shoyyka 10282 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo 'ćeri juče Honor Magic 5 lite 5g 8/256...danas uz'o sebi,dopao mi se,kao Huawei,inače sam Huawei raniji fan,smatram da su najbolji ali kapitalisti preko bare,znate već,Google... Tako da malo promenim,sa Samsunga,kad se uželim... Za ovaj moj A52 garantujem da radi savršeno,kao i uostalom svi moji "aparati",to se pazi,mazi,služio za web i fotografisanje,igre ne konzumiram već odavno...bez tačkice je...baterija u ekstra stanju. Šta još...na njemu je staklo,silikonska maska,dajem još jednu uz njega,koji će mi. Uz fon ide sve pripadajuće,čak i punjač Samsungov,ja kupih za Honora,daju samo kablić. Cena za ovde 170€ 069780113 viber,sms Ovu dajem uz... Bio je u Yettelu ali sada se više i ne zaključavaju,pitah,kažu na sve ide... fala vi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Star dve godine i mesec dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan A52 ili A52s? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A52 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Octobar 12, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih... prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...