davviid 5 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan poz, kontam za sljedecu sezonu kupiti saltaca do 50 kubika, vec imam iskustva sa voznjom motora al nikad saltaca. koji motor se moze naci do nekih 1000e, papiri su mi nevazni? bitno mi je da nije neko smece koje se svako malo kvari i da ide makar 70ak km/h hvala unaprijed :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Novembar 6, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pravila foruma nalazu. Prvo se predstavis, kazes nesto malo o sebi pa onda trazis bilo kakvu pomoc. Na ovom forumu ce se svakako naci dovoljno ljudi sa iskustvom da ti daju savjet kakav trazis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11194 Napisano Novembar 6, 2023 Ne silazi, 2246 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Do 50ccm jedino mi pada na pamet Tomos apn.Navedi neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Novembar 6, 2023 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, davviid je napisao: papiri su mi nevazni Ovde dobiti savet za takvu rabotu mislim da nećeš dobiti. A za vožnju "po šumama i gorama", može "šaltač" i od 500 ccm (pošto već imaš iskustva sa vožnjom motora). Pre 1 sat, davviid je napisao: da ide makar 70ak km/h Tomos "šaltač", obično, upada u A1 kategoriju. Za ovaj kažu da ima max. brzinu 45 km/h (moped). Tomos APN 6S WWW.MOTORING.RS Tomos APN 6S dostupan u žutoj boji. Ali cena od 297.500 RSD premašuje zahteve postavljača teme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davviid 5 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pirotehnicar je napisao: Kao sto pravila foruma nalazu. Prvo se predstavis, kazes nesto malo o sebi pa onda trazis bilo kakvu pomoc. Na ovom forumu ce se svakako naci dovoljno ljudi sa iskustvom da ti daju savjet kakav trazis. izvinjavam se, sad cu to ucinit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11194 Napisano Novembar 6, 2023 Ne silazi, 2246 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, feniks said: Ovde dobiti savet za takvu rabotu mislim da nećeš dobiti. A za vožnju "po šumama i gorama", može "šaltač" i od 500 ccm (pošto već imaš iskustva sa vožnjom motora). Tomos "šaltač", obično, upada u A1 kategoriju. Za ovaj kažu da ima max. brzinu 45 km/h (moped). Tomos APN 6S WWW.MOTORING.RS Tomos APN 6S dostupan u žutoj boji. Ali cena od 297.500 RSD premašuje zahteve postavljača teme. 297,500 rsd???Ovi su opiceni.1985 sam novog iz radnje izneo za 900 dm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davviid 5 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan a i ne bih bas tomosa kupio, skupi motori a ne daju nista za tu cijenu realno, a i to su motori od 20 30 godina i masina sad pa sad moze riknut ima par Aprilia RS 50 i Yamaha tzr 50 do 1000e, kakvi su inace ti motori? održavanje, potrošnja, performanse.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Novembar 6, 2023 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Novembar 6, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, davviid said: a i ne bih bas tomosa kupio, skupi motori a ne daju nista za tu cijenu realno, a i to su motori od 20 30 godina i masina sad pa sad moze riknut ima par Aprilia RS 50 i Yamaha tzr 50 do 1000e, kakvi su inace ti motori? održavanje, potrošnja, performanse.. Vece sanse da riknu nego tomos Kad su dobri dobri su, samo nisu ni oni u cvetu mladosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11194 Napisano Novembar 7, 2023 Ne silazi, 2246 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ni ja ne bi Tomos.Aprilija rs 50 su matori izdrndani motori,sa kojima mozes da se nasankas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davviid 5 Napisano Novembar 8, 2023 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan od tomosa bi jedino BT-a uzeo al su skupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...