bdada 15447 Napisano Octobar 13, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Gospodnja voljo, kritika bahatog ponasanja je bezobrazluk? Oni sto zavrte u blokadu ne rade to da skrenu paznju na sebe nego da cuju koji trokira na visim obrtajima, reklo bi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 13, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, bdada said: Gospodnja voljo, kritika bahatog ponasanja je bezobrazluk? Oni sto zavrte u blokadu ne rade to da skrenu paznju na sebe nego da cuju koji trokira na visim obrtajima, reklo bi se. Mislim da je najbolje da im se pridje sa pitanjem: "Seljacino, oces da zovem sad muriju da te nalupa pendrekom ili hoces da te obesim na terazijama? Sta divljas sa motorom tim imbecilu, je li?" To bi bilo fer i posteno. I na to NEMAM sta da dodam. Ovo na forumu moze i moja baba. Kuka i motika forumaska jaka kao i komentari na internet medijskim portalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15447 Napisano Octobar 13, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kako da komuniciramo na forumu, pantomimom? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 13, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bdada said: Kako da komuniciramo na forumu, pantomimom? Cinjenicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15447 Napisano Octobar 13, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Pingvin37 je napisao: "Seljacino, oces da zovem sad muriju da te nalupa pendrekom ili hoces da te obesim na terazijama? Sta divljas sa motorom tim imbecilu, je li?" To bi bilo fer i posteno. I na to NEMAM sta da dodam. Ovo na forumu moze i moja baba. Kako nemas, zar ne bi rekao cekaj presudu, svako je nevin dok se drugacije ne dokaze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 13, 2023 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, bdada said: Kako nemas, zar ne bi rekao cekaj presudu, svako je nevin dok se drugacije ne dokaze! Mislis kad bih bio prisutan uzivo raspravi tebe i bahatog vozaca motocikla? Promenio Octobar 13, 2023 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15447 Napisano Octobar 13, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 jasno mi je sta hoces da kazes i sta potenciras, medjutim na ovom mestu nista vise od reci ne moze da se desi e sad i reci imaju neku tezinu i prikazuju nase misljenje i delimicno karakter. Kazem delimicno jer da, drugaciji smo svi iza tastature ali nasilnicko ponasanje kod svesnog bica treba da izaziva osudu, ti si zauzeo odbrambeni stav samo iz razloga sto je neko bajker a to je vec pristrasnost i slozices se pravno je nedopustiva. Sto se mene licno tice, zahvalio sam se policajcu za kojeg sam mislio da me "uzeo na zub" i kritikovao sam sebe ali posle udesa i pet otvorenih preloma, zuba po asfaltu, unistenog motora i da ne nabrajam dalje, koji je u pravu: ja pre udesa ili ja posle udesa? Obojica smo neki bajkeri. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 13, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slazem, vidim sada da razumes moju pricu. Mora neko nekad i da odbrani te "gresnike" na motorima. Iako licno iz dubine duse ne podrzavam nikakve teske prestupnike. Sta znam, mozda sutra jedan od tih "gresnika" stane i pomogne mi pokraj puta...Zivot je cudo. A sto se mene tice i sam sam clan moto kluba u osnivanju ove zime, koji propisuje zabranu clanstva momcima ispod 24 godine zivota koji nemaju polozenu full A kategoriju i ciji motocikl nije registrovan. O opremi da ne pricam. Pa zar mislis da bih bio deo tako necega da se ne slazem sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Octobar 13, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, bdada je napisao: sto je neko bajker Ko je bajker?Neki retard kupio motor prvi put u zivotu,prvi put seo na njega i bezi od policije?I to je bajker i treba da kazem kolega?Pa,tesko. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Octobar 13, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Pingvin37 je napisao: propisuje zabranu clanstva momcima ispod 24 godine zivota koji nemaju polozenu full A kategori Razmislite malo o ovome.Sa 16 godina polazu za A1 a vec sa 14 mogu biti clanovi udruzenja.Moja iskustva su takva da klub moze pozitivno uticati na razvoj mladog vozaca,usmeravati ga i na saobracaj i na odnose sa ljudima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2482 Napisano Octobar 13, 2023 Andragog, 5066 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem sto je bežao, problem je što je pao, pa su ga uhvatili 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4496 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 490 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ivica744 je napisao: Ko je bajker?Neki retard kupio motor prvi put u zivotu,prvi put seo na njega i bezi od policije?I to je bajker i treba da kazem kolega?Pa,tesko. Bezao vise puta sa Apn, jednom uhvacen- skinuti ventili. Bezao vise puta sa MZ ,jednom uhvacen- 120 milijardi kazna. Bezao sa Suzikijem jednom, uspesno. 90% nas starijih je bezalo i zato razumem coveka. A ostali, pa moze i moto klub da pravite, npr MK Prvi Kamen 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Octobar 13, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, vex je napisao: 90% nas starijih je bezalo i zato razumem coveka. Priznaces da ima razlike tad i sad. Prvo boldovano,to su (ste) bili mangupi,ali bas pravi mangupi,a ovi danas pre su iz teme o bahatim mamlazima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 13, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju bahatih mamlaza na motoru i mangupa na motoru? Oba su u prekrsaju, zar ne? Hehehehe, ajmo sve ponovo, al u rikverc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Octobar 13, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pingvin37 je napisao: Hehehehe, ajmo sve ponovo, al u rikverc Nemoj to rikverc, bio sam malo pre na pumpi, jebo ga rikverc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1677 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nema dozvolu za motor. Nisam hteo da bilo sta pisem, ali je jace od mene. Ne poznajem coveka, niti znam nekog ko ga zna. Ali voziti motor bez tablica i to ulicama gde su kamere je glupo. Ni policiju ne opravdam za tu jurnjavu. Kribi su koliko i vozac motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Pingvin37 je napisao: divljas sa motorom Predlog gde mu nije mesto. Divljas motorom, a vozas se sa drugarima. Pre 12 sati, Pingvin37 je napisao: sto se mene tice i sam sam Pleonazam. Postujem tvoje pisanje, ali sam ovde poznat kao serviser i "drkos" vezano za pravopis i izrazavanje. Da dodjem u situaciju da mora da me brani pravnik, voleo bih da ne moram da ga lektorisem. Nije mi do sad bio potrebam branioc. Nadam se da ce tako i ostati, ali bi mi bas bilo kiselo da moram da ga opominjem. Konstruktivna kritika. ON: ako je neko svesno krsio zakon, treba da bude debelo kaznjen. Ako ce branilac da se trudi da ga oslobodi, a svestan je da je gorepomenuti svesno krsio zakon, trebalo bi ih osuditi zajedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 14, 2023 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, abarth_maniac said: Predlog gde mu nije mesto. Divljas motorom, a vozas se sa drugarima. Pleonazam. Postujem tvoje pisanje, ali sam ovde poznat kao serviser i "drkos" vezano za pravopis i izrazavanje. Da dodjem u situaciju da mora da me brani pravnik, voleo bih da ne moram da ga lektorisem. Nije mi do sad bio potrebam branioc. Nadam se da ce tako i ostati, ali bi mi bas bilo kiselo da moram da ga opominjem. Konstruktivna kritika. ON: ako je neko svesno krsio zakon, treba da bude debelo kaznjen. Ako ce branilac da se trudi da ga oslobodi, a svestan je da je gorepomenuti svesno krsio zakon, trebalo bi ih osuditi zajedno. Ne pise se branioc, nego branilac. Prvi put si lose napisao. Svako gresi uz brzo kucanje zar ne? Al ipak ti lektorises? Ja ne... Druga stvar, zasto pravnik da te brani? Lepo angazujes advokata i resis problem. On se time bavi. Pravnik (koji nije advokat) ne mora i ne moze svaki time da se bavi. To moramo da znamo za pocetak. Ono fazon, ne ljuti se, al ajde prvo ispravi svoje greske. Mada...greske na forumu. Mozes misliti. Ako cemo tako sve ovo nije ispravno pisanje, bez kvacica na odredjenim slovima...Pa se i ne trudim mnogo oko toga. I poslednje sto si napisao a vidim da to mnogi praktikuju je cista glupost. Al bas ozbiljna glupost. Budalastina, koju ja ne bih komentarisao. Niti je realna prica... Al svako ima svoje misljenje. I