Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan I eto prve voznje u novom letu, skupila se mala alava i veoma gladna ekipa i resili da nadjemo raj na 17c i utolimo glad ! Kad gle cuda eto ga pod dnom Bukulje ! ;D Kafana se zove Lovacki raj i toplo je preporucujemo ! ;D Clanovi gladne ekipe: Cure, Bucko, Dane, GSovac (Balsa) i ja koji sam se uspavao pa jurio za njima ! ;D Na meniju je bilo lagano predjelo: Kobaja od jelenskog mesa, Puding od divlje svinje ;D Kiso kupus, Suseno meso od divlje svinje i jelena neizbezni kajmak, vruc hleb i sve zaliveno ozbiljnom rakijom od dunje. A za dezert: Srnetina ispod saca sa krompirom i srneci gulas, zaliveno vinom od divlje loze ! Jednom recju, kvalitetna voznja ! ;D ;D ;D Dane ne postizava ;D Raj ;D Ergela Balsa, Cure i Bucko koji se tetura ;D Ajmo kuci, dosta je bilo ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A to je znaci ta ekipa. Pretekli ste me na ulazu u Mladenovac, bas sam se pitao ko je... Svaka cast za onakvu voznju kroz guzvu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan dobro mesto, BRE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A to je znaci ta ekipa. Pretekli ste me na ulazu u Mladenovac, bas sam se pitao ko je... Svaka cast za onakvu voznju kroz guzvu! A de ti tablica ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A to je znaci ta ekipa. Pretekli ste me na ulazu u Mladenovac, bas sam se pitao ko je... Svaka cast za onakvu voznju kroz guzvu! A de ti tablica ??? ;D ;D ;D Nisam ga registrovao, ovih dana cu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I eto prve voznje u novom letu, skupila se mala alava i veoma gladna ekipa i resili da nadjemo raj na 17c i utolimo glad ! Kad gle cuda eto ga pod dnom Bukulje ! ;D Kafana se zove Lovacki raj i toplo je preporucujemo ! ;D Clanovi gladne ekipe: Cure, Bucko, Dane, GSovac (Balsa) i ja koji sam se uspavao pa jurio za njima ! ;D Na meniju je bilo lagano predjelo: Kobaja od jelenskog mesa, Puding od divlje svinje ;D Kiso kupus, Suseno meso od divlje svinje i jelena neizbezni kajmak, vruc hleb i sve zaliveno ozbiljnom rakijom od dunje. A za dezert: Srnetina ispod saca sa krompirom i srneci gulas, zaliveno vinom od divlje loze ! Jednom recju, kvalitetna voznja ! ;D ;D ;D Dane ne postizava ;D Raj ;D Ergela Balsa, Cure i Bucko koji se tetura ;D Ajmo kuci, dosta je bilo ! ;D ;D ;D Pih....i sve to dok ja nisam tu...sram vas i stid bilo... :'( :'( :'( Doduse, nisam ni ja loshe proshao u Osijeku, ljubazni domacin AnteK me vodio na ribu - extra riblja pasteta, pa onda fileti od soma i perkelt od somovine, ljut,ljut...I na kraju Grasevina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a cemu taj POST! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan a cemu taj POST! ;D E bre Gremline !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Opis puta, mapa, kilometraza, gde ste tocili gorivo, gde ste se odmarali...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Opis puta, mapa, kilometraza, gde ste tocili gorivo, gde ste se odmarali...? E bre Lalajko !!! ;D hmmm, tocili na autokomandi, bez odmora do Arandjelovca i ukupno oko 190km, prosecna brzina 140km/h ;D Mapa: nema je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaljavi 1 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka vam dala... Sve cestitke za voznju i kolko vidim vatate dobar zalet za sezonu... ;D :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kafana,dobri motori,fotke kao sa Americkih bozicnih cestitki,ali nesto mi tu fali... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! A gde se tacnije nalazi taj restorancic gde za desert sluze slatkise od srnetine ispod saca? I ja bih da probam nesto tako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4739 Napisano Januar 20, 2009 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto ste se vozili, svaka cast!!! Al` za kafanu samo tako bez objasnjenja...ni gde ni sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ide se do centra Aleksinca glavnom do kraja, onda levo uzbrdo oko 1km, mozda manje i kafana je sa leve strane ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5731 Napisano Januar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12391 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aleksinac ili Aranđelovac? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aleksinac ili Aranđelovac? ;D Arandjelovac ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sory ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre Mikko, si LUD!!! Pa raj polozaj se ne otkriva! Lepo sam reko Curetu da treba sa povezom na ocima da te vodimo tamo... Komadante vide li ti ovog izdajnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre Mikko, si LUD!!! Pa raj polozaj se ne otkriva! Lepo sam reko Curetu da treba sa povezom na ocima da te vodimo tamo... Komadante vide li ti ovog izdajnika... Ahahahahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti smej, mene su mucili i nisam nikom priznao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti smej, mene su mucili i nisam nikom priznao... Pa ti si se sam namucio sa AT i TETOM koja ga prepozna ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 20, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Balsa, Cure i Bucko koji se tetura ;D Shta je ovo Cure shareno na radost ! ;D ;D ;D A mene ne zovesh ... eeeeee... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Aleksinac ili Aranđelovac? ;D Arandjelovac ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sory ! Stvarno dobra rakija! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 20, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aleksinac ili Aranđelovac? ;D Arandjelovac ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sory ! Stvarno dobra rakija! ;D Ooooo DA ! OZBILJNA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aleksinac ili Aranđelovac? ;D Arandjelovac ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sory ! Auuuuuu al si ti Mikko bezao sa geografije....a i Engleski jezik ti nije jacha strana - sorry se pishe sa dva R.... Samo se ti smej, mene su mucili i nisam nikom priznao... Dzabe, moj kum je iz Arandjelovca, znam ja za tu kafanu... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...