sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 6, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan probao bih da objedinim temu o iskustvima i kvalitetu raznih proizvoda koji služe za održavnje i popravnu motocikla i automobila evo ovo me zanima šta je kako se koristi i da li deluje LEPAK ZA DIHTUNG | Centar S INTERNETPRODAVNICACENTARS.RS GS5A ABRO lepak za dihtunge SREDS.ZA SKIDA.SILIKONA 450ml | Centar S INTERNETPRODAVNICACENTARS.RS Mannol sredstvo za skidanje silikona 9890 ABRO METAL CRNI 1/24 | Centar S INTERNETPRODAVNICACENTARS.RS Abro metal crni AS224 SUPER METALIK ZAPTIVNO SRED. | Centar S INTERNETPRODAVNICACENTARS.RS Abro super metalik zaptivno sredstvo SS822 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7990 Napisano Decembar 7, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče proizvoda Manola u sprejevima,probao skoro sve,i odlično rade posao,za Abro,polovično,ali od kada sam otkrio Viktor Reinz,ne tražim drugo.Ovo je moje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 12 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shok odvijač - ledeni - motip 090305 500ml | Venera Bike d.o.o. WWW.VENERABIKE.RS Efikasan alat za otpuštanje zarđalih spojeva je SHOK odvijač Motip 3714010. Kao rezultat snažnog, kratkotrajnog spuštanja temperature do –30°C otvara.. jel ovo stvarno deluje i u kojim slučajevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1243 Napisano Januar 14 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Bakarna mast, dal u spreju ili kantici - nebitno. Kad vidim da je na izmaku - pocinjem da se tresem, nema stvari koju nisam sa njom mazao, idealna za podmazivanje temperaturno izlozenim spojevima i sklopovima. Manol - carb cleaner , skoro isto kao brake cleaner ALI pod mnooogo vecim pritiskom tako da je ucinkovitost veca. Akra engine cleaner - nije mi jasno kako smo mogli ranije bez ovoga. AXEL Sagresso - odmascivac i idealna stvar za ultrazvucnu kadicu Sonax Wet'n'wax - neverovatna stvarcica za brzinsko doterivanje nakon pranja Akra BOLD - sredstvo za gume (kao crnilo) medjutim NEVEROVATNO dobro radi na plastikama, vraca i ZADRZAVA sjaj TurtleWax Rain repelent - genijalna stvar TurtleWax PTFE polir pasta - izmisljeno Chemical Guys natural wax - trazi rad al rezultat je maksimalan, sporo se radi sa njim 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano pre 5 sati U prolazu, 8 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tema , nigde da nađem na forumu da pitam za preporuku i iskustvo za sredstvo za obnavljanje plastike. Konkretno mi treba za kofere , malo bi ih osvežio i našminkao . Pitanje je da li je uopšte moguće zbog spoljnih uslova kiša, sunce , sneg itd mislim nije instrument tabla i plastike u autu pa je zaštićena od spoljnih uticaja . Ako je moguće i ima svrhe da li se sredstvo otire u smislu kad obrišem prašinu sa njih , koliko traje i slično . Pa ako neko ima iskustva i preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...