Alexandra995 5847 Napisano Septembar 9, 2025 Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, alexanto je napisao: ¸Želim da pohvalim preciznost, efikasnost, lak i brz dogovor i ekspresnu izradu. Saradjivaćemo dalje a fotke ću postaviti kad izlepim sve što imam u ovoj turi. Samo napred! Trudim se, hvala na ukazanom poverenju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8615 Napisano Septembar 16, 2025 Drug član, 2945 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim Aleksandri @snoopicsdesignshop i ovde. Ne samo što je prihvatila da uradi nalepnice vrlo brzo, jer su mi trebale hitno (moja greška što sam čekao zadnji trenutak), nego se i iscimala da me sretne na pola puta do Leskovca i lično mi ih preda Tako da je emtejac zasijao u punom sjaju na MT challenge-u na Zlatiboru Ja prezadovoljan, sve preporuke! 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5847 Napisano Septembar 16, 2025 Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan @živke Brži smo i od brze pošte. Hvala na ukazanom poverenju! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2854 Napisano Novembar 1, 2025 Drug član, 1284 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek perfekcija od trakica, @Alexandra995 svaka čast i veliko hvala.Sent from my SM-S901B using Tapatalk 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5847 Napisano Decembar 31, 2025 Drug član, 1408 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Obaveštavam vas da sam promenila naziv Instagram profila (bivši Snoopics Design Shop), te me sada možete naći pod novim nickname-om: @ auto_moto_nalepnice 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...