vanja021 0 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na mene, dolazim samo jos potvrdite satnicu! Imam i drugara koji bi rado fotkao, zna znanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu gledati da dodjem tako da ce i aparat biti tu mada ne spada bas u najbolje ali moze dobro da posluzi. Posto spadam u ovu grupu za trajno odbijanje ne mogu da ucestvujem sa vama ali bih dosao da vas podrzim i usput proverim krvnu grupu, dobro je da je Makins stavio ovo ko moze a ko ne moze da bude dobrovoljni davalac. Znaci jedan manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću svakako poneti moj aparat pa će se fotkamo do mile volje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 23, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bicu tu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa lepo, koliko sam ja prebrojao, što ovde što na PP ima nas 26, imamo još nedelju dana da skupimo još koga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 629 Napisano Januar 23, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan To bato, a i mogao bi da pohapsiš još malo Kulske, Vrbaške ,Srbobranske i sl .ekipe iz tvoje okolice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Pa probacu jos nekog da navatam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vezano za fotografisanje, stvari bih usmerio na ovaj nacin: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29631.0 pa savetima iz te teme da se rukovodimo i napravimo kvalitetan materijal koji bi se mogao plasirati i u medije, kao poziv za sledeca davanja krvi, jer drugacije je kada ljudi vide da je vec bilo hrabrih i nesebicnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Takodje dolazim, jeste da subotom uvek radim, ali iskombinovacu vec nesto ;-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stromer 5 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ako budem u gradu dolazim , znacu do srede! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lina 17 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Iz zdravstvenih razloga nisam u mogucnosti i mnogo mi je zao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 24, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ja ne verujem da cu moci da stignem, posto cu skoro sigurno biti u Bg-u za taj vikend.a i vreme, koliko sam video po prognozi, nece bas biti za motor...ali videcu jos i javiti... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ja ne verujem da cu moci da stignem, posto cu skoro sigurno biti u Bg-u za taj vikend.a i vreme, koliko sam video po prognozi, nece bas biti za motor...ali videcu jos i javiti... pozdrav! Taj dan je i akcija u Bg-u pa možeš da svratiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 24, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ja ne verujem da cu moci da stignem, posto cu skoro sigurno biti u Bg-u za taj vikend.a i vreme, koliko sam video po prognozi, nece bas biti za motor...ali videcu jos i javiti... pozdrav! Taj dan je i akcija u Bg-u pa možeš da svratiš to sam i planirao ako stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan drugari podrzavam akciju ali nisam u mogucnosti da dodjem jer u subotu radim.Inace radim svaku sestu subotu i to pada bas 31januara.Potrudicu se da nadjem zamenu ko bi me menjao na poslu,takodje nikada nisam davao krv i neznam koja sam grupa,a takodje neznam ni dali mogu davati krv jer sam samo jedanputa vadio krv i to kada sam bio na regrutaci onda je bilo sve uredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eto još jedan čovek koji bi dao krv ali radi u subotu.Opet vas molim da ako je ikako moguće pomerite za nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bih hteo da pozdravim akciju i da zamolim sve koji su u mogucnosti da je podrze na bilo koji svrsishodan nacin. Zatim bih hteo da se zahvalim ljudima koji su kontaktirali,verujem sve nas , i preuzeli na sebe organizacoju ovog humanitarnog cina. Nazaost,kao sto sam na PP napisao , nisam 31. u NS-u tako da ne mogu PO PRVI PUT dati krv. Molim sve koji budu ucestvovali u ovoj akciji da nama koji TRENUTNO nismo u mogucnosti da im se pridruzimo ne zamere i budu na visini zadatka. Mi cemo se prvom prilikom oduziti. PS. Predlazem Administratirima da za dosadasnja dela dodele Grofu titulu NS BJB Master Blaster ( ili nesti slicno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem Administratirima da za dosadasnja dela dodele Grofu titulu NS BJB Master Blaster ( ili nesti slicno) u potpunosti se slazem.laza je to itekako zasluzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem da obecam da se ne bi izmalerisao, ali cu se jako potruditi da dodjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 629 Napisano Januar 26, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da vas malo brifingujem pošto vidim da je tema zamrla. Plan je sledeći najavljeni smo u Zavodu od 9 ujutro , znači skup je ispred zavoda u pola 9 , ulazimo u grupama i dajemo krv, ispred zavoda će biti organizovan naj verovatnije paviljon ( tenda ) sa posluženjem , žužu ili paštete sa sirom i skokovi. Nakon akcije standardno druženje u Fashon kaffeu. E sad pošto imamo problema sa nabavkom paviljona ( tende ) ako neko ima neku ideju šta i kako nek se javi ( bili smo u metrou , uradi sam i sl. i nema ). Takodje ako se neko javlja da ispeče prethodno veče ili još bolje paštete ilil žužu-e bilo bi super. Moj telefon je već poznat ali ponoviću 0655536241. I nebi bilo loše da se još jednom svi prebrojimo koji bi dali krv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bilo kakva priprema klope to obezbedjuje zavod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 629 Napisano Januar 26, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ma daju neki mršavi keksić , kontam da ipak asocijacija to malo podeblja... Red je poslužiti ljude koji se odazovu humanom pozivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ma daju neki mršavi keksić , kontam da ipak asocijacija to malo podeblja... Red je poslužiti ljude koji se odazovu humanom pozivu. Ako neces podebljati sa nekom gicom,nemoj ni podebljavati! ;D Malo mi je rano,ipak je subota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 629 Napisano Januar 26, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je rano ali nam je Zavod dao takav termin , oni inače ne rade subotom i nedeljom ali su nam izašli u susret i zbog nas će raditi pa nebi valjalo da se osramotimo slabom posetom. A za gicu će biti vremena posebno kad krene sezona i vozanje na veliko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...