Alexa90 11581 Napisano Decembar 17, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Decembar 24, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9700€… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Sreda u 22:25 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4079 Napisano Četvrtak u 09:32 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Istekao ti link ka oglasu. Nego, znam koliki si ti, kolika ti je žena kada se i ona žali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Četvrtak u 10:29 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Žena je šlank, nego joj sedište ne odgovara iako je potpuno prerađeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Četvrtak u 10:37 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas radi opet 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7427 Napisano Četvrtak u 11:50 Drug član, 3085 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Četvrtak u 17:40 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Petak u 08:54 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Још ниси продао? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Petak u 19:03 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, bila je jedna vrlo dobra prilika, ali me iznervirao lik zlo jer je počeo da mi spušta cenu preko telefona uz neke opaske, pa sam ga pozdravio. Osim toga njanjave ponude, uglavnom ponude za neke šklopocije, a niko AT dct da ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Petak u 19:18 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Došlo neko naopako vreme. Sad ti je teže potreviti neku dobru prodajnu cenu za motor nego temperaturu vode na svinjokolju. 2 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Subota u 13:07 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma fleksibilan sam ja i za tu prokletu cenu, za forum svakako nije cena sa PA. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2358 Napisano juče u 09:04 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 1/10/2025 at 8:03 PM, Alexa90 said: Osim toga njanjave ponude, uglavnom ponude za neke šklopocije, a niko AT dct da ponudi Doci ces ti po manuelca kad tad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano juče u 19:06 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neću, AT me ne zanima u toj izvedbi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...