radovanbracanovic 16 Napisano Septembar 15, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. jel komplikovano na integru zameniti sijalicu fara i pozicije? Sa koje strane da počnem da skidam plastike ili.ima neka caka....ocu da stavim led.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Septembar 15, 2023 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa desne strane menjao, treba ti H4 Led (mogu da ti uslikam, imam jos jednu) i dve t10 led za pozicije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Septembar 16, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Samo me interesuje sta treba da skinem.od plastike da ne skidam sve ako ne treba...ako kože kontakt neki tvoj...hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Septembar 16, 2023 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napisah ti, stranicu sa desne strane, moj privatni broj molim (one koji ga imaju) da se ne deli dalje, ja nemam servis niti imam interesa (finansijskog) od onog sto radim a telefon mi zvoni non stop, i danju i nocu odgovaram na pitanja. Hvala na razumevanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Septembar 16, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok...razumijem...uspeo sam...sve sredjeno...hvala ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...