkama ;D Evo ja ću među snajke kad već niko neće... Oće li biti nešta posno da se prezalogaji za nas "dijetalce" ili da ponesemo od kuće... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Molim rezervaciju za moje mesto za sankom Upisano . Još niko nije rezervisao mjesto u korpama sa snajkama ;D Evo ja ću među snajke kad već niko neće... Oće li biti nešta posno da se prezalogaji za nas "dijetalce" ili da ponesemo od kuće... ;D Ma biće neke ribice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodjo 9 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: bijeljina Motocikl: BMW R1100RT,HONDA CB650 SC Prijavi odgovor kao problematičan valjda i neko prase :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 4, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zare,samnom dolazi Primoz iz Vaskih Bojsa (SLO),ako nije problem rijesi mu dvokrevetnu sobu u Drini,za mene ne brini,ja sam vec rijesio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hoce li ta Bijeljina vec jednom? hajde ubrzajte to,malo postajem nestrpljiv Verovatno imaš jak razlog za nestpljivost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 5, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan hoce li ta Bijeljina vec jednom? hajde ubrzajte to,malo postajem nestrpljiv Verovatno imaš jak razlog za nestpljivost naravno,samo da se putuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssergio 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan B I J E LJ I N A AAAAAAAAAAAAAAAAA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...