GezyX 2 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Potrebni su mi sledeci delovi za suzuki gs500e 1981: -prednji-niklovani far(moze i od bandita,novijeg gs-a ili nekog slicnog motora); -plastika(dekla)sa strane akumlatora(ispod sedista); -zadnji far; -rucka prednje kocnice i kvacila; -brava(sa kljucom); Zasad je to to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi ostalo samo da nabavim plastiku(deklu) sa strane akumlatora. Dakle ako neko ima nek mi se javi,moze i oba,ili od nekog drugog motora na kojem je slican pa cu prepraviti! Sad mi je vec hitno,uskoro ce sezona, a ocu da ga zavrsim pre pocetka sezone!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...