N.F.S. 22399 Napisano Octobar 26, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju galamdzija! Nije kultivisan i komsiluk ga ne voli... Vrišti k`o Šarapova! Stanje sa slika, kao nov (a upola cene)... Uz njega karbon selna, prigusivac, opruga. Zamena moze za mobilni telefon ili fabricki izduv od gsxr1000 K6 (koji cu prihvatiti oko 100e vrednosti, uslov je da bude neogreban) Cena oko 250e, dogovorimo se lako (Aktivnim clanovima foruma, za kes 50e nize odma"! ) 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Octobar 26, 2023 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz Fi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22399 Napisano Octobar 26, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da izmerim.. 55mm ulaz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Octobar 26, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovakav na FZ8. Zvuk je bruka. I isto ga ne vole komsije 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22399 Napisano Octobar 26, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...bolje da sam komsiluku ponudio da skupe novac i otkupe ga! Pogledao sam na kp oglasima upravo, one kineske kopije, plastikaneri koji od rose zardjaju i traju max dve sezone su po 130 eura, tako da mislim da sam cenom realan, neka ostane za neki sledeci motor ako nista... 1 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22399 Napisano Octobar 26, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh ce udomiti nas drug Boris @rzb, neka te lepo sluzi i budi bezbedan! Zovem komsiluk na sok, da lepe vesti saopstim 5 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 219 Napisano Octobar 26, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Auspuh ce udomiti nas drug Boris @rzb, neka te lepo sluzi i budi bezbedan! Zovem komsiluk na sok, da lepe vesti saopstim Sad kupi jos neku goru arlauzdiju, da te tek mrze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17538 Napisano Octobar 26, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2420 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: Auspuh ce udomiti nas drug Boris @rzb, neka te lepo sluzi i budi bezbedan! Zovem komsiluk na sok, da lepe vesti saopstim pa sad nama tu po gradu da galami a? mada sta ja pricam, moja afrika se cula i u leru, ne daj boze kad sam dao pun 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 544 Napisano Octobar 26, 2023 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan @rzb će biti prezadovoljan imao sam na dva motora ovakav izduv baš tipski ta model i prezadovoljan bio mivv je sprava 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22399 Napisano Octobar 26, 2023 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma cuje se kao formula, napravljen je bas vrhunski ali ja palim motor svako jutro pre 6h, imam u komsiluku i bebica, starijih ljudi, onih sto vole da spavaju duze... Sada sam nasao auspuh koji (sa prigusivacem) radi toliko tiho, u tonu je sa agregatom a nije ogroman kao fabricki. Evo za ova dva meseca koliko je motor kod mene, 4 auspuha (i tri grane napraviti!) 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4215 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 479 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan A kolega lanci, kanapu ..... Jel se tako daje primer mladjima? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...