boza_kg 4774 Napisano Mart 12 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se pojavio Kymco Downtown, pre još x godina, kaiš je koštao 150+€, tad. Pa su posle em spustili cenu za OEM, em što su se pojavili zamenski jeftiniji. Svi proizvođači bi rado hteli što više da ćape para, da vežu kupca i da ga muzu, al neće to baš moći kad ih prcne konkurencija. Zato dobro gledajte kakav će prenos imati ovaj 501G! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deshaz3 2 Napisano Mart 20 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima nekih nezvanicnih informacija kada pocinje prodaja ili ce se sjutra na otvaranje sajma mozda vise saznati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Mart 20 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Februar 2025. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Počeo je danas sajam pa, pošto sam obećao momcima iz Autoprometa da se neću ranije oglašavati, sad bio red... Ovom prilikom želim da im se zahvalim jer su mi omogućili da vidim motor čim je stigao kod njih a pre sajma, pošto na isti neću ići zbog posla. U petak su obavljeni papiri sa carinom i ja sam u subotu ujutro bio kod njih da ga vidim. Ubedjen sam, da ako Zontes ne pretera sa cenom za ovaj maxi a mislim da neće previše, da će ovo da bude apsolutni hit na tržištu u toj klasi. Več prvi pogled na njega odaje da se radi o pošteno i kvalitetno uradjenom motociklu. Sve je na svom mestu, odlično upakovano. Motor je ogroman i prostran. Vizir takodje velik, meni malo pod čudnim uglom kad je u skroz gornjem položaju. Vile debele, kvalitetno deluju, kočnice takodje, felne, svetlosna grupa sjajna. Razlog zašto sam odustao od njega je taj što je podnica neobično visoko podignuta i ja krakat kad sednem na njega noge mi od prepona do kolena idu "na gore" tj, nekako sam "presečen u preponama. Obzirom da bih tim motorom često pravio duže ture, meni taj položaj nikako ne odgovara i tako sam posle 18 godina i oko 130 K km na maxi skuterima, prešao na drugi tip motora. Bože moj... Svakako, ko kupi ovu zverku, ima slatko da se navoza sa njim. Mislim da će obeležiti klasu, kao Beverly svojevremeno 250 ccm gradske maxije... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko se na slici vidi pod kojim uglom su mi butine ali kad obe noge namestim, nije mi prijatno. Da sam niži 10-tak cm, sve bi mi bilo potaman... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4774 Napisano Mart 21 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li mogao nešto da saznaš kakav ima prenos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam razumeo, izgleda da u njemu nema ni agregata a kamoli da ima info o prenosu. Informacije koje imam iz grčkih Face grupa je da će od aprila krenuti malo više da daju podataka pa se nadam da će i ta fama biti razotkrivena. Miroslav kaže da su Zontes-vci vrlo ozbiljna fabrika koja osluškuje tržište, na svaku pojavu problema reaguju, šalju delova šakom i kapom samo da ne gube na kredibilitetu. To je svakako za pohvalu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Greota da na ovolikom motoru polozaj nogu bude takav 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4774 Napisano Mart 21 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A to smo videli odavno, još sa slika, al kao nadaš se da nije tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni bilo još sumLJivo kad sam ovu fotku video svojevremeno. Pominjali smo u temi. Koliko god da je ova curica malena, taj razmak izmedju njenih čizama je ogroman... Bez obzira što je prednji točak možda koji cent povišen zbog štendera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Mart 21 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko se na slici vidi pod kojim uglom su mi butine ali kad obe noge namestim, nije mi prijatno. Da sam niži 10-tak cm, sve bi mi bilo potaman...A jel si probao da staviš noge na fuzastere?Sent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jesam. Meni kad sedim su noge na njima dosta savijene da bi ih duže koristio a imam utisak da su neupotrebljivi kad se vozi suvozač jer su nekako skoro iznad suvozačkih. Možda grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Mart 21 Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, alexanto je napisao: Ne znam koliko se na slici vidi pod kojim uglom su mi butine ali kad obe noge namestim, nije mi prijatno. Da sam niži 10-tak cm, sve bi mi bilo potaman... Veliki pozdrav za momke iz Autoprometa,bio,seo,video..nemam slike. Isti zakljucak kao Alex,kad sam seo kolena su mi dooobro iznad kukova. mnogo je nisko sediste u odnosu na horizontalne fuzastere. Sve pohvale za skuter,nije premijum kvalitet ali super,super sredina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4774 Napisano Mart 21 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni i nije neka fora da budu plastike preterano fensi. Bude jako jako skupo ako ih polomiš nedajbože, pa treba zamena, kao na XMax Tech-u recimo. Treba samo sve da bude solidno i dovoljno kvalitetno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, alexanto said: Jesam. Meni kad sedim su noge na njima dosta savijene da bi ih duže koristio a imam utisak da su neupotrebljivi kad se vozi suvozač jer su nekako skoro iznad suvozačkih. Možda grešim. Koje si visine Ja biih sutra otisao da ga vidim Da li je dozvoljeno da se sedne na motor itd Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Nije do motora, vi ste krakati. Ja kao iznadprosecni kinez sa 183 sam se super smestio. Stvarno deluje vrhunski odradjeno (pogotovo za prototip), nista losije od X Adv, cak naprotiv (pogotovo od 2021+ modela). Mislim da je realno da cena bude u rangu sa ADV350 npr, a nikakve diskusije nema izmedju njih, dva univerzuma, tako da ce ovo bas tesko da bude fail, pogotovo sto imamo vrlo ozbiljnog uvoznika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Mart 21 (promenjeno) Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguće da su nam potkolenice duze a sediste malo nize i u zbiru nam ne odgovara. To recimo nije slučaj na mom vec imam90⁰ podkolenica i butina. Kad izpružiš noge vertikalni fuzasteri su ok,nije baš kao ovaj moj(nemam s čime da uporedim drugo)ali je ok! Promenio Mart 21 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Mart 21 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @miketa 191 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Mart 29 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fotka preuzeta sa grčke Face grupe. Očigledno neka testiranja uz navodni info da će od juna "biti dostupan". Možda za testiranja i objave. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15820 Napisano Mart 29 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Di mu je blatobran prednji, sta se desilo čizmi amorta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Mart 29 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Testiranje doktore, testiranje... Znaš ono: testis, testis... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano April 15 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano April 15 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Напред 17” а позади 14” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
souljacker 7 Napisano April 15 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano April 15 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bracabgd said: Напред 17” а позади 14” Ovo je slabija verzija, od 368 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...