Vujke1 189 Napisano Octobar 2 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @zajec hvala za info, mnogima ce koristiti... nego znas li mozda detalje oko opreme? To je ozbiljno dobra masina za te pare... cena je vrh, ubice sa prodajom! Da mogu da se smestim-trena ne bih trenio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaju jos nista, cak ni ne zna da li ce biti u ponudi zlatno-bela ili plavo-bela. Izgleda nece imati fabricki kofer u ponudi, samo Shad. Bice neka prezentacija modela uskoro, pa ce me zvati da prisustvujem. Bice dve visine sedista, ali nije znao da mi kaze sta to znaci za moju visinu (180cm). Promenio Octobar 2 član zajec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Octobar 2 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Au odlicno ajde prenosi detalje oko tih sedista... ako postoji opcija da se smestim eto nove masine... Meni je najcudnije sto na zontesovom sajtu nema detalja uopste ni specifikacija ni cena a na spanskom ima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Octobar 2 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Jel si sedeo na 501G konceptu koji je bio ovde oko sajma? Ne znam koliko si visok ali ima lepo mesta, jedini problem je malo visok pod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Octobar 2 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Jesam... bas mi nije legao... Al da vidimo sa tim sedistima sta ce biti a i kad dodje prvi primerak pa da se proba i u voznji... Mada ako sednem i na prvu ne valja tj kolena mi iznad kukova, nema tu meni srece! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Octobar 2 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam negde procitao da ce na evropsko trziste dolaziti samo model sa visim klirensom. Ovi nizi su za azijska trzista. Razlika mislim da bese oko 3 cm ali nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko predstavu koliki ce biti gabaritno u odnosu na adv 750 ili adv 350 Sedoh pre neki dan na adv750, mislio sam da je ispred dosta siri Promenio Octobar 2 član miketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
souljacker 7 Napisano Octobar 2 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, miketa je napisao: Έχει κανείς ιδέα πόσο μεγάλο θα είναι σε σύγκριση με το adv 750 ή το adv 350 Κάθισα στο adv750 τις προάλλες, νόμιζα ότι είχε πολύ τυρί μπροστά I got it from the Greek club for the 501G Adventure 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Octobar 2 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Au al sam izneverovao, bas iznenadjujuce koliko malo mesta ima na xadv sad kad se uporedi... Iskreno delovalo mi je da je honda dosta veca, onda ispada da je 350ka veca od 750, koliko me secanje sluzi bilo je ok mesta na 350... Al ovaj zontes ce stavarno da pokida sa ovim modelom... jos za te novce... Ovi iz autoprometa ako nisu dva kontejnera samo njega porucili, nista nece da urade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan I gepek je ogroman sto je stvarno veliki plus Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Vujke1 je napisao: Au al sam izneverovao, bas iznenadjujuce koliko malo mesta ima na xadv sad kad se uporedi... Iskreno delovalo mi je da je honda dosta veca, onda ispada da je 350ka veca od 750, koliko me secanje sluzi bilo je ok mesta na 350... Al ovaj zontes ce stavarno da pokida sa ovim modelom... jos za te novce... Ovi iz autoprometa ako nisu dva kontejnera samo njega porucili, nista nece da urade! Istina je da x adv nije džinovski motor,on je visok i spada u velike motore skutere. Ali nije ni kratko sedište kako su ga ovde prikazali.Pogledaj kako su podigli potporu za leđa,na snimku, koja cak nije ni originalna fabrička stvar već neki dodatak.Tako da su se malo posluzili trikovima.Ja sam veci od ovog kineza i nikad nisam udarao ovako, kad sednem do kraja svog mesta za sedenje na sedištu. Promenio Octobar 3 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3965 Napisano Octobar 3 Drug član, 895 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ADV350, sada 750 - više mesta ima na velikom, da se ne lažemo... Ovo na snimku je glupost, što reče kolega iznad. Ja sam 188cm / 100kg, uživancija je po gradu i van njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Octobar 3 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sudeći po snimku, na Zontesu nema sreće za krakate Za ljude do 180cm max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Octobar 3 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Upravu si @Džim Džarmuš, uopste nisam primetio kosku sa sedistem koliko sam se fokusirao na polozaj nogu... Eto cime se bave u poredjenju, idiotizam! Mrka kapa... cekacemo da neko, mozda voge, izbaci neki pristojniji adventure skuter za krakatije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Octobar 3 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dobar adv skuter , novi BMW 1300 GS ADV sa automatskim menjačem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Octobar 3 (promenjeno) https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Evo svih info iz prve ruke... Promenio Octobar 3 član Vujke1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 3 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Koliko zaposlenih mehanicara trenutno ima u a.prometu, da li i gde su imali obuku? Kakva je podrska sa njihove strane po pitanju delova i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Octobar 4 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, miketa je napisao: Koliko zaposlenih mehanicara trenutno ima u a.prometu, da li i gde su imali obuku? Kakva je podrska sa njihove strane po pitanju delova i sl. Jedan serviser...