Fisina 2 Napisano Novembar 15, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje Ako ima netko centralni nogar za V stroma, zainteresiran sam Lp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Centralni štender Suzuki V Strom 650 - Prodajem - Prodajem - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Prodajem centralne štendere za v stroma 650. Odličan kvalitet, novi, nekorisceni. Odgovara za sva godišta, 2004-2020. Više komada u ponudi. Cena 130 eura. Kontakt: 063/8255-227 ili na PP Vidi sa kolegom @Milanezi Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8005 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, u svakoj kući (domu) postoji nešto što se zove kućni red. Poštujući njega iskazuješ, posredno, i poštovanje prema ovoj zajednici u kojoj ima sjajnih devojka i momaka, i vrhunskih poznavalaca svega što ima veze sa motorima: https://forum.bjbikers.com/index.php?/guidelines/ Ako si se već predstavio, ja ti se izvinjavam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fisina 2 Napisano Novembar 15, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, DraganNS je napisao: Kolega, u svakoj kući (domu) postoji nešto što se zove kućni red. Poštujući njega iskazuješ, posredno, i poštovanje prema ovoj zajednici u kojoj ima sjajnih devojka i momaka, i vrhunskih poznavalaca svega što ima veze sa motorima: https://forum.bjbikers.com/index.php?/guidelines/ Ako si se već predstavio, ja ti se izvinjavam. Oprosti nisam se predstavio jer sam izgubio password pa sam napravio novi racun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8005 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno, nego nekako je lepo kada se čovek predstavi i kaže par reči o sebi... Da znamo da nisi neki trol ili b.o.t. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...