Bole37 5596 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Nas mladi kolega sa foruma nema dovoljno da postavi oglas, pa evo da pripomognem. Honda nc 700s HITNO A2 35kw WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda nc 700s HITNO A2 35kw, 2013. godište, Touring, vozilo prešlo 46000 km, Požega. Cena 4.000 € - Motori - Polovni Automobili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 845 Napisano Novembar 1, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo danas da vidimo motor. Ovo sa slika nema veze za stanjem. Motor je izlupan, plastike izguljene, blatobran polomljen i drzi se na plasticnim vezicama, migavac polomljen, dekle izguljene, poluga kocnice savijena, kao i slajderi koji se cesu o agregat, a viljuska je kriva. Gume i lanac su katastrofa ali to ruku na srce i pise. Neimenovanom ,,mladom kolegi sa foruma" koji nema ne znam dovoljno cega da postavi oglas i koji na moje komentare odgovara da on tako vozi zelim da sto pre bar ispravi viljusku ako nista da se ne bi jos gore olupao i da sledecem kupcu kaze sta i kako jer nece svi koji zapucaju 200km biti tako blage naravi kao ja. Takodje, veliki pozdrav za sashaca koji je postavio oglas ovde na forumu i bez cijeg doprinosa ne bih ni zapucao iz BG do Pozege da vidim ovu kantu. Ovo je cist primer da pravila da se kace oglasi sopstvenih motora nisu uvedena bez razloga, ja sam se opekao, pa pisem ovde ovo da ne bi jos neko zajebao. Promenio Novembar 1, 2023 član Hacky 18 4 1 25 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...pa kako?!Svi kažu ,,Sašac,dobar čovek''!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22226 Napisano Novembar 1, 2023 Integrisan, 9572 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Hacky je napisao: Bili smo danas da vidimo motor Bas glupa situacija jbg, nego Hacky, taj model prodaje i @WoodyRider, motor uzivo video nisam ali znajuci njega iskreno verujem da je maksimalno ocuvan i onakav kakav opisuje. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da Sale ni ne zna motor ni kolegu, ovaj ga zamolio putem poruka...I ja sam tako par oglasa... Ali nisam razmišljao o posledicama kao gore napisano, hm... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2638 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Česta zamka. A i generalno mi je bez veze ovakvo uslužno oglašavanje onda kada prodavac tehnički ne treba to da radi ovde (zbog utvrđenih pravila). Može ako je situacija čista i onaj ko čini uslugu je siguran da to vredi. Ovako - jbg. Probaš da budeš od pomoći, a … vredi li? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5596 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Vala necu vise nikome da cinim uslugu. Decka znam,mlad, vidim vozika se i snima na instagramu, ako je pokusao nekog da prevari, pa i mene, njemu na obraz. Nisam nicim garantovao za motor, pa nisam referenca. 11 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 1, 2023 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Bas glupa situacija jbg, nego Hacky, taj model prodaje i @WoodyRider, motor uzivo video nisam ali znajuci njega iskreno verujem da je maksimalno ocuvan i onakav kakav opisuje. Nešo, hvala za preporuku, moj stvarno jeste mintara, ali je i 1000 evra skuplji. Godinu dana mlađi, 750 je (nije 700), ima i 7 ždrebaca više. Ali poenta je da je baš u dobrom stanju, sav potrošni materijal je kao lutka i košta 4600 evra 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Hacky je napisao: ne bih ni zapucao iz BG do Pozege da vidim ovu kantu Следећи пут у Нешову тему "Је ли коме познат мотор" убациш линк па да видимо шта нам је чинити. Јбг, ја бих одмах отишао да бацим поглед и да јавим како је стање да се не цимаш из Бга. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9086 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si se ugradio, Brdareeeee, Brdare, Brdareee ??? 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5596 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ProMaster je napisao: Koliko si se ugradio, Brdareeeee, Brdare, Brdareee ??? neee pitaaaajjjj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...