wragg 1067 Napisano Novembar 2, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 vidim gore da si pisala da bas i ne radis fabricke naljepnice, al svejedno da pitam: Bandit 1250N, znaci naked verzija, da li mozes doci do fabrickog dizajna naljepnica i da li mozes to napraviti? Trebale bi mi u stvari one 3 na repu nazad i one dvije na tanku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Novembar 3, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, N.F.S. je napisao: Samo trakice, bez natpisa, da ne pretrpamo Javi mi na PP cenu i broj racuna, hvala Alex! Javljam sve sutra. Pre 13 sati, wragg je napisao: @Alexandra995 vidim gore da si pisala da bas i ne radis fabricke naljepnice, al svejedno da pitam: Bandit 1250N, znaci naked verzija, da li mozes doci do fabrickog dizajna naljepnica i da li mozes to napraviti? Trebale bi mi u stvari one 3 na repu nazad i one dvije na tanku. Ne radim iz razloga što za sada ne mogu da dostignem izgled fabričkih nalepnica (debljina folije, precizna štampa - zagledam se u sitnice koje prosečan čovek ne bi ni primetio). Možda će se u budućnosti to promeniti, ko zna? Pretpostavljam da ti ove nalepnice trebaju? Ove sam sama iscrtala za moj bivši CBR... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Novembar 3, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, te mi trebaju. Svejedno hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano Novembar 3, 2023 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alexandra995 said: Zasto ova felna nije na e36? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 11. 2023. at 10:12, lestra je napisao: Zasto ova felna nije na e36? Oprosti, zaboravih da odgovorim. Felna je kupljena oštećena i na komad namenski za izradu stоčića u našem auto servisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za komad je 500din. Dimenzije: 16x13cm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2571 Napisano Novembar 13, 2023 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas mozda u ponudi one bjb nalepnice ( ja pazim na motocikliste.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Novembar 13, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker Boy je napisao: Jel imas mozda u ponudi one bjb nalepnice ( ja pazim na motocikliste.) Može, ali bi sve išlo preko BJB-a, obratite se kod @Pablo. Za sada bi mogla da ti uradim npr. siluetu motora sa natpisom po želji, kao što imam na mom autu. Trenutno je u fazi izrade nova nalepnica sa CBF-om. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik 72 7 Napisano Decembar 3, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: bg Motocikl: GPZ 500S 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Može li da se napravi ova nalepnica u beloj boji ,kao na slici ?Послато са SM-A315G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Decembar 3, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, nik 72 je napisao: Može li da se napravi ova nalepnica u beloj boji ,kao na slici ? Послато са SM-A315G помоћу Тапатока Može, premeri dimenzije i pošalji, pa rešavamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik 72 7 Napisano Decembar 3, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: bg Motocikl: GPZ 500S 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Može, premeri dimenzije i pošalji, pa rešavamo. Skinute su ali trebalo bi da su 120 mm sa 50 mm .Послато са SM-A315G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, nik 72 je napisao: Skinute su ali trebalo bi da su 120 mm sa 50 mm . Послато са SM-A315G помоћу Тапатока Ovo sam našla na netu, ako želiš mogu da ih uradim da budu zaobljene kao što su bile tvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik 72 7 Napisano Decembar 4, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: bg Motocikl: GPZ 500S 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam našla na netu, ako želiš mogu da ih uradim da budu zaobljene kao što su bile tvoje. Može ova slova su uredu ako su dimenzije oko 120 sa 50 samo da su samo slova a ne nalepnica pravougaona pa na njoj slova . 2 kom mi trebaju .Послато са SM-A315G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, nik 72 je napisao: Može ova slova su uredu ako su dimenzije oko 120 sa 50 samo da su samo slova a ne nalepnica pravougaona pa na njoj slova . 2 kom mi trebaju . Послато са SM-A315G помоћу Тапатока Samo bela folija, siva je radno okruženje softvera za kater. Dimenzije su 12x3,9cm. Ako to odgovara mogu da ti isečem večeras i pošaljem poštom sutra, kod tebe je u sredu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Januar 25 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavni radovi... A3 sečena u ogledalo kako bi se lepila iznutra. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Januar 31 Ne silazi, 7307 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam izgreban ukras na volanu. Zamalo nisam kupio drugi airbag. Međutim ajde da probam da premerim pa da Aleksandra uradi nalepnicu. I evo, ubola u stotu, nalepnica dobra, problem rešen. Sve pohvale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Januar 31 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Hvala tebi na ukazanom poverenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 3 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Trakice za felne uradila Aleksandra, sve pohvale za trud i kvalitet. Radi veoma posvećeno kao da ih pravi za sebe! Sve pohvale. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Promenio Februar 3 član Zlatko LA 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4565 Napisano Februar 4 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo su mu lepo čučnule. Hvala tebi na ukazanom poverenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Februar 4 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan I ovde da pohvalim Aleksandru za radove, nalepnica vrh uradjena za unutrasnju stranu stakla. Htedoh mali detalj za mog mezimca Inace jedna jedina nalepnica je ova na autu. Cak ni okvir za tablice nemam, jer je lepljena dvoslojnom trakom. Ali mi se ovo bas svidja. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2571 Napisano Februar 6 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Stigle danas nalepnice, da javno pohvalim Aleksandru za trud i bas sam je izmaletretirao dok smo se dogovorili oko slike pa dimenzije... prezadovoljan sam kako je ispalo. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 13 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Made by Aleksandra. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Promenio Februar 13 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3007 Napisano Februar 13 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan by Zlatko by.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 13 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, croarcher je napisao: by Zlatko by.. Ispravio sam se. Svaka ti je na mestu. Hteo sam da se nadovežem na nalepnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Mart 11 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Takođe radila Aleksandra. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...