srx 3 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kao sto sam naveo kupujem satove i far za hondu ns1 80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sat za Hondu NSR 125 . Pogledaj dali ti odgovara . Cena : 80 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Da li to moze da se poveze na ovu ns1? Jel taj ide preko sajle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je od NS1 http://motosdesempre.com/tienda/images/075.JPG Mislim da ti to pasuje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da pase. Jos je i lepsi taj nego od NS1. Inace u pitanju je honda od druga to sam zaboravio da navedem al mislim da to nije problem. Cekam njega da se izjasni pa javim da li hoce ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Da ide preko sajle . Ok , cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...