RAVEN 26 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Čast, Velika je čast biti mali deo ove moto zajednice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Vlado ovo je vrhunski! Mada od tebe nisam ocekivao nista manje. Svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Januar 21, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Odlican snimak...... (najezio sam se!!!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Od ovoga moz' da se rikne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo suze pa adrenalin.Ovo bi trebalo i na TV-u da se prikaze... SVAKA CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8617 Napisano Januar 21, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nemam nista da kazemo sto vec nije receno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Januar 21, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast glisto !!! Prelep snimak :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Januar 21, 2009 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno emotivno.Snimak i muzika se fenomenalno dopunjuju.Cestitke autoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Glisto, salute! Ne mogu a da ne primetim koliko je dobro i profesionalno snimljeno i umontirano (...bale cure po tastaturi) ! Svaka čast! Toliko verno prenesena atmosfera i emocija da ponovo proživljavam ceo spektakl! Srce mi je zaigralo, prsti su se smrzli, uši pomodrele! Tekst me dotukao skroz, odo da sentimentališem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci!!!! Jel ima neko viska maramicu sve sam potrosio :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,divno, izuzetno, bas mi se svidja kako je smontirano i izbor muzike je extra.... Uzimamo te odmah u PR team, naravno ako hoces da radish za DZ....ovaj mislim za slavu... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uhh...Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,divno, izuzetno, bas mi se svidja kako je smontirano i izbor muzike je extra.... Uzimamo te odmah u PR team, naravno ako hoces da radish za DZ....ovaj mislim za slavu... ;D ;D ;D ;D ;D ma moooozeee =] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,divno, izuzetno, bas mi se svidja kako je smontirano i izbor muzike je extra.... Uzimamo te odmah u PR team, naravno ako hoces da radish za DZ....ovaj mislim za slavu... ;D ;D ;D ;D ;D ma moooozeee =] Primljen si , naravno ako gazde nemaju nista protiv ;D ;D ;D. U svakom slucaju taj video deo nam je vrlo vazan za dalje akcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast tebi a i svima ostalima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 22, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan uuh majku mu...zestoko :'( :'( :'( dajte ovo nekako na naslovnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Jako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Video je zaista extra. mene interesuje da li mogu da od nekle skinem ili preuzmem ovaj clip u vecoj/originalnoj rezoluciji ako postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 24, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan skines sa jutuba,mislim da imas opciju za bolji kvalitet da biras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da okačim ovu poruku koju mi je dala jedna devojčica iz doma, sama je napisala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Video je zaista extra. mene interesuje da li mogu da od nekle skinem ili preuzmem ovaj clip u vecoj/originalnoj rezoluciji ako postoji? Narezaće Glista par komada, veličina je oko 350MB u HD kvalitetu pa da kopiramo.... Šibni mi adresu na pp pa ću ti poslati sledeće nedelje. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan tek sad sam pogledao ovaj klip i ovo momci sto ste uradili je nesto za sta ja nemam komentar.Sigurno bi se pridruzio da je malo blize,a ucestvovacu nadalje nekim prilogom ako vec bajkom ne mogu.Svaka cast i poozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko odneo ovaj snimak na tv? Ako nije, steta, trebalo bi.Ako nije kasno,posto je februar, mozda mogu nesto da se organizujem, pa da mnogo vise ljudi vidi ovaj gest. Pozdrav i cestitke glisti i necmo te menjamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ponela me atmosfera, pa sam poceo da gutam slova, smrc :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...