Strahinja021 0 Napisano Octobar 4, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam problem sa kvačilom na sprint princu. U toku vožnje, prilikom otpuštanja kvačila ono ispusti neki čudan zvuk (liči na struganje metela o metal). Motor posle toga najnormalnije ide i zvuka nema. Neko od drugara mi je rekao da su problem lamele ali nisam baš siguran. Šta bi mogao da bude problem? Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 4752 postova Prijavi odgovor kao problematičan То што теби не одговара констатација другара, то је друго 20. Иначе и ја типујем на ламеле са потиснимSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Maj 3 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 10. 2023. at 1:21, Strahinja021 je napisao: Pozdrav drugari, imam problem sa kvačilom na sprint princu. U toku vožnje, prilikom otpuštanja kvačila ono ispusti neki čudan zvuk (liči na struganje metela o metal). Motor posle toga najnormalnije ide i zvuka nema. Neko od drugara mi je rekao da su problem lamele ali nisam baš siguran. Šta bi mogao da bude problem? Hvala svima! E pozdrav Sta si uradio sa ovim problemom? Evo i kod mene se isto pojavilo od pre nekoliko dana .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...