Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem navedeni model iz naslova: Honda CBF 1000 (2006-2009) sa ABS-om i sva tri fabrička kofera. Fotografija je tu da privuče pažnju. Trenutno imam da ponudim zamenu za moju CBR 600 F Sport uz doplatu, dok je ne prodam. Aleksandra 060/41-444-05 Promenio Avgust 7, 2023 član Alexandra995 telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da se potrudiš da dobaciš za noviji model. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, JevtaNS je napisao: Probaj da se potrudiš da dobaciš za noviji model. Koje su prednosti u odnosu na ovaj model? pre 15 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Razmotrila sam sve što si mi napisao. Ali ne mogu bez Honde ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepše izgleda i malo su izlečili dečije bolesti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5502 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1383 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам гледао баш ову: Honda CBF 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 41000 km, Novi Sad. Cena 5.950 € - Motori - Polovni Automobili Међутим оде док сам ја продао мој и сад је опет на продају. Некоме одвратна боја, мени некако симпатична... Ако продам Јамаху пре него што се ова прода, ето је у гаражи. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, malo mi je daleko sa cenom, gledam do 4,000 EUR da uzmem motor. Ali, nikad se ne zna.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5502 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1383 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Alexandra995 je napisao: Uh, malo mi je daleko sa cenom, gledam do 4,000 EUR da uzmem motor. Ali, nikad se ne zna.. Ова је била нешто око 5,000е, сад је мало старија, искуснија и за 1.000е скупља. Верујем да ту има луфта да се обара цена. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Marko05 je napisao: Ова је била нешто око 5,000е, сад је мало старија, искуснија и за 1.000е скупља. Верујем да ту има луфта да се обара цена. Tako i sa mojom CBR, 2021. bile od 2400 do 3000 EUR, sad idu preko 3000... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Avgust 7, 2023 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan CBF 1000 je težak motor. Manevrisanje pri malim brzinama ti neće biti baš lagano. Probaj negdje motor, ako već nisi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Guliver je napisao: CBF 1000 je težak motor. Manevrisanje pri malim brzinama ti neće biti baš lagano. Probaj negdje motor, ako već nisi... Jesam okretala polukružno jednu crnku 2007. godište , čak mi je i lakša za upravljanje, niže je sedište od CBR. Samo sam za guranje unazad osetila da je teža. Legla mi je k'o guza na nošu. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2555 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li možda razmišljala o banditu 1250.A za Hondu, bez zezanja, uzmi odmah rezervne namotaje.znam u mojoj bližoj okolini da je kod njih troje crkloPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Krmco je napisao: Jesi li možda razmišljala o banditu 1250. A za Hondu, bez zezanja, uzmi odmah rezervne namotaje.znam u mojoj bližoj okolini da je kod njih troje crklo Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Jedino GSF 1250S 2007-2008, ako naiđe dobar primerak. Nikad se ne zna, ja sam jurila Yamahe, na kraju uzela Hondu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Avgust 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Što ne gledaš Fazer 600-1000, to su super motori, ništa lošiji od Honde, Banditi takođe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada joj nudite druge modele imajte na umu visinu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 7, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan A što ne vidiš gde je sada ona Honda koju je imao NFS? Reče da si je videla na oglasima. To ti je bar sigurica ako juriš baš taj model. A inače, i ja se slažem sa kolegama da probaš prvo pre kupovine, tih 10 metara što si je vozila ne znače ništa. Moja preporuka ti je za neki putni u srednjoj klasi, ima vremena za litru. Tu imaš puno izbora, a ako baš toliko voliš Hondu, razmotri CBF 600, kao što vozi Jova, samo novije, sa EFI i ABS-om. A uklapa ti se u budžet, čak će i ostati za neko budženje. Npr. Honda Cbf 600 abs WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Cbf 600 abs, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 31000 km, Bavanište. Cena 3.800 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Avgust 7, 2023 član Predator016 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to sam zaboravila da napomenem... Skromnih 165cm, odgovara visina sedišta do 80cm. pre 20 minuta, Disko Nindža je napisao: Što ne gledaš Fazer 600-1000, to su super motori, ništa lošiji od Honde, Banditi takođe. Freza u tom slučaju samo 600 i S1/S2 varijanta (1000 je mnogo, ću d'izginem)... Evo par smernica (žensko koje zna šta traži) : *600 ili 1000cc, ne preko ~100ks *samo