na kraju krajeva, ne branim ja ovde bajkere kao pravnik ili radnik u magacinu stocne hrane, vec kao covek, ljubitelj istog sporta i naravno prema licnim afinitetima. Ja ovde kao neki drugi ne promovisem sebe, a pogotovo ne u poslovnom smislu, jer se time ne bavim. Ja ovde komentarisem kao motociklista/bajker a povremeno spomenem zakon kao i svi drugi sto spominju i sa cetri razreda osnovne skole. Imam valjda prava na to? Promenio Octobar 14, 2023 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 14, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, abarth_maniac said: bi mi bas bilo kiselo da moram da ga opominjem Ovde se glagol "biti" takodje nalazi u prvom licu jednine, te nazalost moj serviseru, ni ovo nije ispravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14088 Napisano Octobar 14, 2023 Cool tip, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Samo zamislite sta bi Pingvin napisao da mu je ovaj njegov "kolega" ubio dete ne daj boze,dok je sa ovim krsem bezao...I tu bih zavrsio ovo sranje od diskusije. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 14, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bole37 said: Samo zamislite sta bi Pingvin napisao da mu je ovaj njegov "kolega" ubio dete ne daj boze,dok je sa ovim krsem bezao...I tu bih zavrsio ovo sranje od diskusije. Uzas strasno i katastrofa. Zaista ne daj Boze nikome. Nego sad si me ti podsetio a vezano je bas za ovakvu sitiuaciju, slucaj Miroslava Armackog iz Zrenjanina. Secate li se tog slucaja, 2019. godina je u pitanju, izgubljeni bajker? Naime, jadni roditelji su za svojim detetom tragali cini mi se preko 2 meseca. Telo mladica sa slomljenim vratom i motorom pored njega pronadjeno je 500m dalje od sela u kom je ziveo. Kad je pocelo da se oseca. Spekulisalo se u tom momentu da je isti stradao bezeci od policije. A mnogi su govorili da imaju saznanja da je policija znala gde je otprilike pao mladic. Ne bih ulazio dalje u slucaj, to je proslost. Ali mogu misliti kako je tim roditeljima bilo u tom momentu dok su trazili les svog sina koji je stradao jer se nije zaustavio na naredjenje policije. A pritom sve vreme sumnjajuci i na to, da je neko od sluzbenika znao gde bi se povredjeni jadni momak mogao nalaziti. Odnosno njegov les. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Octobar 14, 2023 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nista novo.Nema dozvolu,nije registrovan motor,mozda i cugnuo ,i sta mu preostaje?Moze stoicki da primi kaznu ili da bezi.Bezanje je kocka,ovog puta u kanal.Bez povreda.Mada verovatno su panduri pokazali ljubav prema uhapsenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12613 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 1319 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 10. 2023. at 10:12, zaludan je napisao: Ja mislim da je ovo ekstremno pogrešna "pozitivna predrasuda". zato sto nisu visili i zato sto ne vise zato je i tako, On 13. 10. 2023. at 10:20, Pingvin37 je napisao: To je jasno da verovatno jeste. Al mi je vise pljuvanja kolega, vesanja na terazijama, pretnji i vredjanja za sve koji su ucinili neki prekrsaj - dosta. koje bre kolege,ako su tebi kolege meni i mnogima ostalima nisu,tebi je verovatno kolega i onaj pajser sto je pljackao menjacnicu pa ga prepoznali po duksu,ali ne sme se pljuvati pljackas jer je kolega zato sto vozi motor,jebote kako ti menjas teze,strasno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15447 Napisano Octobar 14, 2023 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Pingvin37 je napisao: Secate li se tog slucaja, 2019. godina je u pitanju, izgubljeni bajker? Stavio si akcenat na pogresno mesto, iz ovog slucaja se vidi da vise mozemo nauditi sami sebi i svojim bliznjima nego policija da je stao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 14, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, piki said: zato sto nisu visili i zato sto ne vise zato je i tako, koje bre kolege,ako su tebi kolege meni i mnogima ostalima nisu,tebi je verovatno kolega i onaj pajser sto je pljackao menjacnicu pa ga prepoznali po duksu,ali ne sme se pljuvati pljackas jer je kolega zato sto vozi motor,jebote kako ti menjas teze,strasno Jeste, tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...