grof 652 Napisano Januar 31, 2009 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan GROF DRAKULA vas čeka u pola 9 kod zavoda za transfuziju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ako je neko zaspao, da zna da je oko 20-ak ljudi vec uz Grofa Drakulu, upravo mi je javio. Da iskoristim priliku i jos jednom cestitam na odzivu za prvu akciju u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo instant informacija.Dao sam "dragocenu tečnost" i došao na posao da vidim da li je sve ok pa se vraćan u Fashion gde je trenutno ekipa.Akcija je uspela,ljudi iz zavoda su vrlo zadovoljni odzivom.25 ljudi je dalo krv i 4 je odbijeno.Došli su ljudi iz okolinih mesta,iz raznih klubova,drugari,supruge,devojke... Mislim da je akcija,što se tiče Novog Sada, više nego uspela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ;D Evo stigoh kuci, uspesno "olaksan". Zelim samo da pohvalim kolegu Grofa za organizaciju i inicijativu, koja ce, nadam se postati redovna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, konacno, iz 3. puta, sam uspeo da dam krv :-). Na zalost nisam mogao sa ekipom do kafica, jer sam morao na posao. Veliki pozdrav celoj ekipi :-), nadam se da cemo ponoviti akciju, tamo negde u maju :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pancho 0 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam iskrvario , stigoh kuci . Organizacija je stvarno bila na zavidnom nivou, drustvo i zezancije. Pozdrav za Grofa i ostale clanove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Akcija je zaista bila uspesna i odusevljen sam sto se u kratkom roku odazvalo toliko ljudi. Grofa cu da pohvalim za organizaciju i za nista vise Ispala jedna Grofovska...nas su iscedili a on je svoju plavu krv sacuvao ;D Posebna pohvala ZeljkuSRB posto je decko od kad je postao punoletan redovan davaoc krvi...a sto vozi na dva tocka, svaka mu dala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 31, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je bilo malo vremena od pocetka organizacije i zbog toga sam jos ponosniji sto smo se okupili u ovako lepom broju. Cak su i moju krv prihvatili bez obzira na malu prehladu. Mislim da je ukupno bilo oko 25 jedinica krvi... 4-5 odbijenih... ali Grof ce vec imati tacne podatke. Do sledeceg krvarenja... a onda ce nas biti u daleko vecem broju, siguran sam u to. Pozdrav svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekih slika sa akcije okupljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6249 Napisano Januar 31, 2009 Svakom po zasluzi, 12461 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vojvođani, skidam kapu na organizaciji i masovnosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... dolazak na odredište i početak testiranja ispred i u zavodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... krvarenje i odmor posle ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... naravno, bilo je i pridruženih članova, i malo zezanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A neki su i pozurili da nadoknade, otetu im, količinu nikotina u krvi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... neki su pre krvarenja morali podići adrenalin :o :D http://img531.imageshack.us/my.php?image=kvadnadvatocka2704092aq2.flv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 31, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ... neki su pre krvarenja morali podići adrenalin :o :D http://img531.imageshack.us/my.php?image=kvadnadvatocka2704092aq2.flv Zeljko,Zeljko :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo završilo se druženje i ja stigoh konačno kući. Sad će da pokačim još par slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo početka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 652 Napisano Januar 31, 2009 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI SVAKA ČAST VELIKO MI JE ZADOVOLJSTVO POZNAVATI VAS POKAZALI STE SE U PRAVOM SVETLU HILJADU PUTA HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto si se stis`o , daj bar malo vece slike! :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 31, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, Lale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6249 Napisano Januar 31, 2009 Svakom po zasluzi, 12461 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i Sose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...