BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi stvarno bilo lepo kad bi smo organizovali neku voznju od manastira do manastira,nemoramo sad obilaziti sve manastire ili ici sa jednog na drugi kraj srbije,ali evo primer mozemo obilaziti fruskogorske manastire to je sve tu u blizini a ima ih dosta: Манастир Беочин Манастир Бешеново Манастир Дивша (Ђипша) Манастир Гргетег Манастир Јазак Манастир Крушедол Манастир Кувеждин Манастир Мала Ремета Манастир Ново Хопово Манастир Петковица Манастир Привина Глава. Манастир Раковац Манастир Шишатовац Манастир Старо Хопово Манастир Велика Ремета Манастир Врдник-Раваница mislim da bi to bilo super a uspet bismo uzivali u carima Fruške Gore.......... ja sam predoložio sad vi iznesite svoje mišljenje o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi stvarno bilo lepo kad bi smo organizovali neku voznju od manastira do manastira,nemoramo sad obilaziti sve manastire ili ici sa jednog na drugi kraj srbije,ali evo primer mozemo obilaziti fruskogorske manastire to je sve tu u blizini a ima ih dosta: Манастир Беочин Манастир Бешеново Манастир Дивша (Ђипша) Манастир Гргетег Манастир Јазак Манастир Крушедол Манастир Кувеждин Манастир Мала Ремета Манастир Ново Хопово Манастир Петковица Манастир Привина Глава. Манастир Раковац Манастир Шишатовац Манастир Старо Хопово Манастир Велика Ремета Манастир Врдник-Раваница mislim da bi to bilo super a uspet bismo uzivali u carima Fruške Gore.......... ja sam predoložio sad vi iznesite svoje mišljenje o tome Mislim da je mnogo i dva dana toliko manastira malo manje i moze . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi stvarno bilo lepo kad bi smo organizovali neku voznju od manastira do manastira,nemoramo sad obilaziti sve manastire ili ici sa jednog na drugi kraj srbije,ali evo primer mozemo obilaziti fruskogorske manastire to je sve tu u blizini a ima ih dosta: Манастир Беочин Манастир Бешеново Манастир Дивша (Ђипша) Манастир Гргетег Манастир Јазак Манастир Крушедол Манастир Кувеждин Манастир Мала Ремета Манастир Ново Хопово Манастир Петковица Манастир Привина Глава. Манастир Раковац Манастир Шишатовац Манастир Старо Хопово Манастир Велика Ремета Манастир Врдник-Раваница mislim da bi to bilo super a uspet bismo uzivali u carima Fruške Gore.......... ja sam predoložio sad vi iznesite svoje mišljenje o tome Mislim da je mnogo i dva dana toliko manastira malo manje i moze . nisam ni mislio da ih sve obilazimo,nego sam naveo da se vidi koliko ih ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 23, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ispasce da sam stvarno sotona, ali neko je napravio propust u mom vaspitanju. Bio sam u par manastira u zivotu, ali nisam uspeo da shvatim, zasto se ide tamo? Mozda neko moze da mi otvori oci, iskreno ne razumem te posete. Inace verujem u Boga. Nisam satanista ili sta ti ja znam kakav sektas. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne osetis tamo to zbog cega si dosao, niko to to ovde nece objasniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5951 Napisano Januar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prvo nađi mir u sebi komšija, posle će ti biti sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 24, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ispasce da sam stvarno sotona, ali neko je napravio propust u mom vaspitanju. Bio sam u par manastira u zivotu, ali nisam uspeo da shvatim, zasto se ide tamo? Mozda neko moze da mi otvori oci, iskreno ne razumem te posete. Inace verujem u Boga. Nisam satanista ili sta ti ja znam kakav sektas. :-[ Nisi sotona, samo ti nik takav ;D Ako se nisi nikada osetio duhovno jacim ili bezbriznijim kada si odlazio u crkvu, manastir ti ne moras ni ici. Mnogo je jednostavno. Hteo bih da jos dodam malo kako se ja osecam ali mislim da je zabranjeno diskutovati o veri. Ako ti se ne ide zbog manastira, ti mozes zbog voznje. Ako ti se ne ide na voznju do manastira... Onda ne ides. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan OK shvatio sam. