Cvijanović 1676 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, drmilan_ je napisao: I kupis detetu takav auto sa kojim bi se zadovoljili skromni ljudi od 70+ i onda ti stoji ispred jer dete nece da ga tera, u redu je saslusati zelje deteta i savetovati ga sta bi mozda bilo bolje povoljnije, ali daj covece pa ko bi kupio taj auto svoj detetu za te pare!? Stavi se ti u situaciju da si klinac od 18god u danasnje vreme, jel bi ti terao to? Moj deda od 80god vozi corsu c i 1.2 16v, kaze trosi al kad dam gas on i ide, al opet ne kao golf 3 sto sam imao, i na to ce baba, au sto je taj isao, taj nam bio najbolji. Znaci ni pojedini ljudi od 80+ se ne bi zadovoljili tom sklopocijom, kamoli dete od 18god. Ako je merilo popularnosti,rećemo opšte prihvaćenosti automobila,jednaka njegovoj ,,koliko može da ide na sat''osobini,onda...nek ide sve u pič.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Novembar 19, 2023 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Cvijanović je napisao: Ako je merilo popularnosti,rećemo opšte prihvaćenosti automobila,jednaka njegovoj ,,koliko može da ide na sat''osobini,onda...nek ide sve u pič.... A Cvijo stvarno.... Taj dedin Daihatsu je najružniji auto na celim oglasima. To bre niko neće ni da vozi ni da kupi. Aj ako neko ima Fiću ko svet, neka pomogne čoveku, nemoj da trošimo čoveku vreme bez veze. I moja ćerka uskoro polaže, jedini auto koji želi je Fića. I ja je razumem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ok. ...koliko mi se čini,čerka od Darka hoće yarisa,ne fiću.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na fici polaze pa joj se zasvideo... A to za yarisa sam onako usputno izvukao iz nje da joj je ok 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1257 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ovog fikusa pokaži ćeri, kažeš moj tata je imao ovakav, svi smo ga voleli, najbolji auto mog detinjstva 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4774 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I pre detinjstva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam poznat po pravljenju cirkusa....Najavio sam vatromet , a u stvariii... www.medinobend.rs 16 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog klipa, celog Погледај овај видео на Фејсбуку Facebook M.FACEBOOK.COM www.medinobend.rs 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Dare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan E,jesi ćale....!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Jedva sam nasao belog fikusa , jebem ti fikusa... Benzin, 1.2 , 8v , 138k pravih na satu... U dan sam resio sve , bas pakao... Zahvaljujuci @ProMaster , fikus je bio isporucen ispred lokala , svezana masna , tako da sam smanjio mogucnost da se odam u poklonu 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8342 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Moramo sve da činimo za dete, dovoljno pati što ima tatka kakvog ima.. 2 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14007 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) moto merkat °°, 4877 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, ProMaster je napisao: . Promenio Decembar 18, 2023 član bdada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7983 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti kralj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12490 Napisano Decembar 19, 2023 Ne silazi, 7296 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je. Mi, koji smo bili deca 90ih nismo imali takav tretman roditelja. Ovako nešto ni u pomisli. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Andreja je divno dete , dobar djak , i totalna dobrica... Da kazem , zasluzila je bas bas ... www.medinobend.rs 3 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...