Sharky - Alex 6355 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ali @Pablo sa kapom deda mraza preko obicne kape + fluo prsluk prepoznatljiv i sa meseca 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Gde su oni nasi silni fotografi, nece da google propadne ako se nakaci jos par stotina slika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxabezanija 6 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki gsx600f katana Prijavi odgovor kao problematičan Imam snimak cele kolone sa obrenovackog,ali ne znam da postavim.Neka se javi neko da mu posaljem pa da postavi ako hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 106 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan https://www.blic.rs/vesti/beograd/beogradane-odusevili-bajkeri-obuceni-u-deda-mraza-vise-od-200-ih-je-na-ulicama-a-evo/f1bpn73 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ето, киша ме спречила али сам некако отпратио долазак скоро свих бајкера на скуп и одлазак са платоа када је кренула непрегледна колонадеда мразова, пратих из канцеларије на компу преко Накси камере која је на Тргу Николе Пашића све док последњи бајкер у колони није скренуо у Кнеза Милоша. Ал ето прегледајући све ове дивне фотке са овог веселог скупа само сам се надао да ћу имати довољно лајкова да поделим на све постове ове теме и хвала свима на дивним фоткама што сте и мени пружили бар малу сатисфакцију што данас нисам био тамо. Но шта је било било је, ми сутра имамо финални састанак за организацију Мото Деда Мраза у Новом Саду па и најављују лепо време за следећи викенд па ако ја нисам могао код вас ајте ви код нас у Нови Сад. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosDJ 27 Napisano Decembar 24, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, Evo fotografija sa okupanja ispred Skupstine kao i nekoliko fotografija u Sremcici na datum 23.12.2023. Puno pozdrava! Milos 22 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano Decembar 24, 2023 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, KnicRider je napisao: "Лепота ће спасити свет" ФМД Bravo! Ustvari ovaj citat velikog Dostojevskog možda najbolje opisuje akciju. Još jednom, bravo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano Decembar 24, 2023 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @MilosDJ Bravo za fotke ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 24, 2023 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svima, veoma sam ponosan sto sam deoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 837 Napisano Decembar 24, 2023 Zainteresovan, 688 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dan posle... Nista sto malo pene i vode ne moze da sredi za 360sekundi (ili kako god se zovu oni vrem. intervali koje pikazuje displej u perionicama) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2689 Napisano Decembar 24, 2023 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Odlična organizacija redara kao i svake godine, zao mi kolege kome je stao motor na Obrenovačkom putu... Svaka čast svima koji su izdvojili vreme i po onakvom vremenu došli da ispoštuju već sad dugogodišnju tradiciju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3614 Napisano Decembar 24, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Biker Boy je napisao: ... zao mi kolege kome je stao motor na Obrenovačkom putu... Da, baš bedak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Decembar 24, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan У току године највише се радујем Божићу, Васкрсу, крсној слави, дјечијем рођендану и Дедамразијади. Мало је ријечи којима бих описао срећу и задовољство које имам у току ове акције. Наше мало некоме значи баш много. Ми смо се прво окупили код нас у гаражи у блоку 45 а онда смо се придружили осталим учесницима испред Скупштине. Следеће године у још већем броју Срећни празници, добри људи!!! 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 24, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dam i ja svoj doprinos fotografijama i da iskoristim da pohvalim svog sina, najmladjeg prisutnog Bajkera koji se probudio u 7 (uvek spava do 10) i svakih pola sata me pitao jel krecemo... Pitao sam ga ljubav, hoces da se vratimo u krevet kisa je (sala) - molim, nikad ! Njemu je ovo bila prva dalja voznja i pokazao se kao rhunski saputnik 22 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 24, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam sto postojite!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan @mihazero jedna od tvojih davnih fotografija koja mi je medju jedinim koje su ostale od mog brata a da je na motoru. Nazalost ovaj mladi deda mraz nas je napustio prosle godine i izjahao neke druge kocije nebeske. Verujem da nas je juce pratio i cuvao kao i Laki Vladano ( pravi deda mraz) i mnoga druga nasa braca bajkerska Promenio Decembar 24, 2023 član Rade koenig 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 278 Napisano Decembar 24, 2023 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Utisci se polako sležu.. Ovo mi je bila prva sezona, a konačno i prva Dedamrazijada. Moram priznati da sam bila poprilično pogubljena i nesigurna. Osećam potrebu da se javno zahvalim mojim jučerašnjim moto dadiljama koje su mi se našle i hrabrile me tokom ovog iskustva i prve vožnje u većoj grupi @Blaza @salem @RankoBg87 @zarumi @GR 46@the_doctor (izvinjavam se ako sam nekoga izostavila). I dalje mi je neverovatno da je bilo preko 300 motora po onakvom vremenu, ali verujem da su osmesi i zagrljaji u domu uneli svima dovoljno topline da se zaboravi na kišu i hladnoću. Ponosna sam što sam bila deo ove akcije i što sam konačno deo moto zajednice jer se toliko podrške, dobrote i osmeha retko viđa u poslednje vreme. Nisam nešto vešta sa rečima, i osećam se kao da ponovo pišem sastav u osnovnoj školi, ali hvala vam svima, dobri ljudi. Nadam se da će sledeće godine da bude još više i nas i paketića. 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5368 Napisano Decembar 24, 2023 Drug član, 807 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Prva godina da ne ucestvujemo. Odela smo kupili kao i uvek, ali na zalost oboje bolesni(opet)i to ovaj stomacni, koji bas ne dozvoljava udaljavanje... Ali drago nam je da ste bili u tolikom broju. Svaka cast dobri ljudi. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Decembar 24, 2023 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @araS Nema na čemu, sa zadovoljstvom, i drugi put. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9822 Napisano Decembar 24, 2023 Ne silazi, 2283 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, araS je napisao: Osećam potrebu da se javno zahvalim mojim jučerašnjim moto dadiljama koje su mi se našle i hrabrile me tokom ovog iskustva i prve vožnje u većoj grupi @Blaza @salem @RankoBg87 @zarumi @GR 46@the_doctor Ne silazi mi osmeh sa lica...hvala...! Goca me zove deda, Sara nas prozvala dadiljama, meni baš drago i simpatično...pohvala za devojke ! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3614 Napisano Decembar 24, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Ne silazi mi osmeh sa lica...hvala...! Goca me zove deda, Sara nas prozvala dadiljama, meni baš drago i simpatično...pohvala za devojke ! Ja moram da prestanem da se družim sa vama, dok sam mlad još uvek. Starci, ćelavci... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 24, 2023 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Velika je radost videti toliko novih lica koja se priljučuju akciji ulepšavanja praznika drugarima iz Doma Do Uskrsa i ponovnog viđanja, srećni praznici svim Deda Mrazevima uz par zabeleženih momenata iz Sremčice 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Decembar 24, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan LjUDI, svaka vam cast!!! Kao i svake godine sjajno!!! Zao mi je sto sam daleko i ne mogu da budem deo ovako neceg plemenitog!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4820 Napisano Decembar 24, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 381 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @araS svi smo mi bili početnici Za sebe smatram da još uvek jesam, samo sa malo više predjenih kilometara hahahahahaha .. Samo lagano , posle ovoga možeš sve @Blaza Deda Deda vaš si vrag Bravo za sve , stvarno Dedamrazijada je nešto što uvek iznenadi i koliko da je cilj isti sve ostalo je drugačije .. Neka je nama osmeha ,sreće i radosti koje donosimo drugarima i drugaricama u Sremčici još dugo godina ... Uzdravlje 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 263 Napisano Decembar 25, 2023 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Rade koenig said: @mihazero jedna od tvojih davnih fotografija koja mi je medju jedinim koje su ostale od mog brata a da je na motoru. Nazalost ovaj mladi deda mraz nas je napustio prosle godine i izjahao neke druge kocije nebeske. Verujem da nas je juce pratio i cuvao kao i Laki Vladano ( pravi deda mraz) i mnoga druga nasa braca bajkerska Zao mi je da cujem za brata i opet drago sto sam mogao da zabelezim fotku njega da imas za uspomenu na njega. Ako hoces pronaci cu je pa cu ti poslati u vecoj rezoluciji za slucaj da zelis da je imas vecu. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...