goshy 134 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Prodajem jako dobar PS4 koji je kućno korišćen sa odigranih ukupno 7-8 igrica. Idu i 4 originalne igrice, jedan dzojstik, stalak za hlađenje/punjenje. Cena 220 evra. Link na KP: PS4 - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Bez jedne ogrebotine. Korišćen u kućnim uslovima, ukupno 7-8igrica odigrano. Nikad otvoran, uz njega ide oprema: *1 dzojstik (bez jedne mane i ogrebotine) *stalak za hladjenje i... Cena je sklona dogovoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Septembar 12, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi klinci stignu iz škole, pa javljam. Hoće PS5... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Cena za forum sa kompletnom opremom iznosi 180 evra ili 21 000 rsd. Mislim da je krajnje korektna cena. Pozdrav. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4131 Napisano Septembar 13, 2023 Nemanja Stojanović, 1398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cena je fantastična. ja sam pre mesečak dana platio sa dva džojstika 300€, samo zato što je čipovan. ko se ne bi bavio time, nek zgrabi ovo što pre. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Septembar 13, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovaj čipovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Septembar 13, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Septembar 14, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Dugo da služi kolegu i njegove klince. Zaključavam temu. Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...