Gejmer 16 Napisano Avgust 12, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Bandit 600N Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi hladnjak za Yamahu xj600n 2002. godište. Napukao je desni holender i sad curi ulje. Zvao sam platner i barel, ali tamo nemaju. Zvao sam i dosta ljudi sa kp-a ali nema ni tamo. Moje pitanje je da li neko zna da li paše hladnjak od nekog drugog motora ili gde mogu da nađem original? Probao sam i da zalijem holender tečnim metalom, ali to nije uspelo. Pomagajteeee, lepo je vreme a motor stoji parkiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1354 Napisano Avgust 12, 2023 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dali si pitao kod nekog ko vari hladnjake da ti to odradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gejmer 16 Napisano Avgust 12, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Bandit 600N Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam čoveka koji vari aluminijum. Kaže da možda može da se zavari, ali posle neće više moći da se skida. Zato što je pukotina na navoju. Pa bih da mi to bude poslednja opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3868 Napisano Avgust 12, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gejmer je napisao: Treba mi hladnjak za Yamahu xj600n 2002. godište. Napukao je desni holender i sad curi ulje. Zvao sam platner i barel, ali tamo nemaju. Zvao sam i dosta ljudi sa kp-a ali nema ni tamo. Moje pitanje je da li neko zna da li paše hladnjak od nekog drugog motora ili gde mogu da nađem original? Probao sam i da zalijem holender tečnim metalom, ali to nije uspelo. Pomagajteeee, lepo je vreme a motor stoji parkiran Idi na https://www.cmsnl.com/yamaha-xj600_model16828/ nađi tvoj model, nađi fabrički broj dela pod kojim se vodi i onda traži na toj int. strani a i po netu, ima sigurno negde ko prodaje. Koliko sam video na brzinu taj deo deli dosta XJ600N i S modela/godišta 1996-2002. Promenio Avgust 12, 2023 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markul988 12 Napisano Avgust 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZR6..R6..GsxF75..Gsxr6..Gsxr10..Sh300.. Prijavi odgovor kao problematičan Zavarivacka radnja Stanimirovic..iz guglaj ozbiljni profesionalci. .. Promenio Avgust 12, 2023 član Markul988 Slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Avgust 12, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Gejmer said: Pitao sam čoveka koji vari aluminijum. Kaže da možda može da se zavari, ali posle neće više moći da se skida. Zato što je pukotina na navoju. Pa bih da mi to bude poslednja opcija prereze se novi navoj. Mada najbolej da se nadje drugi polovan hladnjak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gejmer 16 Napisano Avgust 25, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Bandit 600N Prijavi odgovor kao problematičan Sređen hladnjak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...