Jump to content

Moto Zajednica

Sremski Karlovci nesreca

Recommended Posts

• Zainteresovan, 500 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Ja sam prosao malopre i u centru kod skretanja prema pumpi je bio udes, sivi Beverly, auto nisam video koji je. Nisam siguran da je to isti dogadjaj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2986 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Baš to. Izgubili smo kolegu na dva točka. To je jedino bitno. Čovek u autu (pričamo na osnovu ovog što znamo) je pogrešio. Nije ni prvi a na žalost ni poslednji. Radno odelo u kojem je bio ne menja ništa... 

Saučešće porodici. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2856 postova
  • Motocikl: strom 650

Oni koji treba da vode računa o bezbednosti drugih imaju veću težinu greške nego ostali.Isto tako i profesionalci u saobraćaju treba da budu drugačije tretirani od amatera.

• Podržavam 5

• Drug član, 986 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

To ukljucenje u Karlovcima je katastrofa. Ja sam uvek tu raskrsnicu izbegavao. Ili sam isao na semafor pre kod pruznog prelaza ili skroz na ono prvo ukljucenje kad se dolazi iz Petrovaradina, a i tamo je haos. Generalno tu fali semafor. Nazalost eto desila se tragedija. 

• Drug član, 460 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao:

Radno odelo u kojem je bio ne menja ništa... 

Ako napadnes policajca teza kazna, onda bi i za tog pandura trebala teza kazna u odnosu na nas, volove pokorne.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 9

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7
Pre 2 sati, Atorn je napisao:

Zar je bitno da li je pandur? 

Oduzeta prednost, ubio motociklistu.žali Bože.

Bitno je, i tek kako je bitno, nazalost zivimo u drzavi gde je jako lako da ovakav slucaj zastari ili se prepakuje u neko malo cukanje i prodje ne kaznjeno, mozda sa nekom odstetom malom ali u sustini ne kao ubistvo kako bi trebalo.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Drug član, 944 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Alo bre ne ložite se, život je ugašen, tuga velika. 

Pripadnik policije ne mora da ima položen vozački,znači nije vozač i ne vozi. Dalje, pripadnik policije može da bude svež vozač, sa malo prakse, kao i svi drugi sveži vozači. Dalje, trenutak nepažnje dovodi do katastrofe, nebitno pandur, pekar, pop, političar. Ako je vozio službeni auto, pa se bahatio, to je već druga priča, ali koliko sam upoznat auto je civilni. Ne sudite po profesiji. 

Promenio član Atorn
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

• Drug član, 1370 postova
  • Motocikl: SMC 300

Nije problem sto je vozac policajac, vec sto na sudjenju ima bolju prodju nego tkz obican gradjanin. Dalje odmah se pletu veze izmedju njegovih nadredjenih, tuzioca koji su policijski saradnici i sudija. Naravno tu su i jaki advokati.

Problem je zadovoljenje pravde na sudu u ovom i drugim slicnim slucajima. A gde nema pravde, cuvajmo se jer smo slabiji u saobracaju, jer nas vec veliki deo populacije mrzi.  A ti sto mrze oni gaze, jer nema kazne.

Kolege kazu, zivot je ugasen ne sudite po uniformi, nema smisla. Zaboravili su koliko svrha ili ciljeva ima sudska kazna. To nije samo kazna za pocinjeno delo, vec i primer drugima da pripaze i ne ugrozavaju druge.

Lepo je kolega Vex rekao, ali narod to ovde ne razume. Ubijeni u pojam generacijama.

• Sviđa mi se 4

• Zainteresovan, 436 postova
  • Motocikl: R1150GS

Manite se teorija zavere,i te kako ima da mu se sudi po zakonu. Sudjenja su otvorenog tipa,otidjite na jedno pa prenesite utiske o nameštanju. Dve porodice su zavijene u crno,kolega se nikad na žalost neće vratiti,a ni ovom što je izazvao nezgodu nema života...

• Podržavam 3

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: u potrazi

Prošao sam tuda oko 17,30h u subotu. Video sam skuter i 4-5 policijskih vozila. To je veoma rizično uključivanje na glavni put. Baš, baš nepregledno i za neiskusnog vozača prava noćna mora. Često spomenem pri uključivanju na glavni put od pumpe NIS-a kada skrećem desno da se bojim da neko iz suprotnog pravca ne obilazi pa da se direktno ne sudarim sa nekim teko.

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: u potrazi

Veoma, veoma zajebano uključivanje koje nije regulisano kako bi trebalo.......saučešće porodici poginulog.

Promenio član DAR'C NS
Skraćeno
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova
  • Motocikl: R1200GS

Poginuo je Dragan Mrsic, bubnjar bendova Hirurgija, Dreddup i Cutwork. Znao sam ga od 15, 16 godine... nije bio bajker, iznenadio sam se kad sam cuo da je poginuo na motoru. Bio je dobar lik, zaljubljenik u muziku, u sustini miran tip, trezvenjak... Ostavio je za sobom malog sina. 

Jako bezvezna prica... 

• Zbunjen 1
  • Tužan 6

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja