dekka 3 Napisano Septembar 19, 2023 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ja sam nov na forumu nisam ranije vozio skuter i uopste motore . Imam dileme koji skuter ili motor uzeti znaci iskljucivo novi , u izbor dolaze Peda rocket, Peda ET, Kymco Agility 504t , Peugeot streetzone , i svideo mi se Kymco Visa R 50cc, znam da on spada u mopede sa poluautomatskim menjacem, ali od svih ima najjaci agregat , e sad mene zanimaju iskustva sa tim motorima, dostupnost delova pouzdanost , serviseri itd... cenim svako misljenje i svaka pomoc je dobrodosla . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11040 Napisano Septembar 19, 2023 Ne silazi, 2199 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Visa R 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekka 3 Napisano Septembar 20, 2023 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je on zastupljen kod nas, vidim da neki nisu zadovoljni poluautomatskim menjacem , peugeot sz mi je takodje privukao paznju ali ne znam da li je skup za odrzavanje , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekka 3 Napisano Septembar 20, 2023 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan odgovor ? Bar neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Septembar 20, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne prestaviš, ignorišu te. Predstavi se kuj si koj si okle si!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekka 3 Napisano Septembar 20, 2023 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se , nov sam na forumu pa ne znam pravila. Zovem se Dejan iz Vrsca sam i ovo su neki skuteri i moped koji sam stavio na shortlistu i iskljucivo bih kupio novi, zato me zanimaju iskustva , dostupnost i cena delova , servisi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11040 Napisano Septembar 20, 2023 Ne silazi, 2199 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta ti vise odgovara?Visa R je na dobrom glasu,ali je vise motocikl.Agility 50 4t i peugeot su skuteri.Agility sam posedovao solidan skuter.Peugeot je verovatno skup.Pedu mozda da preskocis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekka 3 Napisano Septembar 20, 2023 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa naisao sam na dosta njih koji kazu da njihove pede sem servisa nisu imali intervencije msm na moj grad, prvenstveno mislim bas na Et i rocket , E sad od skutera mi se najvise svidja peugeot sz jer gledao sam kliopove gde ga pomalo i off road naravno kada to katem mislim na obican poljski put , zbog guma i robusnosti, on je negde 1900eu, toliko je i visa r 50 e sad tu je i agility . Motor bi mi sluzio eto za do posla i nazad , za po gradu i eto ponekad ono da se provozam, tipa napravim veliki krug u ololna sela pa nazad u grad . Od svih koliko sam saznao kymco najmanje trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goxyrs 5 Napisano Mart 20 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kymco prvi izbor, pežo drugi, pa onda peda rocket i et. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...