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan +1 za obilazak. Mada bih na listu dodao jos jednu destinaciju, jer pored manastira mozemo da vidimo ovo: 1. Manastir Tronosa (15km od Loznice) 2. Trsic rodno mesto Vuka S. Karadzica ( 8km od Loznice) 3. Banja Koviljaca (kraljevska banja 8km od Loznice samo na suprotnu stanu od Trsica) 4. Planina Gucevo (iznad Banje Koviljace 15km od Loznice) Ima jos toga da se vidi, ali da ne nabrajam sve. Ja sam rodjen u Loznici, te bih mogao da vam pokazem te krajeve. Tamo je put kao stvoren za motore (krivine, pravci, prelepa priroda) i Loznica je udaljena nepunih 150km od Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za. Skoro sam procitao na Forumu da se osniva jedan Moto klub u Vrdniku, u podnozju Fruske Gore. Mogli bi tamo da svratimo, pa u obilazak. Javite kada se krece!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan +1 za obilazak. Mada bih na listu dodao jos jednu destinaciju, jer pored manastira mozemo da vidimo ovo: 1. Manastir Tronosa (15km od Loznice) 2. Trsic rodno mesto Vuka S. Karadzica ( 8km od Loznice) 3. Banja Koviljaca (kraljevska banja 8km od Loznice samo na suprotnu stanu od Trsica) 4. Planina Gucevo (iznad Banje Koviljace 15km od Loznice) Ima jos toga da se vidi, ali da ne nabrajam sve. Ja sam rodjen u Loznici, te bih mogao da vam pokazem te krajeve. Tamo je put kao stvoren za motore (krivine, pravci, prelepa priroda) i Loznica je udaljena nepunih 150km od Beograda. ove varijante oko loznice i meni odgovaraju....javite ako se sve utanaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tetkascuba 19 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze sve samo d se ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Kad krecemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mog predloga tice najbolje bi bilo da se ide u aprilu, da malo ozeleni, jer je tada mnogo lepse za oko a i prijatnije za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan pa stvarno mislim da je najbolje,tako pocetkom aprila... da nadjemo neki datum kad svima odgovara..... sto se mene tice ja mogu uvek,kad god odlucite... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 7 i 8 April Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bila pokrenuta ista tema.Koliko se secam neko je cak i isao u izvidnicu da vidi kuda bi se moglo,cime,za koliko vremena,ali nazalost do realizacije nije doslo.Interesovanje je bilo dosta veliko a zasto je ostalo samo na prici ne znam. Predlog je vise nego dobar.Podrzavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bila pokrenuta ista tema.Koliko se secam neko je cak i isao u izvidnicu da vidi kuda bi se moglo,cime,za koliko vremena,ali nazalost do realizacije nije doslo.Interesovanje je bilo dosta veliko a zasto je ostalo samo na prici ne znam. Predlog je vise nego dobar.Podrzavam. mozda ne bi bilo lose prvi dan posle uskrsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bila pokrenuta ista tema.Koliko se secam neko je cak i isao u izvidnicu da vidi kuda bi se moglo,cime,za koliko vremena,ali nazalost do realizacije nije doslo.Interesovanje je bilo dosta veliko a zasto je ostalo samo na prici ne znam. Predlog je vise nego dobar.Podrzavam. mozda ne bi bilo lose prvi dan posle uskrsa slazem se sa datumom,onda bi mi to bila najverovatnije prva voznja u 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 31, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze kada god hocete. Mislim da je jos uvek rano da dajemo precizne datume. Ja sam za to da se organizujemo pocetkom aprila a tacan datum da odredimo kasnije. Prvo da pogledamo vremensku prognozu i ako ona kaze, prvi vikend aprila suncano, onda da sedamo na masine i gde nas put odvede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 31, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nista mart? Pa necu valjda do sajma i NS kolima?!?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bila pokrenuta ista tema.Koliko se secam neko je cak i isao u izvidnicu da vidi kuda bi se moglo,cime,za koliko vremena,ali nazalost do realizacije nije doslo.Interesovanje je bilo dosta veliko a zasto je ostalo samo na prici ne znam. Predlog je vise nego dobar.Podrzavam. mozda ne bi bilo lose prvi dan posle uskrsa slazem se sa datumom,onda bi mi to bila najverovatnije prva voznja u 2009 eto ako hoćete ajde da to bude zakazan za PRVI DAN POSLE USKRSA sad samo da vidimo koliko ce nas ići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...