mick 3101 Napisano April 6 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Srki1234 je napisao: Evo cene po stavkama Viddi ovo! Sad se nadam da će nam @Jovan Ristic moći pomoći u postavljanju pitanja tamo gde treba jer sam primetio onako sa strane zanimljiv odnos kancelarijski ljudi/ljudi koji rade servis i prodaju motocikala u AP. Svakako se spremam da napišem koju o tome... Dakle isti motori isti materijal isti servisni centar...cena različita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zadovoljan uopste sa njihovim nacinom rada, to znam sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 6 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Jaaako velika razlika u komunikaciji i saradnji servis/mastiljari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, mick je napisao: Jaaako velika razlika u komunikaciji i saradnji servis/mastiljari... Bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano April 6 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Srki1234 said: Evo cene po stavkama Druže, ovo je džab džabe. Ulje tolko košta u radnji, filter je HF303 je skuplji, odmašćivač je potrošan materijal i normalno da će ti ga naplati, radni sat je jeftiniji nego bilo gde.. . 3.7L ulja.. Svugde u svetu se to piše 4L... Ovo je ne korektno nego i više od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Druže, ovo je džab džabe. Ulje tolko košta u radnji, filter je HF303 je skuplji, odmašćivač je potrošan materijal i normalno da će ti ga naplati, radni sat je jeftiniji nego bilo gde.. . 3.7L ulja.. Svugde u svetu se to piše 4L... Ovo je ne korektno nego i više od toga. Ok A sta cemo sa tim sto zakazu servis u 10h, i odradi ga tek u 14. Pri tom su ubacili dva motora pre mog, a oni se pojavili posle mene. Plus drsko ponasanje ovih iz servisa, zasto stojim ispred i posmatram. E to mi je vise problem nego cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 6 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Svuda je tako koliko ja znam Cene su sasvim ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 6 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ste primetili...cena ulja je različita na dva računa. Čemu to...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano April 6 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ok A sta cemo sa tim sto zakazu servis u 10h, i odradi ga tek u 14. Pri tom su ubacili dva motora pre mog, a oni se pojavili posle mene. E ovo je stvarno drsko i ne profesionalno.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano April 6 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Otkud 3.7 litara ulja ako je agregat od v stroma 650, u njega ide litar manje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, mick je napisao: Ne znam da li ste primetili...cena ulja je različita na dva računa. Čemu to...? Sad sam proveravao ulje jer sam danas presao 300km. Nivo je preko maksimuma. Proverio u uputsvu pise 2,7l. Oni su se nesto gadno zajebali. Promenio April 6 član Srki1234 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16552 Napisano April 6 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Milanezi said: Otkud 3.7 litara ulja ako je agregat od v stroma 650, u njega ide litar manje? Nije agregat od Stroma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, el classico je napisao: E ovo je stvarno drsko i ne profesionalno. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro I kad sam ih pitao zasto tako, kazu to smo zakazali otvaranje naloga u 10h. Valjda misle da sam retard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 6 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Motorcyclist je napisao: Nije agregat od Stroma. Imam uputstvo koje sam dobio sa motorom gde piše inicijalno sipanje 2,7l a svako sledeće 2,4l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, mick je napisao: Imam uputstvo koje sam dobio sa motorom gde piše inicijalno sipanje 2,7l a svako sledeće 2,4l. Ja cu ujutru da odvadim dok ne dodje na maximum, bas da vidim koliko su sipali vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano April 6 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako onda ovi što su odradili servis imaju litru više u agregatu ili neku hiljadarku manje u džepu, zavisi šta je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 6 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Milanezi je napisao: Ako je tako onda ovi što su odradili servis imaju litru više u agregatu ili neku hiljadarku manje u džepu, zavisi šta je u pitanju. I jedno i drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 6 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Srki1234 je napisao: Ja cu ujutru da odvadim dok ne dodje na maximum, bas da vidim koliko su sipali vise. Javi koliko je više...a sutra ću pogledati kod mene na kom je nivou ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mick je napisao: Javi koliko je više...a sutra ću pogledati kod mene na kom je nivou ulje. Motor je na stenderu Prozorcic je pun 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 6 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan P ako gledamo ovako ''laički'' imaš oko 1/3 više ulja. A to mu dođe skoro litra više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano April 6 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ko još meri nivo ulja na zadnjem štenderu? Spusti ga na točkove i neka ti neko očita kad je motor u vagi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16552 Napisano April 6 (promenjeno) Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda im je u servisu neravan pod Stavi ga na centralni, ako nema sedi na njega i ispravi a neko neka ocita. Promenio April 6 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, mick je napisao: P ako gledamo ovako ''laički'' imaš oko 1/3 više ulja. A to mu dođe skoro litra više. Ujutru cu ga uspraviti bez stendera i izvuci koliko bude trebalo pa javljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 6 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Evo čitam zvanično uputstvo koje je AP dao...prevedeno na Srpski. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Milanezi je napisao: Ko još meri nivo ulja na zadnjem štenderu? Spusti ga na točkove i neka ti neko očita kad je motor u vagi. Opet je velika razlika. Ujutru cu se pozabaviti sa time Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...