Dusan123. 2 Napisano Septembar 15, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam problem oko motora suzuki rf 600,izgubio struju do juce normalno radio,i danas kad sam hteo da ga upalim ne vergla i ne svetli,odmah da kazem nije problem sa akomulatorom,akomulator je ispravan i napunjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano Septembar 15, 2023 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Septembar 15, 2023 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Glavni osigurac ili neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Septembar 15, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 7. 2023. at 22:08, cezarpa je napisao: 3,3% mesavina?Savremena ulja obicno idu 2%.Posto pravis mesavinu licno ,ne obracaj paznju na lampicu.I tu nema zamene ulja ,samo dolivanje.U tvom slucaju ne. 1985 Suzuki RG125 Gamma WWW.MOTORCYCLESPECS.CO.ZA Motorcycle Specifications Overviews and Road Tests Nesto mi ovde nije jasno 25 ks,96kg,max brzina 111km/h? On 24. 7. 2023. at 1:16, Nenadbg88 je napisao: A možda da skineš komplet bravu pa da odneseš kod Ristića u Zemun. Možda on može nešto da uradi. Takođe razmotri mogućnost i da promeniš celu bravu, ne znam koji je model motora u pitanju. Vidi šta ti se najviše isplati od tih opcija. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока On 25. 7. 2023. at 9:21, Nenadbg88 je napisao: Suzuki RG 125 FUT Gamma 96 Ignition Switch Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Suzuki RG125 FUT Gamma 96 Picture of Suzuki RG 125 FUT Gamma 96 Ignition Switch Motorcycle parts and accessories Ovde možeš svašta da nađeš. pre 3 minuta, ser je napisao: Jel ima kontakt? Nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Septembar 15, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, cezarpa je napisao: Glavni osigurac ili neki kontakt? Ne daje kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Septembar 15, 2023 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam ,glavni osigurac bi trebao biti pre brave.Prvi posle akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...