Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem jaknu Brandit MA1 ("fajerka")

Recommended Posts

  • Zainteresovan, 412 postova
  • Lokacija: Petrovac na Mlavi
  • Motocikl: CBR 900RR

Na prodaju jakna MA1 poznatija kao spitfire iliti fajerka, proizvođač Brandit, Nemačka. Boja je maslina zelena, drugo lice je standardno narandžaste boje.

 

Veličina je L, dimenzije nisam merio, staviću ispod tabelu proizvođača, pa ako nekome treba preciznija mera neka se javi. 

 

Jakna je nova sa etiketom, nije ni jedan jedini put obučena, samo sam je probao i utvrdio da mi ne odgovara. Poručio sam na slepo vodeći se dimenzijama i to je sve ok, ali mi jednostavno ne stoji ovaj model. Orijentacije radi, visok sam 190cm, mada ovakve jakne su fleksibilne što se tiče veličina.

 

Jaknu mi je drugar kupio par meseci na Amazonu, pa je zbog toga nisam mogao vratiti. Iste takve se prodaju u Military shopu po ceni od 8900rsd, ali imaju samo neke manje popularne boje već duže vreme. Inače je jako kvalitetna i mnogo toplija nego što deluje. 

 

Cena je 50e.

Može slanje brzom poštom, ili eventualno lično preuzimanje kako se dogovorimo i organizujemo.

 

Evo linka sa Military shopa gde ima detaljan opis i tabela sa veličinama:
 

WWW.MILITARYSHOP.RS

Zelena fajerka MA1 Brandit pilot jakna - jakna veoma popularnog i urbanog izgleda. Veoma topla, napravljena od najizdržljivijeg najlona.

 

A evo i kako izgleda:

image.thumb.jpeg.6880f6a921a4758b21bd6ef256b22749.jpeg

 

s-l1600.jpg

 

 

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 412 postova
  • Lokacija: Petrovac na Mlavi
  • Motocikl: CBR 900RR

Ja sam 190cm/83kg, meni je ok veličina. Ne sviđa mi se što mi je malo šira oko stomaka, to je i jedini razlog što mi ne odgovara (šta ću kad nemam još uvek stomak :) a nisam navikao na šire stvari). Može naravno i za dosta niže, naročito ko ima veća leđa/ramena. I po pitanju rukava je dosta fleksibilno, ima one steznike na krajevima pa i tu može da se toleriše dužina. Iskreno, baš mi je krivo što se ne osećam udobno u njoj i što je prosleđujem, jer je stvarno ok jakna i ima dobre ocene.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja