Urban Rider 1568 Napisano Septembar 11, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Polaris, ovlašćeni distributer za Indian i Triumph motocikle za Srbiju, organizuje demo vikend u subotu 16.09. u svom salonu u Beogradu u okviru koga ćete biti u prilici da vidite i isprobate neke od najprodavanijih modela ova dva proizvođača. Ukoliko želite da probate neki motocikl, potrebno je da se prijavite za demo vožnju ili telefonom ili preko profila na društvenim mrežama. 4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Septembar 13, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio jutros sa mojim starkeljom (a mogao sam i peške, pošto mi je salon blizu) da vidim šta ima. Promenio Septembar 13, 2023 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Septembar 13, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam otišao još uvek, jer ne rade vikendom (osim ako ih nisam pogrešno razumeo), a ne mogu baš da uzmem slobodan dan za razgledanje motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Septembar 13, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima baš dosta mašina. Rade od 09h, vikendom ne rade. Promenio Septembar 13, 2023 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Septembar 14, 2023 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li, meni jedini zanimljiv, Triumph Speed Triple 1200RR? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Septembar 14, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Nolanka Ne verujem. Mislim da takve modele rade samo po porudžbini. Imaju Speed Triple 765R i RS ako ti nešto znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Septembar 14, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Nolanka Nisam video taj model. Ako ih bude kod nas, po mojoj proceni ispod 25k€ ih neće prodavati. @Urban Rider Nisam siguran da ih rade samo po porudžbini ili si možda mislio na uvoz kod nas po porudžbini. Inače SPEED TRIPLE 1200 RR BOND EDITION je limitiran na 60 kom. Promenio Septembar 14, 2023 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Septembar 14, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @MOTOM Mislio sam da ih uvoze samo po porudžbini. Na tržištu kao što je naše, nerentabilno je držati takve motore, a u slučaju limitiranih serija, verovatno je potrebno kontaktirati proizvođača direktno. Royal Enfield je prošle godine na tržište izbacio limitiranu seriju od svega 120 Interceptora i Continental GT-a (po 60 od svakog) povodom 120 godina postojanja brenda i moguće je bilo poručiti ih samo preko sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3889 Napisano Septembar 15, 2023 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika od danas: Na poslednjoj je moja malenkost na Boneville T120 koji sam testirao. Pišem više kada sredim utiske ako nekoga zanima, ali ukratko zaista sjajan motor. Ok. Sredio utiske. Otišao sam na kraću vožnju Interceptorom danas da bih mogao da ga uporedim sa T120 dok mi je pamćenje još sveže, i teškog srca moram da priznam da je vožnja na T120 bila mnogo prijatnije iskustvo. Ne toliko zbog dodatnih 30 konjskih snaga, koliko zbog prirodnijeg položaja sedenja i zbog toga, veće udobnosti. Celokupan utisak je da se radi o motoru premijum klase, ali to se zapravo vidi i na prvi pogled. Nešto je teži od Interceptora ali se zbog nižeg težišta to ne oseća. 140km/h bukvalno nisam ni osetio, jer ima snage za mnogo više, ali nisam želeo da idem preko toga, dok je to neka gornja granica za Interceptor, nakon koje vožnja prestaje da bude prijatna. Sama vožnja je bila odlično osmišljena, po grupama, i trajala je oko 30-40 minuta. Ja sam bio u prvoj grupi i nisam mogao da ostanem do kraja zbog obaveza, tako da sam otišao nakon svoje probne vožnje, ali celokupan utisak je sa su ljudi iz Polarisa ovo danas zaista sjajno organizovali! Sreo sam usput i kolegu sa foruma, koji je vozio Scramblera 900 u grupi sa mnom, pa iako mi je rekao da nije preterano aktivan ovde, ako bude ovo pročitao, prepoznaće se Promenio Septembar 16, 2023 član Urban Rider 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4307 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Septembar 16, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @vex Video sam tvoj Victory kada sam odlazio i da sam imao vremena, vratio bih se da se upoznamo, bez obzira na to što tvoji komentari nerviraju ponekad, ali jbg, baš sam žurio... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4307 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Urban Rider je napisao: @vex Video sam tvoj Victory kada sam odlazio i da sam imao vremena, vratio bih se da se upoznamo, bez obzira na to što tvoji komentari nerviraju ponekad, ali jbg, baš sam žurio... Sta mislis koliko ceo nerviram kad je samo jezik onaki! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Septembar 16, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @vex Lol. XD Jesi vozio ti nešto danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4307 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Urban Rider je napisao: @vex Lol. XD Jesi vozio ti nešto danas? Ovaj crveni. Vesanje vrh, menjac isto. Jedino me nerviralo visoko kvacilo( izgleda svi serviseri u Evropi to rade isto) i masa prekidaca na ruckama. I da footboard mi ne odgovara, posebno sa heeltow shifter-om Sledeci put probaj Scout, videces zasto Promenio Septembar 16, 2023 član vex 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Septembar 16, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @vex Hoću. Hteo sam i danas ali nisam imao vremena, nažalost. Btw Victory izgleda vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4307 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i u njegovo ime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano Septembar 18, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na dogadjaju zaista. Ne znam da li jos neko ovakve stvari organizuje od konkurencije, ali ovo je stvarno pravi nacin da se promovise brend. Naravno, ovo je neki objektivan utisak. Mogli bi da ulazimo detalje sta je i da li je moglo nesto bolje da se uradi, al to je potpuno nebitno za sad. Ja sam probao Striple RS, i utisci su super. Ne vuce kao MT09 ili Duke 890R, sto je apsolutno razumljivo uzimajuci obrtni moment u obzir koji je najnizi u toj kategoriji i iznosi "svega" 80Nm pri 9,500 obrtaja, ali svakako nista manji osmeh kad se opusti ruka Ono sto sam uspeo da primetim jeste da su bar end retrovizori poprilicno nestabilni (dal su svi generalno takvi, ili su ovi malo labaviji, jbmleegah), i ono o cemu nisam mogao da prestanem da razmisljam je sediste. Buduci da sam visine bastenskog patuljka, sa celih 170, mene je ono cudo zuljalo. Mislim da je bar za nijansu uze, ili da je oblije, bilo bi mi udobnije. E sad dal je to do toga sto sam godinu dana bez masine ili sta, al mi je to jedina prava zamerka. Dal ima resenja za to, pa sigurno da ima, al to resenje kosta koliko i slip on pa kako ti volja. Displej, nije mi se preterano svideo izgled obrtomera i nekako mi je sve sicusno izgledalo. Cini mi se da sto se displeja tice, BMW F900R je po mom misljenju to bas uradio kako treba. Sve u svemu, jako dobar dogadjaj, atmosfera, i jedva cekamo jos ovakvih druzenja! P.S. morao sam da okacim displej, jer nisam normalan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna organizacija i sve pohvale. Svi su maksimalno usluzni i profesionalni - kako ne bi kad su Sremci i Sremice Primetio sam da su svi probni motori bili stranih tablica, ceska, madjarska.... KApiram da je to neki konvoj koji putuje od predstavnistva do predstavnistva. Ja probah tiger 660 koji sam mislio da kupim za putovanja - zena i ja. Utisak: Agregat jako fin. stvarno ima dosta obrtnog momenta u sredini. Ima malu rupu na samom inicajnom dodavanju gasa - mala zamerka. I malo cudan osecaj kao da je gas otkacen od agregata = ili je navika na staru dobru sajlu potpuno drugacija od ovih novijih sistema ride-by-wire. Kocnice jako fine. Vesanje malo balonasto ali sa obzirom da smo probali zena i ja verovatno se mora malo i isprobati tvrdoca zadnjeg amortizera - lako podesiva. Tvrdo sediste ali izdrzivo. U mom slucaju velika zamerka sto je velicina za vozaca nepotrebno prevelika a za suvozaca izuzetno mala. ZNam znam...mali motor vrvtno nije ni predvidjen za dvoje i putovanja ali trenutno - upadalo je u moje mogucnosti. I plastika....ne mogu da se naviknem da moja honda od 20 godina i dalje ima cvrscu i bolju plastiku od novih motora...malo jeftino na triumphu i klimavo Ponovo - svaka cast za ljude iz polarisa P.S. moradoh staviti jedna "pravi motor " sa eventa medj ove engleze 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17929 Napisano Septembar 19, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ma hebo i Indijan i Trijumf, vidi kakva Boldorka jbt...! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 729 Napisano Septembar 19, 2023 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan khm khm da li se zna,gde vlasnik ove boldorke živi,da li ima alarm,da li ima video nadzor i u kojim vremenima nije kod kuće? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Septembar 19, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, aleksandar andric je napisao: Primetio sam da su svi probni motori bili stranih tablica, ceska, madjarska.... Nisu, osim ako Novi Sad ne smatraš inostranstvom Tamo je bila neka njihova ekipa iz Češke i Mađarske koja je vozila sa nama u grupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 22, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep salon na dobroj lokaciji, ima perspektivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...