bajker71 9481 Napisano Octobar 5 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam išao da pogledam jednu Corsu. Baš mi se svidela, 1.3 ecoflex dizel, kao nova. Prvi put sam samo u prolazu bacio oko i stvarno je delovala besprekorno. Kaže čovek da nema servisnu istoriju, prešao 170 000 km ali da ne može da garantuje za kilometražu. Auto je uvezen ove godine i on je prvi vlasnik kod nas. Auto je spolja bukvalno nov. Unutra bez uočljivih mana, enterijer besprekoran, čist i uredan. Gepek kao da nikada ništa nije stavljeno unutra, motorni prostor čist i suv. Pali na prvi zub, radi mirno, bez čudnih zvukova, ne dimi kada se otvori čep za ulje, kvačilo lagano i lepo se šalta. Jedino što sam primetio kao manu je da se malo "osećaju" izduvni gasovi ali ništa specijalno. Ne izbacuje crni dim na auspuh. Predni diskovi imaju mali "ajnzac" ali u nekim granicama tolerancije. Uostalom to je potrošni materijal... U vožnji tih, bez nekog lupkanja prilikom prelaska preko ležećih policajaca i neravnina, lepo vuče, lak na volanu... Sve u svemu auto za poželeti. Ponudi mi on da pogledam uvozne papire, uz njih uzeh u ruke i one prospekte Opel, uputsvo za upotrebu, kad među svom tom papirologijom naleteh i na servisnu knjižicu sa opisom radova, utroškom materijala, datumima i naravno stanjem kilometraže. Sve uredno evidentirano i overeno pečatima servisa. Poslednji servis u Nemačkoj urađen Februara ove godine na 407 000 km! Pokažem mu, čovek trepće i kaže da on to nije ni gledao! Možda i jeste tako... Uglavnom, ohladio sam se od kupovine a baš mi se svideo auto. A bio sam siguran da mogu na osnovu opšteg stanja vozila, pohabanosti volana, sedišta, ručice menjača, tastera itd. da provalim kad auto ima pola miliona pređenih kilometara bez obzira na to šta piše na cajgeru. p.s. Možda smo nehotično spamovali kolegi temu, što reče @zaludan ali eto, možda nekom i bude od koristi. U svakom slučaju, ako neko ima da mu ponudi adekvatan auto u tom cenovnom rangu, neće da smeta ovo što je napisano. 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 5 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, hansol said: Vidim da ste brzo zaboravili stare cene. 2020. se sećam kao da je bilo juče da sam hteo da idem u neko selo Bešenovo po 308 2010. godište za 2200 evra, bio benzinac, niko ga nije hteo jer su svi jurili dizelaše. Koleginica iste te godine kupila Auris 2015. za 5000 evra, koliko danas košta isto godište? Pa auris u tom godistu sad je bar 10.000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Octobar 5 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan A neki francuz ? Pezo,ovo ono ? #samokazem 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Octobar 5 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pismen auto do 2500, k'o i motor do 1000...nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Octobar 5 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki punto i to sa malom km kupljn kod nas.Samo što je retkost i odma odlazi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 5 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, pronto said: Pismen auto do 2500, k'o i motor do 1000...nema. Imao ja, prodao, i dalje se kajem.... Zna @drmilan_ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10445 Napisano Octobar 5 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bajker71 je napisao: Juče sam išao da pogledam jednu Corsu. Baš mi se svidela, 1.3 ecoflex dizel, kao nova. Prvi put sam samo u prolazu bacio oko i stvarno je delovala besprekorno. Kaže čovek da nema servisnu istoriju, prešao 170 000 km ali da ne može da garantuje za kilometražu. Auto je uvezen ove godine i on je prvi vlasnik kod nas. Auto je spolja bukvalno nov. Unutra bez uočljivih mana, enterijer besprekoran, čist i uredan. Gepek kao da nikada ništa nije stavljeno unutra, motorni prostor čist i suv. Pali na prvi zub, radi mirno, bez čudnih zvukova, ne dimi kada se otvori čep za ulje, kvačilo lagano i lepo se šalta. Jedino što sam primetio kao manu je da se malo "osećaju" izduvni gasovi ali ništa specijalno. Ne izbacuje crni dim na auspuh. Predni diskovi imaju mali "ajnzac" ali u nekim granicama tolerancije. Uostalom to je potrošni materijal... U vožnji tih, bez nekog lupkanja prilikom prelaska preko ležećih policajaca i neravnina, lepo vuče, lak na volanu... Sve u svemu auto za poželeti. Ponudi mi on da pogledam uvozne papire, uz njih uzeh u ruke i one prospekte Opel, uputsvo za upotrebu, kad među svom tom papirologijom naleteh i na servisnu knjižicu sa opisom radova, utroškom materijala, datumima i naravno stanjem kilometraže. Sve uredno evidentirano i overeno pečatima servisa. Poslednji servis u Nemačkoj urađen Februara ove godine na 407 000 km! Pokažem mu, čovek trepće i kaže da on to nije ni gledao! Možda i jeste tako... Uglavnom, ohladio sam se od kupovine a baš mi se svideo auto. A bio sam siguran da mogu na osnovu opšteg stanja vozila, pohabanosti volana, sedišta, ručice menjača, tastera itd. da provalim kad auto ima pola miliona pređenih kilometara bez obzira na to šta piše na cajgeru. p.s. Možda smo nehotično spamovali kolegi temu, što reče @zaludan ali eto, možda nekom i bude od koristi. U svakom slučaju, ako neko ima da mu ponudi adekvatan auto u tom cenovnom rangu, neće da smeta ovo što je napisano. Kupi auto i ne brigaj previše, ionako sve to po oglasima sa "170.000km" 99% ima 300-400.000km , ovaj put si slučajno naleteo na servisnu knjižicu, sledeći put je neće biti, ali to ne menja činjenicu da je svaki prešo boga oca, bitno da je auto u pristojnom stanju, održavan. Nedavno kupih Puntića '02 ,doduše za male pare (950eur), i tek kad sam ga doterao kući onda sam se setio da pogledam kilomtražu, kaže 190.000km tek razrađeno 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2975 Napisano Octobar 5 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako.... nmg da verujem da neko ko stvarno kupuje ispusti auto za koji i sam vidi da je u odličnom stanju, za korektnu cenu, zbog kilometraže. I posle kupi celokupno lošije stanje ali piše manja pređena km. Mada, naravno da razumem da svako ima svoju logiku i mišljenje...i to poštujem. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Octobar 5 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, pronto said: Pismen auto do 2500, k'o i motor do 1000...nema. Sve zavisi od toga kakva su očekivanja. Za tu kintu ja očekujem mator, ali ispravan auto, pristojno očuvan i normalno opremljen. Ili još matoriji, ali sa boljom opremom/lepše očuvan. Kilometražu i ne gledam ako mi se sviđa, već generalno stanje, i da li je održavan. Treba biti realan, taj 308 o kom @hansol priča, za te pare, pa nek je to bilo i '20, ne mož' da valja. Pa nek je i atmo benzinac. 100% je imao neki problem/havariju/potencijalna ulaganja. Ja sam Punta (z10) novog platio 9300e '08, a prodao za 2000 '21. Nakon toga sam pazario Brava za 4000, koji je nov plaćen oko 19000. Dakle, ispade isti odnos cena i novog i polovnog, tj Bravo je duplo više koštao od Punta i kao nov, i kao polovan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Octobar 8 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/4/2024 at 3:26 PM, Alekre said: Pristojan auto? Samo neki izuzetak, neka anomalija. Pristojan auto mora da se napravi od dobre osnove. Od kad sam prodao moj Clio 2, nikad nisam video u oglasima niti uživo primerak da je bio u "kristalnom" stanju kao moj što je bio. Prodadoh ga za 2800 bez pitanja. Beše najskuplji i najbolji u oglasima. Ne samo što je estetski bio fenomenalan, nije prešao ni 10000 od kompletnog velikog i malog servisa, trapa, gume je imao glanz nove GoodYear, očišćene dizne, klapna, podešeni ventili i stavljen nov dihtung poklopca ventila. Ulje u kočnicama zamenjeno, kočnice je neko pre mene zamenio. Diskovi i pločice su bile kao novi. Sve dokumentovano računima. Sadašnji auto posle 2 godine vlasništva nisam doveo da bude po mome. Bacio sam oko na Lagunu 3 ali u varijantama 2.0DCI od 170 konja i 2.0T od 205 konja ali zaista kroz te muke više ne mogu da prolazim. Treba biti zaista budala, za nepune četiri godine kupio sam dva seta novih guma, uradio dva velika servisa i još gomilu drugih sitnica ne mogu ni da pominjem. Ko hoće dobar auto, samo da ga pravi, gotov da se kupi teško. Ja sam megana 3 zato i naterao caleta da kupi, ja sam ga izvezao iz salona, i osim mojih 100ak km sve je vozila. poznata osoba, na skoro svaki servis sam išao da pravim društvo znam auto kao da je moj, ali iako je sve top, unutrasnjost ima dosta tragova dece, za vikend kupovina prednjih sedista pa dubinsko pranje, nebo ima par fleka pa cu videti da se ocisti nekako ako ne na presvlacenje, u sustini ima ulaganja ali to je estetika, a iskreno nije nam ni trebao auto nego stvarno je retka prilika takav da se nadje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 27 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, jel prodaje neko benzinac 4 vrata za oko 2500e? Kupuje moja sestra, spolja nije toliko bitno stanje, bitno da je ocuvan unutra i da ne ispravan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...