mrxfon 1495 Napisano Septembar 8, 2023 (promenjeno) Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, prerano nas je napustio nas clan Vladimir Stajkovic, HoochieMan. Uvek je bio nasmejan, pozitivan, harizmatican, spreman da da savet. Veliki covek sa jos vecim srcem. Prijatelju, neka su ti siroki putevi kojima sad vozis Promenio Septembar 8, 2023 član mrxfon 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Septembar 8, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre?!!! Davno smo se baš družili. I na svadbu sam ga zvao. Nije mi dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Septembar 8, 2023 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5781 Napisano Septembar 8, 2023 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Septembar 8, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kada i gde je sahrana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12531 Napisano Septembar 8, 2023 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo? Teško sam primio ovu vest. Ima više od 10 godina kako sam se registrovao na forum. Vlada je tad bio aktivan. Bio sam klinac, ništa nisam znao. Tada sam tražio savete za prvu kacigu. Sećam se, Vlada me sačekao na glavnoj autobuskoj i odveo me do tadašnje Gueavare i zajedno smo kupili moju prvu kacigu i vratio me nazad do autobuske. Koliko mi je tada izašao u susret, za mene je to bila pomoć velika kao kuća. Taj gest me je kasnije inspirao da pomognem svakome ko je počinjao da vozi. Pokoj mu duši. 27 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1751 Napisano Septembar 11, 2023 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Septembar 17, 2023 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima. Sećam se kao juče kako smo se zezali i vozali na Huji pre 10ak godina, uvek si bio nasmejan i raspolozen kad bih te video, neka su ti siroki putevi nebeski druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...