Немања 2121 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan АЈМО ЉУДИ, ИЗВАДИТЕ ТЕЛЕФОНЕ И ГЛАСАЈТЕ, ГЛАСАЈТЕ ГЛАСАЈТЕ Може Версис без ових резервних делова и опреме, отворено за сваки договор… 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Octobar 31, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Немања said: АЈМО ЉУДИ, ИЗВАДИТЕ ТЕЛЕФОНЕ И ГЛАСАЈТЕ, ГЛАСАЈТЕ ГЛАСАЈТЕ Може Версис без ових резервних делова и опреме, отворено за сваки договор… Za svaki dogovor. Onda moze zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vitez Koja je napisao: Za svaki dogovor. Onda moze zamena Може може, највише би ми одговарало замена за европску валуту и то у апоенима: 5,10,20,50,100,200,500 мада може и у домаћу по средњем шабачком курсу на дан уплате Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Цена договор, истиче регистрација у фебруару, а већ сам дао бубрег у овај други да га средим како ја хоћу 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Цена за форумаше, 6500еврића, са свим деловима које стоје у огласу+ пун резевоар горива, што би рекле бабе фришко гориво сипано пре неки дан до врха… 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Гориво одстојало и није већ то тај квалитет, цена је сад 6300еврића… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Novembar 23, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Немања said: Гориво одстојало и није већ то тај квалитет, цена је сад 6300еврића… Jojj stvaras mi mukeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Vitez Koja je napisao: Jojj stvaras mi mukeee Што теби да буде боље него мени Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5596 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Немања je napisao: Гориво одстојало и није већ то тај квалитет, цена је сад 6300еврића… Супер, још који месец да "гориво обајати" и ето ме. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: Супер, још који месец да "гориво обајати" и ето ме. Хахахха, идем ‘ома да турим адитив, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5596 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Немања je napisao: Хахахха, идем ‘ома да турим адитив, Ахахахах, оће од адитива да се створи талог, онда цена мора додатно доле. Не, сад озбиљно. Још једном да кажем да је мотор за сваку препоруку и да ако неко тражи нешто слично бољи мотор неће наћи. Ако оде фреза ја га истог минута резервишем. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Novembar 24, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Немања said: Што теби да буде боље него мени Ima i toga, ako nemas mesta u garazi doteraj ga kod mene, i ovako smo blizu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Vitez Koja je napisao: Ima i toga, ako nemas mesta u garazi doteraj ga kod mene, i ovako smo blizu Пре ћеш ти код мене него ја код тебе колико видим Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Novembar 24, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Немања said: Пре ћеш ти код мене него ја код тебе колико видим Izgleda, samo ako ode moj motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5596 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ко ће пре...? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Novembar 24, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, dal" i ja oglas da turam?! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5596 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Auuuu, dal" i ja oglas da turam?! Мећи на огласе. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Novembar 24, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma drugar moj bi kupio motor, nego pravo da ti kazem zao mi je, bar bih sezonu da se vozim njime. Ali malo, malo pa ovaj oglas iskoci "oce na ignore koliko vidim, da se pod stare dane stresiram, cccccc 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5596 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Ma drugar moj bi kupio motor, nego pravo da ti kazem zao mi je, bar bih sezonu da se vozim njime. Ali malo, malo pa ovaj oglas iskoci "oce na ignore koliko vidim, da se pod stare dane stresiram, cccccc Па видиш да нема више шта да му се ради. А да је леп јесте, и то можда најлепши од сва три која си имао. Узмеш Версиса, одрадиш му третман и ето мене са ловом на пролеће. До тад ће фреза отићи. Ако ме @Vitez Koja не предухитри. Мада и ако он узме, биће ми драго као да сам га ја купио. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Novembar 24, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bilo drago isto da ovakav lepotan ostane na Forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5383 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Па видиш да нема више шта да му се ради. А да је леп јесте, и то можда најлепши од сва три која си имао. Узмеш Версиса, одрадиш му третман и ето мене са ловом на пролеће. До тад ће фреза отићи. Ако ме @Vitez Koja не предухитри. Мада и ако он узме, биће ми драго као да сам га ја купио. Marinjo nemo ga uzmem od tebe, i napravim ovo. Posle ce bude kuku i lele... IMG-0282 hosted at ImgBB IBB.CO Image IMG-0282 hosted in ImgBB Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5596 Napisano Novembar 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bole37 je napisao: Marinjo nemo ga uzmem od tebe, i napravim ovo. Posle ce bude kuku i lele... IMG-0282 hosted at ImgBB IBB.CO Image IMG-0282 hosted in ImgBB Твој је Сале, чека те. Лег'о би ти баш. Ово је права машина а не оне шминке што си до скоро возио. Promenio Novembar 24, 2023 član Marko05 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Другари, цена је 6100еврића. Нешто ми пало на памет синоћ тако нека иде живот. Ово је цена за другаре са форума са свим оном деловима, скоро па џабе…докле ће бити, е то ћемо да видимо… 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8396 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kad si postavio prvu cenu mislio sam al' ga pretera, sad ga druže opet pretera. Daješ ga baš ispod cene. Mislim da nije sada problem cena, već moraš sačekati kupca. Motor je kao lutka u ovakvom stanju sa opremom i po ovoj ceni nema ni preko. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 895 Napisano Novembar 27, 2023 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Немања je napisao: Другари, цена је 6100еврића. Нешто ми пало на памет синоћ тако нека иде живот. Ово је цена за другаре са форума са свим оном деловима, скоро па џабе…докле ће бити, е то ћемо да видимо… Malo se plašim, da češ polako stiči na moj nivo. Isto godište sa identičnom opremom prvi vlasnik...nema da nema .. i sa 103000 km, nisam prodao ni posle 5 meseci. (Cena 5200). Sa 107000 km i za cenu 4200 prodao. Taj motor naprosto nije tražen. Gledam mobile.de i Moto.it....sve ukupno 11 komada godište 2012. Ipak ....navijam za tebe i trenutačnu cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...