max80 2964 Napisano Octobar 24, 2023 Drug član, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Drugari na prodaju jako korektni zimski opanci. Ima dosta slika pa možete da se uverite u stanje. Gume su ispravne, mogu da guraju još minimum 2 sezone, mlade, mekane... Dobio sam ih u nekoj razmeni, zato i ta cena više nego korektna. Dve sam sačuvao, pošto sam prošle zime kupio nove prednje. Druge dve su višak i idu na prodaju, naravno u paru. Cena za forum je 55 evra fiksno za obe, pa se pozovite na isti. Kontakt može ovde ili na broj iz oglasa. Falken zimske 225/60/18 SUV - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Gume premijum klase, izuzetnih voznih karakteristika. Mlade, mekane u dobrom stanju, bez oštećenja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2964 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno https://www.kupujemprodajem.com/automobili-delovi-i-alati/auto-gume/falken-zimske-gume-suv-225-60-18/oglas/159442530 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2964 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Otišle gume van foruma, sa prvim snegom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...