Jump to content

Moto Zajednica

Strahinja021

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Krusevac
  • Motocikl
    Sprint Prince 125

Strahinja021's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav drugari, imam problem sa kvačilom na sprint princu. U toku vožnje, prilikom otpuštanja kvačila ono ispusti neki čudan zvuk (liči na struganje metela o metal). Motor posle toga najnormalnije ide i zvuka nema. Neko od drugara mi je rekao da su problem lamele ali nisam baš siguran. Šta bi mogao da bude problem? Hvala svima!
  2. Malo kasnim sa odgovorom ali vazno je da je problem resen. Nivo goriva u tom karburatoru je bio previse nizak pa dizna nije povlacila gorivo. Nakon malo igranja sa plovkom sve radi kako treba. Hvala svima na odgovorima. Pozdrav!
  3. Pozdrav svima. Od nedavno sam postao vlasnik Sprint Princa 125cc. Do pre par dana motor je radio normalno a onda mi se desio sledeci problem. Primetio sam da se desni cilindar greje vise od levog. Skinuo svecice i zakljucio da desni cilindar nema varnicu, zamenio CDI, varnica se vratila ali sa cilindrom opet ista situacija. Kada sam skinuo karburatore primetio sam da na ulazu u desni cilindar ima vise goriva nego na levom (bio je vlazniji). Sve elemente (dizne, iglicu sa membranom, plovak...) sam sa levog karburatora stavio na desni ali situacija je ista (desni vlazniji od levog). Kasnije sam primetio da dok motor radi na auspuhu desnog cilindra (ovog koji radi) kaplje nesagorelo gorivo. Savet jednog majstora je bio da je problem u ventilima. Mene interesuje vase misljenje i ako je problem u ventilima kako ga resiti. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja