grof 630 Napisano Januar 22, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Drugar'ce i drugari akcijasi iz Vojvodine, hocemo li se i mi razmrdati malko da damo krv? Mozemo li se preliminarno u ovoj temi prebrojati da vidimo koliko nas ima zainteresovanih da 31.01. damo krv u Novom Sadu. Ako nas ima, a ima nas, trebalo bi da nam ovo bude uspesna akcija, samo smo sa organizacijom malko vremenski stisnuti, pa se dogovaramo ovako: - ko god zeli da se pridruzi akciji u subotu 31.1. od 9.00 do 12.00n neka se upise ovde u temi - Makins ce biti kontakt sa svima te se i njemu licno mozete javljati, Quasar i moja malenkost cemo raditi na tehnickim pitanjima sa Zavodom, mestom za davanje krvi i slicno - organizovali bismo malo okupljanje pre i posle tog cina, malo se druzili i razilazili Nije mnogo, a nekome moze stvarno da pomogne. P.S. Vreme nemojte uzeti zdravo za gotovo jel su moguća pomeranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Deo vas mi je preko PP-a potvrdilo učešće no molio bih vas da to uradimo i ovde kako bi se videlo da nas ima i da privučemo i druge da nam se priključe. Pa ajmo ljudi! BJBIKERS-i SU OPET U SEDLU !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze samo dajte tajming Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 22, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze samo dajte tajming Ako nas bude dovoljno, zavod ce da nam otvori vrata. U svakom slucaju plan je da to bude 31.01. (subota) u prepodnevnim satima. *********** Mene, naravno pisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za jedino sto radim tu subotu ali po nekim mojim proracunima sam druga smena, tako da cu najverovatnije prisustvovati i davanju krvi i druzenju. Nisam nikada davao krv, ne znam ni koja sam grupa pa mi dobro dodje valjda ce mi reci koja sam grupa ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja se prijavljujem i verovatno cu povesti i kuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja najverovatnije radim u subotu, tako da ovaj put samo moralna podrška. U slučaju da se nešto promeni sa mojim radnim vremenom javljam se i dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za akciju, koju naravno podrzavam...ja lichno nisam (na zalost) u mogucnosti da prisustvujem akciji,ali svi koji mogu neka se odazovu da bi akcija bila shto uspeshnija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja se prijavljujem i verovatno cu povesti i kuma. TO KUME!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 630 Napisano Januar 22, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Da, bilo bi dobro da se svi uključe , da budemo što brojniji , ko god može nek povede kuma , kumu , drugare , ne morate znati koja ste krvna grupa sigurno će nam to saopštiti, bitno je samo da niste ne daj bože bolesni (gripa, prehlada i sl.) i da prethodnog dana NE KONZUMIRATE ALKOHOL. Akcja nije vezana samo za Novi Sad već za celu Vojvodinutako da ste pozvani SVI iz svih gradova u Voši . Imajte na umu da smo mi motoristi najugroženiji u saobraćaju i da je svake sezoner za nekoga koga znamo makar iz vidjenja potrebna krv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja...gripu sam, nadam se, ostavio iza sebe tako da sam spreman. Ponecu i noz ako zatreba da izbockamo nekog dobrovoljaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 630 Napisano Januar 22, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ti obavezno brata da povedeš kad zna da čita po forumu i da es voza ima i krv da da. Inače svi koji padaju u nesvest mogu da daju krv ležeći na podu da ih ne dižemo za džabe , i ako ih pridignemo obavezno kacigu na glavu da se povrede kad opet padnu u hodniku :D :D :D :D :D P.S. ovo je iz ličnog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za padanje u nesvest... molim ostale akcijaše da posle ne bude ofiranja... a ne posle izađe na forumu makins klepip na glavu. :-[ Grofe ti i ja obavezno dajemo krv sa kacigama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja,steta sto nemam jaknu sa airbegom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na forumu ce ici prica da su pali i oni koji nisu ako ce vam tako biti lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 630 Napisano Januar 22, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan nema veze za priču samo me nemojte ostaviti na ladnom da ležim , lako se prehladim :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na forumu ce ici prica da su pali i oni koji nisu ako ce vam tako biti lakse. E to se zove ,,pasti za prijatelje'' . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan Dakle da rezimiramo... Ovaj put niko ne traži pare, nego krv A prva tridesetorica će na vađenje krvi biti poslati kod ove tete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam akciju, na zalost iz zdrastvenih razloga ne mogu da budem davalac krvi tu sam moralno da vas podrzim, ako budete padali u nesvest da vas iznosim napolje da ima mesta za druge :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, iako je receno u sali, samo da znate da je fotka davanja krvi sa kacigom pored sebe, jedna od najefektnijih tokom ove dve prethodne akcije sprovedene u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan A prva tridesetorica će na vađenje krvi biti poslati kod ove tete Nek' ide život... ja hoću kod te tete... moram da vam priznam...nevin sam...u vrat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan To sa padanjem je trip i nepotrebno plasite ljude koji se mozda dvoume da li da daju krv ili ne. Do sad sam dao krv 10tak 15 puta,ne znam jer gubim knjizice.Davao u vojsci i firmi gde je bilo bas dosta davalaca i uvek je od 50,100 ljudi u nesvest padao jedan ili dvojica.Dakle minoran procenat a verujem da bi bio i manji kad bi ljudima bilo objasnjeno da to nije nista strasno i da malo odsede posle davanja i iskuliraju.Sve to ide iz glave. P.S.Ko padne u nesvest placa posle pivo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim da se pridružim ,najverovatnije ću biti čist i od gripa i od piva.Jednom sam već dao krv u vojsci davno valjda mogu i sad tu ne mislim na želju davanja krvi nego na kvalitet davno ga nisam proveravao to sam prepustio miliciji ali nikad nisam dobio rezultat kvaliteta nego samo da sam pozitivan ili negativan za zna se već za šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan GROFE..... ODBIJAM DA POVERUJEM DA JE OVO SLUČAJNOST!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...