acim 765 Napisano Januar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Umesto odlaska u penziju ili muzej, čuveni Hondin model će dobiti novi četvorotaktni agregat sa elektronskim ubrizgavanjem i snagom od 3,4KS. Prema proizvođačkoj specifikaciji, novi model će trošiti 0,83 litra benzina pri brzini od 30km/h, impresivno. Zanimljivo je da je u planu i "de luxe" verzija nazvana Limited Edition, koja će imati hromirane blatobrane i masku oko fara. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo shto je super:) Kolko ima ovo kubika? manje od 50? E skuterashi OVO je za po gradu zakon...( ako uopshte i moze da se vozi na ulici?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motorcic sam vozio (imao u posedu) jos davne 1971- 72 godine. Fenomenalan je, poluautomatik, tri brzine bez kvacila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Те "Хонде Манки" су Кинези већ имали на нишану и сад праве поприлично "варијација на тему". Ко би да се провоза, а да не не "отвори" пуно, има их у комшилуку - http://www.gigant.hr/motori/gigant_skuteri_skyteam.html Има лудака који запуцају на дужи пут овим играчкама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se pazari ova Honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano Septembar 3, 2009 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izvukli alate iz podruma,'oce da spasu bilans firme,ne ulaze im se u novo Ima jedan moj poznanik ovakvu jednu spravu,mislim da je 1979.Bolje da mu trazis krv,nego da ti da krug.Da ne verujes kako izgleda,kao nova.On je to svojevremeno nosio svugde sa sobom u kamperu,to joj je i primarna namena.Ova nikad nije registrovana,ali mislim da bi moglo,ima rasvetu,kocnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se strasno ;D Zna li se cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Izvukli alate iz podruma,'oce da spasu bilans firme,ne ulaze im se u novo Ima jedan moj poznanik ovakvu jednu spravu,mislim da je 1979.Bolje da mu trazis krv,nego da ti da krug.Da ne verujes kako izgleda,kao nova.On je to svojevremeno nosio svugde sa sobom u kamperu,to joj je i primarna namena.Ova nikad nije registrovana,ali mislim da bi moglo,ima rasvetu,kocnice... Pa hoce li da uzme neke pare za nju ili nece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano Septembar 4, 2009 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavao sam vise puta.Bezuspesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Izvukli alate iz podruma,'oce da spasu bilans firme,ne ulaze im se u novo Ima jedan moj poznanik ovakvu jednu spravu,mislim da je 1979.Bolje da mu trazis krv,nego da ti da krug.Da ne verujes kako izgleda,kao nova.On je to svojevremeno nosio svugde sa sobom u kamperu,to joj je i primarna namena.Ova nikad nije registrovana,ali mislim da bi moglo,ima rasvetu,kocnice... Točno to kampersko-jahterski motorići(nešto pout byboata) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...