Sharky - Alex 6152 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo prodjoh, zeleni noviji motor, mislim da je kawa, isekao ga dzip iz pravca zemuna koji je skretao levo. Motor se raspao. Hitna pomoc je odvezla sve ucesnike, ostala samo policija i vozila. Nadam se da su svi ucesnici izvukli zivu glavu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Avgust 11, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Sharky - Alex je napisao: Upravo prodjoh, zeleni noviji motor, mislim da je kawa, isekao ga dzip iz pravca zemuna koji je skretao levo. Motor se raspao. Hitna pomoc je odvezla sve ucesnike, ostala samo policija i vozila. Nadam se da su svi ucesnici izvukli zivu glavu Ovo nije za crnu hroniku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 11, 2023 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je momka kolima udario pijani Rus, da je izgubio nogu i da je u teskom stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1038 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Sticajem okolnosti znam o kome se radi, dobio sam informaciju da je momak nešto bolje, uspeli su da mu povrate funkciju stopala. Koliko sam razumeo njemu je oduzeto prvenstvo, ovaj džip je vozio/la strani državljanin. Nebitno ko je vozio i šta se zaista desilo, kad će svakako mediji i ovi cipiripi portali da objave neistinu koja ide u prilog kumuliranju lajkića. Kada budem imao neku info više napisaću. Nadam se da će se momak izvući sa minimalnim posledicama. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...