M1l2nov1c 11 Napisano pre 7 sati U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, ekozelj je napisao: Znači biće tema i na nekom traktorističkom forumu? Registrujem se i pratim razvoj situacije. Daće bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 11 Napisano pre 7 sati U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, cezarpa je napisao: Milanovicu ,odakle si? Okolina Surčina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 11 Napisano pre 7 sati U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike malo boljeg kvaliteta ne sećam se ko je od vas tražio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1890 Napisano pre 6 sati Drug član, 652 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, M1l2nov1c je napisao: Evo samo ne znam koliko se vidi loša je kamera i slikano na brzaka Auh brate, tebi je bolje da su te upucali odma' tu pored puta. Inače, računaj na zabranu polaganja od najmanje 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 11 Napisano pre 6 sati U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, admiki je napisao: Auh brate, tebi je bolje da su te upucali odma' tu pored puta. Inače, računaj na zabranu polaganja od najmanje 2 godine. pa videću ako mi stigne nešto na kuću ništa ne piše u papirima nisu mi rekli ništa za zabranu tako da ako mi ne stigne ništa do početka leta uplatiću autoškolu za B kategoriju da bi mi kasnije bila jeftinija A1 kategorija i da bih je brže završio naravno ako budem mogao da biram da li ću polagati na skuteru ili manuekcu odaberem skuter i tjt inače znam da vozim ali nikad se ne zna kakav je menjač na njihovim motirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano pre 6 sati Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto stavljaš tako svoje podatke na internet sa sve jmbg-om, nije ti to baš pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 11 Napisano pre 6 sati U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, aca-pn je napisao: Sto stavljaš tako svoje podatke na internet sa sve jmbg-om, nije ti to baš pametno Zaboravio da precrtam al šta mi mogu ako je nekome baš toliko dosadno on će to zloupotrebiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7792 Napisano pre 6 sati Drug član, 2967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko procitah ovaj svrakopis oni su te zaustavljali, pa nisi stao, a onda su te nahvatali za 20 minuta na drugoj lokaciji?Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano pre 6 sati Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogu da zloupotrebe tvoje podatke pa da nadrljas ni kriv ni dužan. Inače kako vidim nisi stao nego pokušao da pobegneš, bolje da si ostavio motor negde i pobegao pešaka, ostao bi bez motora, al bar ne bi plaćao kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 11 Napisano pre 5 sati U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bigor je napisao: Ja koliko procitah ovaj svrakopis oni su te zaustavljali, pa nisi stao, a onda su te nahvatali za 20 minuta na drugoj lokaciji? Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Tako su napisali ali pandur kada je pokazao da stanem ja sam stao pored i ugasio motor jer sam svakako morao da odem do radnje i on mi je rekao neću ti ništa samo izguraj motor par metara i upali ja sam posle 10 15 min izašao iz radnje seo na motor da ga odguram do kuće i posle 2 metra guranja me svukao sa motora ali je tako morao da napiše to je on lično meni rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 11 Napisano pre 5 sati U prolazu, 87 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, aca-pn je napisao: Pa mogu da zloupotrebe tvoje podatke pa da nadrljas ni kriv ni dužan. Inače kako vidim nisi stao nego pokušao da pobegneš, bolje da si ostavio motor negde i pobegao pešaka, ostao bi bez motora, al bar ne bi plaćao kazne. uhvatio me sa leđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...