dr.chala 3 Napisano Septembar 8, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Preèli skoro 9000 km!Od toga cca 2000 km autoputa (do Pariza i od Villacha do Zg u povratku),ostalo su bile lokalne ceste i 48 prijevoja,od kojih 32 preko 2000 m nadmorske visine!Ukupno trajanje puta je puna 4 tjedna,od kojih smo prvi tjedan proveli u Parizu1. DioStart iz Dugava sa standardnog polazišta nakon kavice i ugodnog iznenaðenja Vlucica!Negdje na putu u De u trenu kad nije bilo kišice!Negdje u Fr tankanje i pauzica!Išèekivanje domaæina u Parizu!Par shootova iz Pariza! Hižica u kojo smo bili za vrijeme boravka u Parizu!Nastavak Pariških kadrova: Pariški kadrovi se nastavljaju-night life: U Parizu...: Normandija i Bretanja:Prvo osloboðeno mjesto u danu D:Omaha beach – Pointe du Hoc: Jedno od nekoliko Amerièkih groblja u okolici: Jedno od zanimljivijih prometala:Selo u Normandiji:Utah beach: Ex pontonska Saveznièka luka na Golden beach: Malo arhitekture: Približavamo se Mont St Michelu: Sreli i Franca putem:Putem dalje...Mont St. Michel: Dalje: Cap Frehel - Bretanja: Ovo je inaèe prekrasno otoèje crvenih stijena i zelene vegetacije,unutar tirkiznog mora(jako je plitko)ali nam ovdje nažalost vrijeme nije bilo sklono,te smo stvarnu sliku tog otoèja vidjeli tek na razglednici,koju smo i kupili!Moram ju skenirati i uploadat ovdje!Još malo kadrova iz Bretanje: Smještaj pored Mont St. Michela: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 8, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Dolina Loire: Nevoljko napuštamo Atlantsku obalu,ali i ne tako tužni , jer je pred nama dolina Loire sa mnogobrojnim dvorcima,vinskim podrumima,pitomijom klimom i onim najvažnijim,a to je da tamo još nismo nikada bili!Prije susreta sa samom rijekom Loirom,ugledali smo ovaj dvorac koji nam je izmamio osmjehe na licu: Uzbuðeni viðenim nastavljamo prema Loiri!Ovaj dio puta je protekao bez kiše,ali uz jaki boèni vjetar! I evo je konaèno: U gradu Saumuru smo odluèili provesti dvije noæi,jer trebalo je u okolici obiæi mnoge dvorce: Obližnji most: Vinski podrumi: Dalje putem: Dvorci se ukazuju jedan za drugim: Opet jedna za Pudlu: Nižemo dvorac za dvorcem: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 8, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Centralna Francuska! Put nas dalje vodi ravnicom,ovaj put bez vjetra i oblaka prema Nacionalnim parkovima Centralne Francuske! No odjednom se neki zloslutni oblak pojavi iza nas!Ja po gasu da izbjegnemo navlaèenje kišnjaka... ...u èemu na kraju i uspijevamo!Stajemo na malu pauzicu i gledamo oluju kako prolazi dalje od nas! Ž Ovo je sajam koji me potsjetio na isti takav viðen i fotografiran u Albaniji!Pa usporedite: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Septembar 8, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, Chala! Cista desetka za slike Nego, taj tvoj Strom mi na neki nacin sve vise lici na GS-a... Bemliga sto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 8, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ljepo, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 8, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ROUTE: Kilometraža! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam cestitao na motori.hr, ali moram jos jednom. Chalo, MAJSTORE!! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 8, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis i svaka cast na turi. Samo ima li neka slika sa tih silnih prevoja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 8, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Braavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nego' date=' taj tvoj Strom mi na neki nacin sve vise lici na GS-a... Bemliga sto...[/quote'] mozda zato sto si pre gledanja slika popusio malo jamajchanske lozice :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 8, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis, slike su prelepe. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slike su super. