RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 7, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Caos banditos, naravno kao i svi pocetnici ovde tako i ja se odma raspitujem koji motor da kupim prvo elem nisam bas apsolutni pocetnik ludirao sam se ko klinac sa svim mogucim tomosovim modelima prvozao malo straog wfr i cbr600 ali davno to bese... trebao sam ove sezone uzeti motor ali sam se ipak odlucio da ucim preko leta za fax i sad natenane da se podobro raspitam o nekoj ozbiljnijoj kupovini motora.... Za oko su mi zapali Yamaha FZ6 i Kawas ER6f zbog cene naravno jer nameravam potrositi do 7velikih jevreja na kupovinu motora , a furam filozofju da je novo najbolje pa me intresuje koji od ova dva motora je bolji i vasa iskustva, mada vidim sada da je izasao Kawasaki Versys za 2007 ali nisam uspeo da saznam nista vise o tom motoru pa ako ste raspolozeni da malo ocukate o ova dva bajka bio bih vam zahvalan ili ako imate neki bolji predlog za 7000e da bude novo fazon je neki sport ili enduro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 7, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Er-6n sam voizo (ili voziJo, yebem li ga sad) i mogu ti reci da je izuzetno lak za upravljanje, okretan, zivahan ali ne prejak, sto bi ameri rekli juzer-frendli! Ali opet, Yamaha sa svojih 30ks vise... neznam koja je razlika u ceni, ali to je za klasu ozbiljniji motor. P.S. A jel' si pogledao Z750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 7, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ti si u izbor stavio tri koncepcijsku potpuno razlicita motora. ER6F je fini mirni dvocilindricni motor za svakakve namjene, Versys je nesto poput laganog tourier-a, a FZ6 je snazni redni cetvorocilindras i definitivno za dva koplja ozbiljniji motor... Prvo vidi sta ti zapravo treba, tj. koji tip motorcikla, namjena itd. pa cemo onda lakse odluciti :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 7, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki VStrom 650, oko 7200€ Nije bas namenjen za pocetnike, ali ako si u stanju da se kontrolises i imas "kocnicu u glavi", misim da ti je to daleko najozbiljnija kupovina, naravno ako imas putne ambicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 8, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...A jel' si pogledao Z750? On je dosta povoljan, ali definitivno nije za pocetnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 8, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan heh da Evil_Zo vidis muka je u tome sto motor kupujem ove zime pa ko zna kad to jest najverovatnije sledeci budem kupio za jedno 5-6 godina tako da mi treba motor koji je izdrzljiv za duge puteve da je jeftino odrzavanje da se lako vozi i da ide ko zmaj kad ga poteram pa prema tome mislim da bi mozda FZ6 bila bolji izbor sto se tice ozbiljnosti motora ali citajuci forume vidim da se ljudi zale na nov model, sto se tice kvarova, kazu da se mnogo bolje pokazla ona sa aspuhom tatrane model za 2005, a i intresuje me ako neko od vas ima mozda neki od ova 2 modela hteo bih da ih vidim uzivo i da cujem utiske vlasnika posto nisam imao prilike da vidim nijedan uzivo tj. video sam ER6n nisam video f varjantu, a sto se tice suzukia DL650 V-storm hvala na predlogu andrejp sacu se baciti da jurim testove po netu vezano za njega pa cu se baciti u troumljenje oko mototra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 8, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan motor koji je izdrzljiv za duge puteve da je jeftino odrzavanje da se lako vozi i da ide ko zmaj kad ga poteram Kao sto rekoh: VStrom 650 K6 ili jos bolje, K7 sa ABS-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 8, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hmm znaci li to da ako motor ima ABS nema ludiranja u vidu dizanja i voznje na prednjem tocku jer ako je tako definitivno mi netreba ABS, ma ko klinac sam nabudzao na ATX-a disk od CTX-a samo da bi mogao da ga vozim sto duze na prednjem tocku, a kako kazu prva ljubav zaborava nema!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 8, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ne preporucujem ti V-Stroma u tom slucaju nikako! Prednji tocak mu je katastrofa, nije to za performance voznju :? Za tebe je Fazer ili jos bolje Z750/S. A jeftinog odrzavanja vise nema, sada je sve ubrizgavanje i bez dijagnostickog uredjaja se ne moze nista. U stvari DAAAAAA :idea: ti treba da kupis Suzuki GSF Bandit 650!!! Cuveno Suzukijevo vazduh-ulje hladjenje i karburatori (e to je dugotrajno i jeftino za odrzavanje!), cetiri cilindra, dobar za put, dobar za grad, ide i najvaznije od svega - jezivo pouzdan motor! A meni skroz lijepo i izgleda. Raspitaj se malo. Postoji verzija naked i S (sa oklopima) i obje verzije postoje sa ABS-om i bez. Bas u casopisu 2 Tocka, u broju 3 imas uporedni test modela: Yamaha FZ6 Fazer Suzuki GSF Bandit 650S Kawasaki Z750S Honda CBF600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 8, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Banditos definitivno, to je masina koju je retko ko zaklao, popravke su stvarno jeftine i sto je najvaznije mnooogo retke. Novi S izgleda prelepo. Meni se Kawin koncept svidja, imaju vrhunsku ciklistiku i trebalo bi da su zestoko pouzdane, ali ipak meni licno ne odgovara zbog malih gabarita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 8, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ali ipak meni licno ne odgovara zbog malih gabarita. Lave znaci li to da je motor mali ili da si ti suvise velik Heh al iz ovoga sledi da moram da uzmem neki jaci model posto imam jedno 87-88kg pa ono treba to povuci :skuter: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 8, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Fazerka sa izduvom tatrane,ali 400ccm,sto se mene tice to je moj prvi motor i ima dosta snage za mene,bar za sada,samo jos da je visi,posto mi polomi koljena poslije 200km!? Nadam se za koju godinu da ce se uzimati nesto tipa F 650 GS ili Aprilia Pegaso 650 u zavisnosti od finansiskih mogucnosti!? A bandit mi je lutka,samo ne znam koliki su mu gabariti!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 8, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Heh al iz ovoga sledi da moram da uzmem neki jaci model posto imam jedno 87-88kg pa ono treba to povuci :skuter: I ja sada imam toliko i vjeruj mi' date=' Banditos ti je i viiiise nego dovoljno P.S. Ja preporucujem verziju GSF650[b']S[/b], max. brzina ti je oko 220 Km/h (mislim da ce ti to biti dovoljno :wink:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih odlucio V-storm 650 ali vise ( bar kod nas, Makedoniji) ne prodaje se bez ABS, znaci ide samo sa ABS, a tu i cena skoci od 7000eur na 8000eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Fazerka sa izduvom tatrane' date='ali 400ccm,sto se mene tice to je moj prvi motor i ima dosta snage za mene,bar za sada,samo jos da je visi,posto mi polomi koljena poslije 200km!?Nadam se za koju godinu da ce se uzimati nesto tipa F 650 GS ili [b']Aprilia [/b]Pegaso 650 u zavisnosti od finansiskih mogucnosti!? A bandit mi je lutka,samo ne znam koliki su mu gabariti!? Moj je frend kupio Apriliju Pegaso 650, stvarno dobra stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kawa z750, definitivno najbolji dil cena/sve ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala vam na trudu da mi pojednostavite izbor mada time ste mi samo zakomplikovali stvari mada ko zna zasto je to dobro, elem otprilike skontao sam sta ce biti ako sve bude teklo po planu bice to koliko ja vidim fazer ili u najgorem slucaju sto diktira ekonomska strana bice to KLE500, jebes vreme koje nam doslo kad mi opredeljenje za motor zavisi od finansija a ne od toga sta mi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan eh da mislim da mi je z750 dosta jak motor za poceketak, er6f sam definitivno batalio jer vidim da je to slabija masina kad se okazlim u moto zanatu, e sad bandit je mozda masina koju zna pola bajkera na moto skupu da nasteluje u 4:30 posle drugog piva iz trece gajbe ali mi se fazer nekako vise svidja a i vise mi se svidja ideja da mi oko motora cacka serviser(koji nadam se zna sta radi) nego neki (nezelim nikoga da uvredim samo se malo salim) brat bajker sa stomakom na kojem samo fali jos nalepnica LAV i slavina na pupku pa da mozes iz njega natociti pivo za ceo moto klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Septembar 11, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan eh da mislim da mi je z750 dosta jak motor za poceketak Nemoj se na ovo nasaðivati, ti držiš motor a ne on tebe. Nema to veze poèetnik ili ne ako poštuješ osjeæaj da sjediš na ðavolu. Poznajem bar deset momaka koji su krenuli od hiljadarki a nikada prije nisu imali motor. Cijenim prièu da postoji prednost kod onih koji nešto ranije poènu voziti motor, ali ti svakako živiš svoj život i sam sebi odreðuj pravila. Samo pamet u glavu i laganica. :wink: Jedino, odmah rašèisti da li kupuješ motor za stazu, putovanje ili zbog komšiluka, tako se zaista neæeš razoèarati u motor koji æeš kupiti i tu najviše možeš pomoæi sam sebi oko izbora. Ostalo je samo stvar tehnièkih podataka a to najèešæe ne znaèi i da æe ti neka mašina "sjesti" baš kako si htio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...