Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem ficu

Recommended Posts

• Drug član, 755 postova
Pre 4 sati, drmilan_ je napisao:

I kupis detetu takav auto sa kojim bi se zadovoljili skromni ljudi od 70+ i onda ti stoji ispred jer dete nece da ga tera, u redu je saslusati zelje deteta i savetovati ga sta bi mozda bilo bolje povoljnije, ali daj covece pa ko bi kupio taj auto svoj detetu za te pare!? Stavi se ti u situaciju da si klinac od 18god u danasnje vreme, jel bi ti terao to? 

Moj deda od 80god vozi corsu c i 1.2 16v, kaze trosi al kad dam gas on i ide, al opet ne kao golf 3 sto sam imao, i na to ce baba, au sto je taj isao, taj nam bio najbolji. Znaci ni pojedini ljudi od 80+ se ne bi zadovoljili tom sklopocijom, kamoli dete od 18god. 

Ako je merilo popularnosti,rećemo opšte prihvaćenosti automobila,jednaka njegovoj ,,koliko može da ide na sat''osobini,onda...nek ide sve u pič....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 512 postova
  • Motocikl: Japanski
pre 51 minuta, Cvijanović je napisao:

Ako je merilo popularnosti,rećemo opšte prihvaćenosti automobila,jednaka njegovoj ,,koliko može da ide na sat''osobini,onda...nek ide sve u pič....

A Cvijo stvarno.... Taj dedin Daihatsu je najružniji auto na celim oglasima. To bre niko neće ni da vozi ni da kupi. Aj ako neko ima Fiću ko svet, neka pomogne čoveku, nemoj da trošimo čoveku vreme bez veze. I moja ćerka uskoro polaže, jedini auto koji želi je Fića. I ja je razumem. 

• Drug član, 1434 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

Hvala. Jedva sam nasao belog fikusa , jebem ti fikusa... Benzin, 1.2 , 8v , 138k pravih na satu... U dan sam resio sve , bas pakao...

Zahvaljujuci @ProMaster , fikus je bio isporucen ispred lokala , svezana masna , tako da sam smanjio mogucnost da se odam u poklonu :)

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja