salle_ 59 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan e ovako , posto mi je pre curela viljuska pa je tako i ulje po felni i viljusci , ostao je sloj valjda od ulja na felnama .. probao sam sa eko klinom ali nema pojma .. cime da probam jos ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je ovde neki video klip o cishcenju motora. Te masne fleke probaj na sledeci nacin : Nashpricaj fleke sa WD-40 i ostavi 15-tak minuta (izbegavaj kochioni disk!!!!!). Nakon toga starom cetkicom za zube sastruzi fleke. Na kraju sve to ponovo isprskaj odmascivacem , ostavi par minuta pa isperi vodom. Ako si nestho propustio.......sacekati da se sve lepo osusi i ponoviti gore navedeni postupak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Axel sagraso kida masnocu i mozes i disk sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno natopi krpicu benzinom, naravno ne da curi nego da bude vlazna, Trljaj i skinuce se sigurno. Farba nemoze da se skinee 100%.Ja zadnju felnu cistim 10god tako od masnoce od lanca....... Sto se tice diska naravno sprej za odmascivanje kocnica....Ali uzmi neki firmiran motul ili ipon.,... jer ovi po prodavnicama za kola nevaljaju nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan za disk nije problem , koristim Wurth sprej za odmascivanje diskova .. nego probao sam danas i sa purol pastom i nema pojma .. probacu sa benzinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Purol pasta nije za to, nego ko što panthocrator kaže kupi Axel sagraso (oko 200 din u svim prodavnicama) i ima da sijaju ko nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan za disk nije problem , koristim Wurth sprej za odmascivanje diskova .. nego probao sam danas i sa purol pastom i nema pojma .. probacu sa benzinom Mali Off (a mozda i nije): gde kupovati Wurth proizvode?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Januar 20, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Wurth ima na benziskim pumpama ili kod njihovih trgovackih putnikakoji krstare celom srbijom svakodnevno. Za odmascivanje uzmes lepo FAMIN, ima na pumpama, cetkicu ili krpicu i trljas. Isperes toplom vodom i ima Bog da te vidi. Jedno od najboljih sredstava za masnocu. Ima mozda boljih ali ovo je svima dostupno, ima da se kupi u svakom gradu i ne kosta vise od 400 din litar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Meni se najbolje pokazao motul, Mobil je takodje odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan wurth sprej za odmascivanje kocnica sam kupio u prodavnici auto delova , oko 400din - 0.5L, odlicno cisti i diskove i plocice... sad sam probao sa benzinom i eko klinom opet i ne jebe .. onda sam uzeo malo tecnog elektrona i skida ali mora da se trlja dok ti ruke ne otpadnu .. moram da potrazim nesto efikasnije .. pogledacu posle na pumpama sta ima sve od onih sredstava za ciscenje felni .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za disk nije problem , koristim Wurth sprej za odmascivanje diskova .. nego probao sam danas i sa purol pastom i nema pojma .. probacu sa benzinom Mali Off (a mozda i nije): gde kupovati Wurth proizvode?? imas maloprodaju u njihovom centru na Pancevackom putu (ustvari kao salon je, al mos se pazari)... sidjes sa Pancevackog i jedno 800 metara posle pumpe sa leve strane (ides od Bg ka Pancevu) nemos da omasis imaju zastave i sl... sorry na offu pored svih predloga moj ce da zvuci glupo al nek je krcma na mene - topla voda i Feri (ako je valjalo ovima iz ViljaBaho valjace i tebi) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Januar 20, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan moram da potrazim nesto efikasnije .. pogledacu posle na pumpama sta ima sve od onih sredstava za ciscenje felni .. jel imas ti neki problem sa citanjem. napisao sam ti gore sa cim ces najboljei njlakse da ocistis. Juce smo na nekom pegasu ocistili sve zice i tocak, bilo zapeklo od spreja za lanac. Zao mi sto nisam slikao ili snimao posto drugacije niko nista ne veruje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan a jesi li ti retardiran ? napisao sam vec 2 puta da nece sa eko-klinom tj faminom .. kapish ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam letos tecnost za skidanje tih fleka.Radi i skida dosta brzo naprskas i obrise....Bocica je kao od mera za staklo.Pogledacu sutra naziv pa cu vam javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan za felne aluminijumske morate izbegavati srestva koja ciste na osnovu peska (vim i drugo ) jer mozete skinuti eloksiranu navlaku preko njega koja ga stiti od korozije . po meni srestva za ciscenje motora (koja se dodaju u ulje prilikom promene) moraju da skinu to . a kolege su ti vec rekle sta oni koriste . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Januar 20, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan a jesi li ti retardiran ? Jesam, blago. Aj doteraj motor kod mene da ti ocistim to, ne kosta te nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan a jesi li ti retardiran ? Jesam, blago. Aj doteraj motor kod mene da ti ocistim to, ne kosta te nista kad radis sa tim eko i kako se zove mora da se nanese na suvo i u tvom slucaju dobro da se trlja je mislim da je to malo zalepilo od stajanja i toplote . kod mene je skidao sve , zato sam ti i napisao tecnost za ispiranje motora ona skida sigurno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 20, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Axel sagraso kida masnocu i mozes i disk sa njim moja omiljena hemija. samo cuvaj zanoktice. prskaj na suvo i trljaj. skida i kurje oci i pazi na delove koji ne bi smeli da se totalno odmaste jer oce i da skine farbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde... ima dosta saveta kako cistiti koji deo motora.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28524.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče kočnica moj savet ti je da skineš pločice i dobro ih očistiš, jer čišćenje diska neće završiti posao do kraja. postoje sprejevi za čišćenje karburatora, u prodavnicama auto delova i sl. cena je oko 280 dinara. skidaju sve živo ali su dosta agresivni pa ne znam kako bi uticali na farbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 460 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Wurth ima na benziskim pumpama ili kod njihovih trgovackih putnikakoji krstare celom srbijom svakodnevno. Za odmascivanje uzmes lepo FAMIN, ima na pumpama, cetkicu ili krpicu i trljas. Isperes toplom vodom i ima Bog da te vidi. Jedno od najboljih sredstava za masnocu. Ima mozda boljih ali ovo je svima dostupno, ima da se kupi u svakom gradu i ne kosta vise od 400 din litar Famin dobro skida masnoce, ali ume da napravi fleke na farbi usled stajanja10/15 min. Po meni je odlican za lanac ali za farbane felge i dr.povrsine ofarbane izbegavajte!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao WD 40? Ja sam s tim čistio i nikad problema nisam imao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Agro cleaner se zove tecnost.Roze tecnost boca podseca na mer.Preporuka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hell rider 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Samo Axel definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slicke abro-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...