test 1 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan na mom cetvorotockasu je karburator udaljen od cilindra jedno 15cm, a cuo sam da ako bih ga priblizio,motor isao bolje . pa me interesuje da li je neko vec radio nesto tako i da li moze da ima neke negativne posledice,i da li cu zapravo dobiti na snazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=29419.msg412967#msg412967 date=1232390315] na mom cetvorotockasu je karburator udaljen od cilindra jedno 15cm, a cuo sam da ako bih ga priblizio,motor isao bolje . pa me interesuje da li je neko vec radio nesto tako i da li moze da ima neke negativne posledice,i da li cu zapravo dobiti na snazi. U varijanti koju su konstruktori upotrebili na tvom kvadu imas veci obrtni moment za razliku od kracih usisnih grana gde je snaga minimalno veca ali se gubi na obrtnom momentu. Tako da razmisli dali ti treba snage ili obrtnog momenta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ipak necu dirati nista,bolje mi je da ima vise obrtnog moemnta nego snage,posto meni neke velike brzine i ne trebabaju a nije narocito stabilno. u svakom slucaju hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...