Nemanja_zem 1051 Napisano April 28 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan I dok ne čuješ zvuk Fiata 125p kada daš gas na čirašu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Maj 18 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh da je neko pisao u oglasu . Hvala @Milanezi za fotografije. @pashutin Nisu RS i XR ni slicni sem po farovima . Meni 4 cilindra nisu bliska ,a boxer mi pruza bas sve sto hocu od motora ali to je subjektivno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Maj 18 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš šta Puniša... Da uzimam drugi motor došao bih kod tebe da se dogovorimo. Meni ovo deluje kao dobra prilika. Probao sam R1150RS i model kao tvoj, odlična sprava iako nije mainstream. Preporuka od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4012 Napisano Maj 18 Nemanja Stojanović, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da preporučim @punisa 16 kao čoveka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Maj 19 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Alekre said: Znaš šta Puniša... Da uzimam drugi motor došao bih kod tebe da se dogovorimo. Meni ovo deluje kao dobra prilika. Probao sam R1150RS i model kao tvoj, odlična sprava iako nije mainstream. Preporuka od mene. Samo mislim da si mozda veliki za njega ,za tebe je RT ili K1600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Maj 19 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Skittles said: Ja mogu samo da preporučim @punisa 16 kao čoveka I to je nesto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...