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis i svaka cast na turi. Samo ima li neka slika sa tih silnih prevoja? Šeæer na kraju!Ovo je tek prvi dio puta i za sada završava u Provansi!Radim na fotkama svaki slobodan trenutak i postati æu kak bum završavao! uPRAVO KOD TIH PRIJEVOJA ÈEKAJU IZNENAÐENJA!bIT ÆE SVE GOTOVO U IDUÆEM TJEDNU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan :omfg: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne palite se ljudi. Pa doktor je poznat kao veliki prevarant, majstor PhotoShopa i egocentricna licnost! Tip je mesec dana sedeo u stanu u Zagrebu i radio...danju, nocu...da biste vi sad ovde slinili... Kako to uzimate sve zdravo za gotovo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa po avataru smo to i trebali da naslutimo mada su ljudi lepo i rekli svaka cast za slike :wink: Svaka cast za turu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 10+ sta da ti jos kazem nego chala car si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 14, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para je koshtala takwa tura ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 15, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para je koshtala takwa tura ? Cca 5000 eura!Do sada su mi svi putevi bili unutar 100 eura po danu! Ovaj je porasao na nekih cca 150 eura!Imal sam nepredviðeni trošak zbog gume,kupio putem i rezervne disc ploèice nakon što sam vidio stanje gume zlu ne trebalo!Mjenjali ulje i filter!Pariz je skup,OK smještaj smo imali,ali "vanpansionska" potrašnja Gorivo plaæali od 1,25 do 1,65 eura!Cestarina cca 100 eura!Malo pretjerali sa suvenirima,ostali iznenaðeni cijenama u Švicarskoj koja je uzgred reèeno skuplja i od Francuske i od Italije!Imali nepredvidljivo vrijeme putem,pa smo uspjeli kampirati samo jednom!Ponijeli sa sobom ljetnu kamp opremu,a to u ovim vremenskim uvjetima nije bilo od pomoæi!I ovaj trošak je rezultat svega navedenog,ali ponavljam,isplatilo se!Sad bih ponovo krenuo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Cima ja budem imo pravi motor odoh i ja na slican put... Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Septembar 15, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svak cast i mislim da bi trebalo da se organizuju ovakve voznje bar jednom godisnje (ili bar probati). Slike cu super =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 16, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak: Rudnici: Dvorci su i dalje na putu: Uspomena s jedinog kampiranja na ovom touru: Što volim ovakve pile: Kontrasti: I evo nas u raju za raftere i kajkaše – Gorges du Aveyron: Jedno o ljepših mjesta na Aveyronu: Kuda dalje... ...naravno,odgovor je što je više moguæe!I onda nas doèeka ovakav prizor: Odluèimo prenoæiti u blizini,gdje smo upoznali ovog èovjeka koji nas je sutradan odvezao do Suzuki servisa na promjenu ulja,jer se na km satu okrenulo 5200 prijeðenih km od zadnje izmjene i poèetka ovog puta: Iz Albi nastavljamo prema Millau: Nakon pauze i naslikavanja evo nas u Gorges du Tarn – ponovo kanjon rijeke s prekrasnim prizorima: Ponovo jedan Francov i Homeeov friend: Odavdje pa nadalje smo veæ debelo u Provance-i cesta se poèinje uspinjati!Ipak smo nadomak Alpa: I eto nas u Avignonu: Gle èuda,pa kaj smo u Grèkoj???: Ovdje se veæ dobro nazire naziv slijedeæeg poglavlja: Prelazimo prijevoj Col St.Jean i dolazimo u ...: ...pratnji aviona u...: ... Barcelonette: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak:Iz Albi nastavljamo prema Millau: Zbog ove slike bih te najradije ubio! JA SAM HTEO TAMO PRVI DA STIGNEM!!! Pizdo! :finger: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 17, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak:Iz Albi nastavljamo prema Millau: Zbog ove slike bih te najradije ubio! JA SAM HTEO TAMO PRVI DA STIGNEM!!! Pizdo! :finger: :mrgreen: :antiwar: Imaš ti još žganaca za pojest prije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 17, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak:Iz Albi nastavljamo prema Millau: Zbog ove slike bih te najradije ubio! JA SAM HTEO TAMO PRVI DA STIGNEM!!! Pizdo! :finger: :mrgreen: :antiwar: Imaš ti još žganaca za pojest prije ... A istina...ako pustaju samo kilaze 100+, onda ce mi trebati jos koja godina da dostignem takvu velicinu. :mrgreen: Ima li jos nesto u planu do kraja sezone? Mozda ulovim 5,6 dana do kraja septembra :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...