Rolle2010 505 Napisano pre 2 sati Drug član, 1209 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. Vest sa naslovne strane kaže da će i Qj 450RX biti na sajmu qjmotor-noviteti-na-motopassion-sajmu-motocikala @mandrak_Ja sam gledao recenzije za Alltrike iz US i Australije. Tačno je da nijedne ne kači EU standard ali su se opet svi žalili na trzaje na MT, tako da deluje da su to sve iste mape bez obzira na eko standarde. U suprotnom pretpostavljam da ni njima ne bi cimao MT. @chief.fireMotoMorini ima povišen blatobran i manji vizir, ali tu se prednosti za off završavaju. U svemu ostalom se vidi da je više za put. Drugačija isporuka snage, centralni štender, sedište na dva nivoa...mislim čak i da mu je hod vešanja nešto kraći ali ne drži me za reč po tom pitanju. Neko je u sajamskoj temi rekao da je MotoMorini kao igračka u poređenju sa MT, pa mi je sad zanimljivo vaše mišljenje kao vlasnika MTa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3657 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 1201 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Tu je i RX, sad je Voja objavio video sa njihovog štanda.. gledao sam par snimaka celog sajma gde ga nije bilo. Super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 156 Napisano pre 2 sati (promenjeno) U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Imam novo reli (povišeno) sedište i TBox na prodaju, na PP kome treba. Edit: sedište prodato Promenio pre 1 sat član Rapax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22932 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7332 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv je ovaj mali RX. Video sam par QJ uzivo, malo mi je grublja zavrsna obrada nego na CF-u i Voge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...