rednih 4 *ABS *EFI *samo fabričko stanje, neću da se smaram svake godine sa tehničkim i da li će da prođu led migavci ili auspuh *sedište do 80cm *što uspravniji položaj sedenja *nije mi važna oprema, samo te neke osnovne parametre da pratim *sedište je nebitno, da se srediti.. i ovo moje je pretapacirana daska, pa mi nije smetalo *da ima nosač zadnjeg kofera i eventualno bočne (kao što CBF ima 3) pre 9 minuta, Predator016 je napisao: A što ne vidiš gde je sada ona Honda koju je imao NFS? Reče da si je videla na oglasima. To ti je bar sigurica ako juriš baš taj model. A inače, i ja se slažem sa kolegama da probaš prvo pre kupovine, tih 10 metara što si je vozila ne znače ništa. Moja preporuka ti je za neki putni u srednjoj klasi, ima vremena za litru. Tu imaš puno izbora, a ako baš toliko voliš Hondu, razmotri CBF 600, kao što vozi Jova, samo novije, sa EFI i ABS-om. Nema CBF-a na oglasima, videla sam Suzuki GSX-F. Za CBF 600 ne znam kako vuče, za 33 konja je slabija od moje CBR, navikla sam na ovo što imam. Nisam htela čoveku da uzimam motor na probu, da sam imala para da mu ostavim pa ću da testiram sve što me zanima. Ovako ne daj Bože da se desi nešto, neću da razmišljam. Ali se slažem sa tobom. Promenio Avgust 7, 2023 član Alexandra995 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3843 Napisano Avgust 7, 2023 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Alexandra995 je napisao: Jedino GSF 1250S 2007-2008, ako naiđe dobar primerak. Nikad se ne zna, ja sam jurila Yamahe, na kraju uzela Hondu. Imaš kod Dragana https://forum.bjbikers.com/topic/215607-suzuki-gsf1250s-abs-2010god/#comment-2879975 odličan (ako ga nije prodao u međuvremenu). Cena ti se uklapa, jedino što mislim da nema kofere. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 7, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi isto ako slucajno @shoyyka prodaje svog Bandita 1250, ne znam koliko tacno kosta ali vredi svaki evro. Njegovo stanje i oprema su najbolji koje sam vidjao na svim vrstama oglasa sto se tice Bandita GSF-a 1250 u poslednjih godinu dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako bi da se menjaju, a neće niko sa konja na neudobnog konja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 7, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ni Bandit nesto udoban (ni CBF). Al ce ti biti udobniji od CBR-a sigurno 5 puta. Mali potrosac, ima snage a opet nije zivotinja koja ne moze da se kontrolise. Na tvoju visinu imala bi dobru zastitu od vetra, lepo se vozi. Jedino sto je malo tezak motor mozda za tebe, sto se tice baratanja u mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Pingvin37 je napisao: Pa nije ni Bandit nesto udoban (ni CBF). Al ce ti biti udobniji od CBR-a sigurno 5 puta. Mali potrosac, ima snage a opet nije zivotinja koja ne moze da se kontrolise. Na tvoju visinu imala bi dobru zastitu od vetra, lepo se vozi. Jedino sto je malo tezak motor mozda za tebe, sto se tice baratanja u mestu. Valjda dođe u kamp neko sa Banditom da bacim pogled. Hvala ti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Avgust 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Alexandra995 je napisao: Da, to sam zaboravila da napomenem... Skromnih 165cm, odgovara visina sedišta do 80cm. Freza u tom slučaju samo 600 i S1/S2 varijanta (1000 je mnogo, ću d'izginem)... Evo par smernica (žensko koje zna šta traži) : *600 ili 1000cc, ne preko ~100ks *samo rednih 4 *ABS *EFI *samo fabričko stanje, neću da se smaram svake godine sa tehničkim i da li će da prođu led migavci ili auspuh *sedište do 80cm *što uspravniji položaj sedenja *nije mi važna oprema, samo te neke osnovne parametre da pratim *sedište je nebitno, da se srediti.. i ovo moje je pretapacirana daska, pa mi nije smetalo *da ima nosač zadnjeg kofera i eventualno bočne (kao što CBF ima 3) U tom slučaju Fazer FZ6 s1/2 bi ti savršeno odgovarao, 98ks, ima Efi, noviji s2 ima sa Abs-om, motor nije nešto naročito visok, alu šasija, vrlo povozan, lak ko pero, vozi se ko bicikla, uspravan položaj, sedište solidno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Disko Nindža je napisao: U tom slučaju Fazer FZ6 s1/2 bi ti savršeno odgovarao, 98ks, ima Efi, noviji s2 ima sa Abs-om, motor nije nešto naročito visok, alu šasija, vrlo povozan, lak ko pero, vozi se ko bicikla, uspravan položaj, sedište solidno. Pouzdanost? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Avgust 7, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam birao prvi izbor mi je bio FZ6 ali mali za mene i još za suvozača. Po meni motor za jednu osobu. Sledeći izbor i kupovina je bio Suzuki GSX650f. Nisam ni malo pogrešio. Idealan izbor za mene i moju ženu. Dovoljno mesta za nas dvoje, potrošnja oko 5l. dobro koči, lepo ulazi u krivine i povlači. Ne kvari se, samo redovno održavanje za sve ove godine. Promenio vizir estetike radi, sedište mi odradio Boban jer mi na fabričkom žena klizala ka meni na kočenju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...