čovek koji je ranije radio i prodaju Zontes-a sad radi samo servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Octobar 4 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E, nije valjda samo jedan? Da sprema motore za isporuku, menja ulja i filtere, radi reklamacije? A imaju servise i u Nišu i u Novom Sadu od skoro. Bar ih ima trojica valjda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 4 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je motora prodato u bg i koliko ce se tek prodati Nema trika da jedan covek odrzava gomilu motora Ne bi bas da zakazujem servis mesec dana unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Octobar 4 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao održavao svoj skuter u garanciji, u one-man-show servisu. Za zamenu ulja, to je često izgledalo kao: "u, sad sam baš u nekoj gužvi... danas crveno slovo... dete mi ide na ekskurziju, moram da ga odvezem... aj pa se čujemo neki dan od ponedeljka..." A em skupo. Izdržao sam nekako 2 od 3 godine koliko traje garancija. Sitne stvari radim sam, ostalo kod drugara i majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Octobar 4 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @miketa U autoprometu u BG ja da znam sigurno imaju dvojica zaposlenih na odrzavanju motora. Nikad nisam imao problem sa zakazivanjem servisa, odnosno ove za sledecu nedelju bez problema, dakle ne mozes bas dan za dan ali recimo da u 7 dana mozes zakazati servis u sezoni! Takvo je stanje bilo letos, od tad je prodato mnogo motora a tek ce sledece sezone da pokidaju! Za obuku nisam siguran, ali su na mojoj masini rasturali ceo prednji deo i ugradjivali naknadno ambijentalno osvetljenje i mogu reci da su sve uradili korekno i da nije bilo nikakvih tragova da su ista otvarali i radili. Ali isto tako kod mene nisu npr montirali zastitnu gumu na pravi stitnik ruku(kada sam preuzeo moped bila je na levom stitniku-od ispod), na sta sam im skrenuo paznju ali su bili u fazonu da to tako treba - nisu nista rekli ali videlo se u pogledu kao: valjda mi znamo gde treba. Naravno cim sam dosao kuci sam je premestio na desni stitnik jer ona sluzi da se sajla gase ne tare o drzac-sraf stitnika tako da savetujem svim vlasnicima Zontesa da bace pogled na stitnike ruku od ispod treba da ima guma koja prelazi preko srafa i stiti sajle dakle na desnoj a ne levoj strani. Ono kako ja gledam na njihov servis je da su vise nego korektni a ovo nasta ja imam zamerku je sitnica ali npr eto veliku operaciju koju su kod mene radili su uradili super. U sustini se ne treba mnogo opterecivati jer zaista ne znam da li neko ima neko savrseno iskustvo u ovlascenim servisima? Nego jel ide neko od kolega sutra na prezentaciju QJ-a? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 4 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Ja cu doci sutra svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Octobar 4 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vujke1 je napisao: @miketa U autoprometu u BG ja da znam sigurno imaju dvojica zaposlenih na odrzavanju motora. Nikad nisam imao problem sa zakazivanjem servisa, odnosno ove za sledecu nedelju bez problema, dakle ne mozes bas dan za dan ali recimo da u 7 dana mozes zakazati servis u sezoni! Takvo je stanje bilo letos, od tad je prodato mnogo motora a tek ce sledece sezone da pokidaju! Za obuku nisam siguran, ali su na mojoj masini rasturali ceo prednji deo i ugradjivali naknadno ambijentalno osvetljenje i mogu reci da su sve uradili korekno i da nije bilo nikakvih tragova da su ista otvarali i radili. Ali isto tako kod mene nisu npr montirali zastitnu gumu na pravi stitnik ruku(kada sam preuzeo moped bila je na levom stitniku-od ispod), na sta sam im skrenuo paznju ali su bili u fazonu da to tako treba - nisu nista rekli ali videlo se u pogledu kao: valjda mi znamo gde treba. Naravno cim sam dosao kuci sam je premestio na desni stitnik jer ona sluzi da se sajla gase ne tare o drzac-sraf stitnika tako da savetujem svim vlasnicima Zontesa da bace pogled na stitnike ruku od ispod treba da ima guma koja prelazi preko srafa i stiti sajle dakle na desnoj a ne levoj strani. Ono kako ja gledam na njihov servis je da su vise nego korektni a ovo nasta ja imam zamerku je sitnica ali npr eto veliku operaciju koju su kod mene radili su uradili super. U sustini se ne treba mnogo opterecivati jer zaista ne znam da li neko ima neko savrseno iskustvo u ovlascenim servisima? Nego jel ide neko od kolega sutra na prezentaciju QJ-a? AP dva servisera..jedan za Zontes drugi za QJ... Ja idem sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1029 Napisano Octobar 4 Drug član, 371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Zontes G368 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Zontes G368, 2024. godište, Scooter, Novi Sad. Cena 5.990 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...