max80 2837 Napisano Novembar 11, 2023 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedna baš lepa tradicija i vožnja. Bio 3 puta do sada, vodio i još par ljudi sa sobom. Ali uvek taj jutarnji deo je bio nategnut. Temperatura od obično 5-7 stepeni, često praćena vlagom, a znala je i magla da bude. Da ne pričam samo o hladnoći, već i o bezbednosti, rekao sam pre par godina dosta. Nije isto voziti na 30 stepeni po kiši ili na 5. I nije isto da li taj dan neko ima 100km da vozi ili 400 koliko su neki imali. Da ne tupim sada, ovo vidim samo kao razuman predlog. Mislim da bi pomeranje vožnje za 20 dana ranije bilo mnogo komfornije, a ne bi ugrozilo suštinu. Duži dan, temperatura veća minimum par stepeni što već ulazi u neke razumne okvire. Vikend treba precizirati, ali ostaviti slobodno da li će biti subota ili nedelja zbog prognoze i tačan dan precizirati par dana unapred. Lično mislim da je to izvodljivo, a da bi bilo svima lepše i da bi bilo i više ljudi, svakako bih se rado opet odazvao. Žao mi je što vidim kako se ovo završilo, prvi put je ovako, ali verujem ne i poslednji, ako ostane ovaj termin. 12 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radejamaha 6 Napisano Novembar 12, 2023 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno prizeljkivao sam ovaj dan kao i predhodnih godina ali po takvom vremenu na pamet mi nije palo da krenem .Mislim da se rizik u svakom smislu neisplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Novembar 12, 2023 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, jutro za poželeti! Bilo bi lepo da smo danas išli. Za sledeću godinu iskustvo više. Jedan dan ne znači ništa, posebno kada je vikend. 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 12, 2023 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan U Somboru osvanuo predivan dan.Sunčano,kao da nikada nije padala kiša.Bilo je predloga da se sve pomeri za nedelju ali ne znam iz kog razloga je forsirana subota.Bez obzira na tradiciju,da je bilo malo više fleksibilnosti u organizaciji,danas bi se sigurno okpilo više ljudi a i mnogima ,koji priželjkuju da budu deo ovog okupljanja,bi se ispunila želja. 4 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 12, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko iz Bgd. i okoline raspoložen da se nadjemo na parkingu DIS-a u podne i posle u neki fićka na čaj/kafu i partiju blebetanja.....ja sam raspoložen. Lep dan....a život je kratak 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Novembar 12, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Od jutros čekam da se neko javi... Ja sam za, treba iskoristiti dan. Možda skup, ko hoće, OMV Vidikovac oko 10:45 - 11 h, sa Banetom se nađemo u Lipovici (pumpa) 11:10 h... Ili solo, kako ko želi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 12, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza 11.10 pumpa Lipovica ....dogovoreno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9460 Napisano Novembar 12, 2023 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se malo provozao ali ne mogu iz Krnjače da stignem do 11.10h, akumulator mi u sobi još... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Novembar 12, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit ne može da stigne ??? Ajde Vojo, kreći... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 12, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, bajker71 je napisao: Ja bih se malo provozao ali ne mogu iz Krnjače da stignem do 11.10h, akumulator mi u sobi još... Pa do podneva češ stići do DIS-a....da kreneš peške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9460 Napisano Novembar 12, 2023 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da pogledam šta je sa Banditom. Mesec dana ga nisam otkrio... Da vas ne zadržavam bez veze, dan je kratak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Novembar 12, 2023 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Na putu za Vraćevšnica manastir. Lep dan, malo i istorije da vidimo. Dobro dosli! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Novembar 12, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan OMV nema nikoga, idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Novembar 12, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dis, stigli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 12, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Na poziciji Bane loneridersa osmehom i stolicom 16 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 12, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Eto ipak iskoristimo dan@Blaza @bajker71 i moja malenkost Bane loneridersa osmehom i stolicom 26 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Novembar 12, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nam bilo. Malo se provozali, malo smo vas "tračali" ...lepo iskorišćen dan ! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 12, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Usamljeni jahač je napisao: Na putu za Vraćevšnica manastir. Lep dan, malo i istorije da vidimo. Dobro dosli! Pogledao sad rutu.....di jaja krugić Rudnik, G.Milanovac, Manastir.....nazad Topola, Mladenovac......ti "usamljeni" i ja "solo"......i još po neko 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Novembar 12, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja vas sacekam kod Topole sa nekim rostiljem ili kotilcem pa bude puna kapa,samo da dodje prolece 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Novembar 12, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Jooooooj evo ga kreće period , kad dodje proleće ,kad dodje lepo vreme ala ćemo da se vozimo hahahahahaha.. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Novembar 12, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Хахххаххахахаааааа, ово ме подсетило за овогодишње припреме за Острвицу 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 12, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, GR 46 je napisao: Jooooooj evo ga kreće period , kad dodje proleće ,kad dodje lepo vreme ala ćemo da se vozimo hahahahahaha.. Kažu nači češ jedan razlog kad nešto hoćeš i hiljadu razloga ako nešto nećeš. Kad se setim koliko sam prilika propustio čekajući da se nekome slože kockice Nema predaje.. samo gas 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Novembar 13, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Novembar 13, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, BaneVuk58 je napisao: Kažu nači češ jedan razlog kad nešto hoćeš i hiljadu razloga ako nešto nećeš. Kad se setim koliko sam prilika propustio čekajući da se nekome slože kockice Nema predaje.. samo gas Baš tako Rossi per sempre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Novembar 13, 2023 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, GR 46 je napisao: Baš tako Rossi per sempre Vaistinu per sempre 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...