Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi top case za Super Teneru, pozeljno da je sive boje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Januar 20, 2009 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti ponudim Givi E36, ako ti odgovara, samo da znas ne moze da stane kaciga, bar moja. Cena neka sica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, mala je, imam takvu na skuteru. Ipak mi treba nesto vece. U svakom slucaju hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Januar 20, 2009 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je mali, zato sam i kupio maxiu, pa mi ovaj ostao visak al reko posto imas mnogo veliki motor treba ti mnogo mali kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se nabudzi kao bocni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Januar 20, 2009 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ti sapnem, on i jeste bocni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' nađi još jedan taki pa da bočnujemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Januar 20, 2009 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam kofer na prodaju,sa plocom, nov, ne koriscen, ali nema bravu. Mora nesto da se nabudzi.30E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo kofer koliko litara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno od doktora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci doktoru, danas oko 15 i 30 top case je stigao u moje ruke. Hvala doktore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E sad....zna se ;D Pivo, pljeskavice, sitni kolači... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 21, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i slonove usi....zaboravio si .... :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...